Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mars 2021
ma ti on to fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Hovedsamarbeidspartnere 

 


 

 

  

 

Viktige støttespillere

 

 

Hinna FFO / AFO - Telenor Xtra

18.03.2011 

            

 

 


Nyheter fra laget

Thumbnail - Hinnas VinterCamp 2021

Hinnas VinterCamp 2021

Vi har som vanlig fotballskoletilbud i vinterferien. Påmelding innen 27/2. Toppspillerskole FFOpen House Ordinær Fotballskole

Les mer
Thumbnail - Velkommen til FFO og AFO

Velkommen til FFO og AFO

Fra og med andre kvartal (etter påskeferien) er det mulig for 2013-årgangen å delta på klubbens FFO og AFO. Det er også ledige plasser til alle andre fra 3.-8.klasse.

Les mer
Thumbnail - FFO/AFO åpner igjen onsdag 20/1

FFO/AFO åpner igjen onsdag 20/1

Etter 2 uker med nedstengt FFO/AFO har vi endelig fått klarsignal til å starte opp igjen. Fra og med onsdag 20/1*

Les mer
Thumbnail - Skattefradrag for 2020.

Skattefradrag for 2020.

Haster! 3.2.10 foreldrefradrag. Den som har betalt FFO/AFO for barnet må registrere seg i skjema under for å få dekket noe. Den som skal ha fradrag for barnet må fylle inn skjema.

Les mer
Thumbnail - Koronastengt.

Koronastengt.

Vi forsøker å gi så mye info som mulig til dere. Foreløpig har vi dessverre stengt. Oppdatert 6/1 kl. 1745.

Les mer
Thumbnail - Kommunen stenger FFOer

Kommunen stenger FFOer

På svært kort varsel har vi tirsdag kveld fått melding om at kommunen vil ha idrettsfritidsordninger stengt. Dette får konsekvenser og skaper store utfordringer for oss, barna og familiene dette rammer.

Les mer
Thumbnail - Godt nyttår. Covid19-20-21

Godt nyttår. Covid19-20-21

God nyttår. Oppdatert 4/1 kl. 10:30 Covid er fortsatt blant oss, dessverre. Nye regler og anbefalinger er under utarbeidelse. Vi kommer med ny info etterhvert som den foreligger.

Les mer
Thumbnail - Påmelding NyttårsVM

Påmelding NyttårsVM

Mens skolen starter uke 1 med planleggingsdag, drar vi igang NyttårsVM på Hinna Stadion. De som skal være her må melde seg på via Spond. Første ordinære FFO-dag er tirsdag 5/1

Les mer
Thumbnail - Juleprogrammet 2020

Juleprogrammet 2020

FFO går som vanlig frem til tirsdag 22/12. Den berømte og populære julebingoen går av stabelen på Lille julaften i år. Innbydelse kommer på Spond. Det blir også et MiniVM på denne dagen med heldagstilbud.

Les mer
Thumbnail - MINI-VM 13. november

MINI-VM 13. november

Jåtten skole har planleggingsdag fredag 13/11. Vi har åpent for påmeldte fra 08.00-16.15 Siste påmeldingsfrist blir onsdag 11/11. Påmelding via Spond.

Les mer
Thumbnail - Oktoberskrivet

Oktoberskrivet

Det er høst. Litt info om antrekk og lekser med mer.

Les mer
Thumbnail - Hinna Fotballs - Høstcamp

Hinna Fotballs - Høstcamp

Høstferien står for tur. Noen reiser bort - andre er hjemme. Som alltid har Hinna Fotball et tilbud til dem som ønsker aktivitet fremfor stillesitting. Meld på Fotballcampen nå :-)

Les mer
Thumbnail - Vi er igang. Bestille FFO/AFO utstyr?

Vi er igang. Bestille FFO/AFO utstyr?

August var fint. Mange nye, positive barn er igang. Veldig kjekt. Så har vi såvidt kommet igang også med AFO.

Les mer
Thumbnail - Hold deg oppdatert på FFO/AFO

Hold deg oppdatert på FFO/AFO

Kan ikke barnet komme en dag? Kommer for sent? Må gå tidligere. Les mer for info om SPOND. Ekstra info til jenteforeldre. Husk å abonnere på nyheter.

Les mer
Thumbnail - Nytt FFO-år: 2020/2021

Nytt FFO-år: 2020/2021

Et nytt fantastisk FFO-år er på vei. Mange nye barn, cuper, Kongepark, julebingo, latter, tårer, glede, skuffelser. Vi gleder oss nå veldig til å ta fatt på et nytt år, med mange kjente og mange nye barn. Litt info under her.Forhåpentligvis uten koronastopp.

Les mer
Thumbnail - AFO på Hinna Idrettspark

AFO på Hinna Idrettspark

Nye lodd og nye gevinster. Nytt klubbhus til høsten, og med det flytter FFO fra gammelt til nytt Hinnahus. Med seg inn i det nye huset får vi nykommeren AFO. Hva er Hinna AFO?

Les mer
Thumbnail - Fotballskolen uke 26

Fotballskolen uke 26

For ei fantastisk uke det har vært. Tusen takk alle sammen. Vi gleder oss nå til ei ny uke. Det er noen ledige plasser enda - så meld på. (Uke 27, 32, 33)

Les mer
Thumbnail - Fotballskoleinfo 2020

Fotballskoleinfo 2020

oppdatert 26/6. Nå braker fotballskolene løs. Uke 26 (med Tine Fotballskoler og uke 27 før ferien. Og uke 32 og 33(Tine) etter ferien i juli. Fortsatt mulig å melde seg på. Her er litt info til foreldre og spillere.

Les mer
Thumbnail - Påmelding til FFO 2020/2021

Påmelding til FFO 2020/2021

Endelig er det mulig å melde seg på FFO 2020/2021. Nytt klubbhus, nye lodd og nye gevinster. Vi gleder oss til en frisk "nystart" for Hinna FFO når vi nå går inn i det 15. FFO-året.

Les mer
Thumbnail - Når er siste FFO-dag før sommerferien?

Når er siste FFO-dag før sommerferien?

Et vanlig spørsmål med et relativt likt svar hver år. Viktig at alle gjør seg kjent med dette. Ikke bare de nyeste FFO-foreldrene. Spørsmål og svar fra foreldre under.

Les mer
Thumbnail - Hinnas Fotballskoler sommeren 2020

Hinnas Fotballskoler sommeren 2020

Vi har som alltid fotballskoler siste uka i juni, og ukene i august, før skolestart. Uke 26 og 32 har vi også Tine Fotballskole. Nytt av året er at vi også har fotballskole litt inn i juli. Meld dere på i god tid, for å være sikret plass. Husk å melde på alle ukene dere skal delta.

Les mer
Thumbnail - Regnskap - fakturering

Regnskap - fakturering

Det er ikke så lystige tider rent økonomisk. Klubben taper store beløp pga korona. Det er tøffe tider for ansatte som har vært persmittert. For familier som er lettere og tyngre økonomisk berørt. Men fakturaen for 2. kvartal måtte uansett ut. Takk for gode tilbakemeldinger.

Les mer
Thumbnail - Samfunnet åpnes mer og mer.

Samfunnet åpnes mer og mer.

Neste uke er det lov med litt større grupper på banene. 5.-7. klasse starter opp igjen. Men barna ved Jåtten Skole slutter fortsatt kl. 12.00. Vi gjør en nye liten endring pga dette. Og forhåpendtligvis flere endreinger til det bedre ganske snart.

Les mer
Thumbnail - Vi er godt igang med FFO

Vi er godt igang med FFO

Men det er ikke tvil om at det er svært krevende å drive FFOen nå. Vi behøver flere ledere enn noengang, for å ta imot alle barna i små grupper på max 4 personer.

Les mer
Thumbnail - FFO Utstyr

FFO Utstyr

De fleste nye FFO-barna har bestilt og fått pakken med FFO-utstyr. MEN det er fortsatt noen som ikke har bestilt, eller av uvisse årsaker ikke er kommet med på bestillingen. Følg info under og får det bestilt :-)

Les mer
Thumbnail - FFO-dagene fremover.

FFO-dagene fremover.

Vi innretter oss mest mulig likt SFO. Åpner og avslutter en time tidligere enn før. Har åpent fra 12. Anmoder om at barna hentes kl. 15.00 av smittevernhensyn. 5.-8.klasse som har hjemmeskole, kommer og trener fra 14.00-15.30.

Les mer
Thumbnail - 2. til 4. klasse kan nå begynne igjen.

2. til 4. klasse kan nå begynne igjen.

Vi har nå åpnet en rolig tilvenning med koronaregler også for de yngre på FFO. Det har fungert bra på 10-13åringer, så vi er nå trygge på å kunne ta imot også de fra 7/8-10. 13-14 for de yngste. 1400-1530 for eldre.

Les mer
Thumbnail - FFO fremover

FFO fremover

Vi vurderer nå å åpne for yngre spillere på FFO. Prøveprosjektet med 5-8.klasse fungerer bra. Vi skaffer oss nå trenere, og ser an muligheten til å invitere flere inn.

Les mer
Thumbnail - Påsken er over

Påsken er over

1000-takk for flotte tilbakemeldinger etter påskecampen. Nå starter barnehager og skoler snart. Vi tar imot 5. til 7. klassingen på FFO på deres faste dager. 1330-1530.

Les mer
Thumbnail - Nå starter vi opp igjen?

Nå starter vi opp igjen?

Vi forsøker etter beste evne å lage et opplegg som kan få barna inn i litt faste rutiner igjen. Men selvsagt med en annen form enn tidligere. Iallefall inntil videre. Påskeferien blir trolig første test.

Les mer
Thumbnail - Fotballskoler sommeren 2020

Fotballskoler sommeren 2020

Vi planlegger fotballskoler som alltid på Hinna. Men vi har en situasjon som gjør at vi må ta forhåndsregler. Påmeldingsskjemaet skulle egentlig ut forrige uke. Kommer snart et, der en kan melde seg på med forbehold, uten forhåndsinnbetaling.

Les mer
Thumbnail - Oppstart FFO....?

Oppstart FFO....?

Vi må også holde stengt - som skoler og FFO minimum frem til 13/4. I første omgang. Veldig kjedelig dette. Vi savner barna. Og hadde gledet oss til å ta imot de nye 2.klassingene fra starten på april.

Les mer
Thumbnail - Hold barna i aktivitet

Hold barna i aktivitet

For alle friske barn er det viktig holde seg i aktivitet. Mest mulig. Dette gjelder som kjent også for mor og far ;-) Det vil legges inn tips med jevne mellomrom her. Kan man trene? Ja. Kan man trene hvor man vil? Nei. Kan man trene hvor mange man ønsker? Nei.

Les mer
Thumbnail - FFO er Koronastengt

FFO er Koronastengt

I første omgang er FFO stengt til 26/3, på samme måte som skole/SFO. Vi er klare til å åpne på ganske kort varsel når det gis åpning for det. (om ikke perioden blir for langvarig) Dette er veldig vanskelige tider både for dere, klubb og FFO.

Les mer
Thumbnail - FFO turneringa koronastoppet.

FFO turneringa koronastoppet.

Det er med vemod vi må meddele at vi ikke få gjennomført helgas FFO-turnering. Innendørsarrangement med over 500 involverte må avlyses.

Les mer
Thumbnail - Invitasjon til FFO-turnering i mars.

Invitasjon til FFO-turnering i mars.

LØRDAG 14/3 er det klart for ny FFO-Turnering i Randaberg Arena. Påmeldings via egen spondinvitasjon innen 2/3.

Les mer
Thumbnail - Fotballskole Vinterferien

Fotballskole Vinterferien

Vi har som vanlig fotballskoletilbud i vinterferien. Påmelding innen 17/2.

Les mer
Thumbnail - Skattefradrag for 2019.

Skattefradrag for 2019.

Haster! 3.2.10 foreldrefradrag. Den som har betalt FFO for barnet må registrere seg i skjema under for å få dekket noe. Den som skal ha fradrag for barnet må fylle inn skjema.

Les mer
Thumbnail - God Jul folkens!

God Jul folkens!

FFO tar ferie fra 23/12-1/1-2020. Vi håper alle får ei deilig juletid med mye mental avslapping. Vi har tilbud i uke 1 på skolens planleggingsdager.

Les mer
Thumbnail - Påmelding FFO?

Påmelding FFO?

Fra og med andre kvartal (1.april)) er det mulig for 2012-årgangen å delta på klubbens FFO. Vi åpner i første omgang opp på tirsdager og torsdager.

Les mer
Thumbnail - Fakturering og purringer

Fakturering og purringer

Vi skal nå ha fakturert det meste for FFO i 2019. Både hos oss, og i klubben generelt, henger det igjen store ubetalte beløp.....

Les mer
Thumbnail - Juleprogrammet 2019

Juleprogrammet 2019

FFO går som vanlig frem til fredag 20/12. Den berømte og populære julebingoen går av stabelen på Lille julaften i år. Innbydelse kommer på Spond. Det blir også et MiniVM på denne dagen med heldagstilbud.

Les mer
Thumbnail - Julepause for Inne FFO

Julepause for Inne FFO

Grunnet arrangementer på Jåttå VGS, blir det ikke innendørs FFO de siste 2 onsdager før jul. Alle trener ute disse 2 onsdagene.

Les mer
Thumbnail - Hva er Rasmusfondet

Hva er Rasmusfondet

Dere som følger bittelitt med, har trolig hørt om Rasmusfondet. Et veldig viktig fond, som kan hjelpe mange med betalingsutfordringer o.l.

Les mer
Thumbnail - Den store byttedagen på Hinnahuset.

Den store byttedagen på Hinnahuset.

Onsdag 4. desember fra klokken 18.00-20.00 er det klart for den store byttedagen på Hinnahuset. Gjenglemt FFO-tøy / annet Hinnatøy uten navn blir også byttet bort.

Les mer
Thumbnail - Turneringstips for spillere og lagledere

Turneringstips for spillere og lagledere

Fint om alle foreldre, spillere, trenere setter seg inn i "oppskriften" under. Alle som har Hinnadrakter må stille med disse. Resten fikser vi. Oppmøte senest 25min før første kamp.Klar til trening med godt knytta sko. Hallen åpnes først 08.00.

Les mer
Thumbnail - FFO UEGO CUP november 2019

FFO UEGO CUP november 2019

Kamp og lagoppsett til turneringa i Randaberg Arena lørdag 23/11. Dersom noen som meldte seg i Spond innen fristen, ikke er kommet med på lag, så gi rask beskjed.

Les mer
Thumbnail - MINI-VM 14. og 15. november

MINI-VM 14. og 15. november

Jåtten skole har planleggingsdager disse dagene. Vi har åpent for påmeldte fra 08.00-16.15 Absolutt siste påmeldingsfrist blir tirsdag 12/11. Barn ved Hinna FFO svarer / melder på via Spond. Interesserte 8-13åringer utenfor klubb melder på via googleskjema i artikkelen.

Les mer
Thumbnail - Innendørstrening onsdager fra 30/10

Innendørstrening onsdager fra 30/10

Fra 30/10 er det innendørsFFO for 3-4. klassinger på onsdagene. Tilbudet varer til påske.

Les mer
Thumbnail - Invitasjon til FFO-turnering november.

Invitasjon til FFO-turnering november.

LØRDAG 23/11 er det klart for ny FFO-Turnering i Randaberg Arena. Påmeldings via egen spondinvitasjon innen 24/10.

Les mer
Thumbnail - Hinna Fotballs - Høstcamp

Hinna Fotballs - Høstcamp

Høstferien står for tur. Noen reiser bort - andre er hjemme. Som alltid har Hinna Fotball et tilbud til dem som ønsker aktivitet fremfor stillesitting. Meld på Fotballcampen nå :-)

Les mer
Thumbnail - FFO Utstyr

FFO Utstyr

De fleste nye FFO-barna har bestilt og fått pakken med FFO-utstyr. MEN det er fortsatt noen som ikke har bestilt, eller av uvisse årsaker ikke er kommet med på bestillingen. Følg info under og får det bestilt :-)

Les mer
Thumbnail - Spond - forfall og kort beskjed.

Spond - forfall og kort beskjed.

Vi benytter oss av appen Spond på FFO. Fint om alle laster den ned på telefonen. Gratis! Noen har ikke akseptert invitasjon enda. Og noen må melde seg inn, med gruppekoden; https://group.spond.com/MELEF

Les mer
Thumbnail - Nytt FFO-år: 2019/2020

Nytt FFO-år: 2019/2020

Et nytt fantastisk FFOår er på vei.Mange nye barn, cuper, Kongepark, julebingo, latter, tårer, glede, skuffelser. Vi gleder oss nå veldig til å ta fatt på et nytt år, med mange kjente og mange nye barn. Litt info under her.

Les mer
Thumbnail - Vi teller ned

Vi teller ned

- Skolestart - Seriestart - FFO-start - Siste Fotballskolen for sommeren. (Over 20 stk 2005ere.)

Les mer
Thumbnail - Snart FFO igjen.

Snart FFO igjen.

Sommerferien nærmer seg feil ende. Det er trist. Heldigvis kan vi da glede oss med at det ikke er lenge til FFOen er igang igjen. Skolen starter 15/8. Det gjør også ordinær FFO. Har dere meldt på Fotballskoler / heldagsFFOer, er det mulig å få plass fra 1/8.

Les mer
Thumbnail - Logistikk. Transport/grupper Kongeparken 19

Logistikk. Transport/grupper Kongeparken 19

Transport til Kongeparken. Sjekk hvem barna sitter på med. Buss eller bil? Gruppeinndeling. Hvem følger barna rundt.

Les mer
Thumbnail - Info før Kongeparken

Info før Kongeparken

Heldigvis har vi nå fått nok biler. (liste under) Buss og biler kjører 1250 fra Hinna. Alle reiser i klubbantrekk. (Hinna, FFO) Videre pakkeliste under. Fullstendig liste over hvem som sitter på med hvem, og gruppeinndeling, kommer mandag.

Les mer
Thumbnail - Det går mot sommerferie

Det går mot sommerferie

Nå har vi husket å melde på til neste års FFO? Vi har husket å melde på fotballskole/heldagstilbud? Vi har husket å melde på Kongeparken? Og litt annen viktig info.

Les mer
Thumbnail - Fotballskolene sommeren 2019

Fotballskolene sommeren 2019

Vi har som alltid fotballskoler siste uka i juni, og ukene i august, før skolestart. Uke 26 og 32 har vi også Tine Fotballskole. Meld dere på i god tid, for å være sikret plass. Husk å melde på alle ukene dere skal delta.

Les mer
Thumbnail - Kongeparken 2019

Kongeparken 2019

Hei alle sammen! Tirsdag den 18.juni arrangerer vi sommertur til Kongeparken. Bussen vil gå fra Hinna Stadion kl. 12:50. Retur fra Kongeparken 16:20. Ankomst Hinna ca. 17.00

Les mer
Thumbnail - 2018/2019 nærmer seg slutten.

2018/2019 nærmer seg slutten.

30/6 opphører FFO-plassen. Husk å registrere barnet for neste skoleår før det er for sent.

Les mer
Thumbnail - Hinnas Fotballskoler Uke 26

Hinnas Fotballskoler Uke 26

Rett etter skoleslutt arrangerer vi som vanlig fotballskoler for alle 2. - 8. klassinger på Hinna. Tine Fotballskole Tine Toppspillerskole FFOpen House.

Les mer
Thumbnail - Hinnas MiniVM 31/5.

Hinnas MiniVM 31/5.

Vi arrangerer stor fotballdag for alle barn fra 2. til 8. klasse fredag 31/5. Påmeldingsfrist innen 27/5 Vi deler inn / differensierer etter alder og nivå, slik at alle får kamper på mest mulig tilsvarende eget nivå.

Les mer
Thumbnail - Maiskrivet

Maiskrivet

Nå er mai her, av med vinterklær.... så kom snøen tilbake. Huff. Men glade barn og lysere tider er bra. 2011-kullet er godt i gang. De ser veldig lovende ut så langt. Månedsoversikten ligger i høyremargen på FFO-sidene.

Les mer
Thumbnail - God påske fra FFO

God påske fra FFO

Vi ønsker alle våre deltagere og foresatte en fantastisk fin påske. Været ser ut til å være på vår side. Vi ønsker også lykke til på fotballskole med Makhtar og Kristian man-on, for dem som er påmeldt der. NB! Noen ytterst få ledige plasser til fotballskolen ved påmelding.

Les mer
Thumbnail - PåskeCamp 2019

PåskeCamp 2019

Påskeferien står for dør. Vi har åpent for påmeldte fra 08.00-16.15 ToppspillerCamp og MiniVM. Makhtar og Kristian in charge. Påmeldingsfrist blir mandag 8/4

Les mer
Thumbnail - Påmelding til Hinna FFO 2019/2020

Påmelding til Hinna FFO 2019/2020

Vi har allerede begynt å ta imot påmeldinger fra nåværende deltagere. Vi anbefaler dere å være tidlig ute for å være sikret plass.

Les mer
Thumbnail - Mars - april

Mars - april

Vi er igang med våren, håper vi. Det var riktignok snøstorm i går. Vi gleder oss til å ta imot mange nye barn denne måneden.

Les mer
Thumbnail - Tester på FFO

Tester på FFO

Noen har kanskje kommet hjem og fortalt de har tatt en test på FFO?

Les mer
Thumbnail - Pause fra inneFFOen

Pause fra inneFFOen

Kenneth Eidsaunet er idrettslærer på Jåttå, og ansvarlig for studentene som har trent spillerne våre inne i vinter. Han takker for denne gang, og ønsker velkommen tilbake etter høstferien.

Les mer
Thumbnail - Oppstart for 2. klassinger

Oppstart for 2. klassinger

Mandag 1/4 tar vi endelig imot nye elever fra 2. trinn.

Les mer
Thumbnail - Utstyrsordningen

Utstyrsordningen

FFO Telenor Xtra pakken. Leveringsdato i løpet av mai. Åpner for bestilling april.

Les mer
Thumbnail - Kamp og lagoppsett til FFO-turneringen

Kamp og lagoppsett til FFO-turneringen

Hei alle sammen. Søndag skjer det!

Les mer
Thumbnail - Invitasjon til FFO-turnering november.

Invitasjon til FFO-turnering november.

LØRDAG 23/11 er det klart for ny FFO-Turnering i Randaberg Arena. Påmeldings via egen spondinvitasjon innen 24/10.

Les mer
Thumbnail - Februar-mars

Februar-mars

Vi er i ferd med å avslutte en fin februar måned. Makhtar Thioune har begynt på FFO. Fotballskole i vinterferien, med normalt oppmøte. I mars er vi klare for en ny FFO-turnering i Randaberg Arena. Oversikts/månedsplan i menyen til høyre.

Les mer
Thumbnail - FFO Utstyrspakke

FFO Utstyrspakke

Telenor Xtra oppgraderer utstyrspakken. Men utstyret kommer ikke på lager før i mai. En liten egenandel må påregnes.

Les mer
Thumbnail - Fotballskole Vinterferien

Fotballskole Vinterferien

Vi har som vanlig fotballskoletilbud i vinterferien. Påmelding innen 21/2.

Les mer
Thumbnail - Påmelding FFO for 2019

Påmelding FFO for 2019

1. april er det mulig for 2. klassinger å begynne på FFO. Noen skal kanskje si opp en SFO-plass innen den tid.

Les mer
Thumbnail - Godt nyttår

Godt nyttår

Vi ønsker hjertelig velkommen til et nytt år på FFO. Håper alle har hatt en deilig ferie og stiller med nylada batterier. Årsplan og månedsplan i menyen.

Les mer
Thumbnail - Skattefradrag for 2018.

Skattefradrag for 2018.

3.2.10 foreldrefradrag. Den som har betalt FFO for barnet må registrere seg i skjema under for å få dekket noe. Den som skal ha fradrag for barnet må fylle inn skjema.

Les mer
Thumbnail - FFOs juleprogram 2018

FFOs juleprogram 2018

Siste ordinære FFOdag = skolens siste dag,altså torsdag 20/12. Julecamp med julebingo fredag 21/12. Påmelding via spond. Romjulsferie.

Les mer
Thumbnail - Turneringstips for spillere og lagledere

Turneringstips for spillere og lagledere

Fint om alle foreldre, spillere, trenere setter seg inn i "oppskriften" under. Alle som har Hinnadrakter må stille med disse. Resten fikser vi. Oppmøte senest 25min før første kamp.Klar til trening med godt knytta sko. Hallen åpnes først 09.00.

Les mer
Thumbnail - FFO-Turneringen er rett rundt hjørnet.

FFO-Turneringen er rett rundt hjørnet.

Hele 92 påmeldte lag gjør dette til den største FFO-turneringen så langt. Vi klarte å få med 10 lag. Noen klubber fikk ikke med sine. Vi er 70 påmeldte spillere. Lag kampoppsett er sendt ut i Spond. Husk å meld fra her, at dere kommer.

Les mer
Thumbnail - MINI-VM 15. og 16. november

MINI-VM 15. og 16. november

Jåtten skole har planleggingsdager disse dagene. Vi har åpent for påmeldte fra 08.00-16.15 Påmeldingsfrist blir mandag 12/11

Les mer
Thumbnail - Novemberskrivet fra FFO

Novemberskrivet fra FFO

Turneringer og planleggingsdager. Utfyllende om inneFFOen. Sykdom og forfall.

Les mer
Thumbnail - 3 viktige FFO-saker

3 viktige FFO-saker

- InneFFO - Ny trener - FFO-turnering

Les mer
Thumbnail - FFO stiller et blandingslag på Miniputturneringen

FFO stiller et blandingslag på Miniputturneringen

Vi er glade for at vi får det til igjen. At det ikke kolliderer. Dette er som vanlig et blandingslag med spillere fra 2 eller flere årsklasser, som spiller opp et hakk (eller 2)

Les mer
Thumbnail - Innendørstrening onsdager fra 24/10

Innendørstrening onsdager fra 24/10

Fra 24/10 er det innendørsFFO for 3-5. klassinger på onsdagene. Tilbudet varer til påske.

Les mer
Thumbnail - Oktoberskrivet

Oktoberskrivet

Det er høst. Husk påmelding til høstferien. Litt info om antrekk og lekser med mer.

Les mer
Thumbnail - HøstCamp - Hinnas Fotballskole

HøstCamp - Hinnas Fotballskole

Det arrangeres Fotballskole på Hinna Stadion i Høstferien. Mandag til fredag. Påmeldingsfrist fredag 2/10. Førstemann til mølla. Påmelding via egen lenke.

Les mer
Thumbnail - Månedsskriv

Månedsskriv

VI er allerede godt inne i september. Fotballskoler, skolestart mm er unnagjort med bravur. De aller fleste har funnet seg flott til rette på FFO. OBOS-akademiet viser også at vi har barn med gode holdninger og bra ferdigheter. Ny månedsplan er lagt ut i menyen på FFO-sidene.

Les mer
Thumbnail - Bruk av Spond på FFO

Bruk av Spond på FFO

Alle foresatte må f.o.m uke 35 melde forfall via Spond. Dersom noen ikke har Spond enda, er det smart å laste ned appen for enkelhetens skyld.

Les mer
Thumbnail - Velkommen til FFO og OBOS-akademi 2018/2019

Velkommen til FFO og OBOS-akademi 2018/2019

Info før oppstart. (selv om vi allerede er i gang :-)

Les mer
Thumbnail - VI er i gang

VI er i gang

Etter tidenes flotteste sommer er vi nå i gang igjen. Denne uka har vi hatt fotballskole med ca 20 barn som var klare for ballek igjen. Neste uke kommer langt over det dobbelte.

Les mer
Thumbnail - Nytt FFO-år

Nytt FFO-år

Et nytt fint år er over. Mange nye barn, cuper, Kongepark, julebingo, latter, tårer, glede, skuffelser. En utrolig fint gjeng, som har vokst mye det siste året. Nå lader vi opp til et nytt FFO-år, med litt info. Ønsker alle en fantastisk sommerferie!

Les mer
Thumbnail - Fotballskoleinfo 2018

Fotballskoleinfo 2018

Vi gjør klar for en super fotballskoleuke. Masse sterke G13spillere fra Hinna og Sola, vil kanskje gi det høyeste nivået noensinne? Men som alltid også mange vanlige fotballbarn. Noen få ledige plasser enda.Vær rask om dere har glemt det.

Les mer
Thumbnail - Kongeparken 2018

Kongeparken 2018

Tusen takk til alle som gjorde dette mulig. Både ledere fra FFO og ikke minst foreldre som tok seg tid til kjøring og ledsagerjobb i parken. Barna var strålende fornøyd. Ingen nevnt - ingen glemt.

Les mer
Thumbnail - Siste info før Kongeparken

Siste info før Kongeparken

Bussen drar 1250 fra Hinna. Alle reiser i klubbantrekk. (Hinna, FFO) Videre pakkeliste under. Liten endring på transport. 2 skifter fra bil til buss.

Les mer
Thumbnail - Logistikk Kongeparken

Logistikk Kongeparken

Vi har gjort et overslag. 108 barn og 16 ledere. Samt 2 som bare kjører og henter. Sjekk listene og se om dere finner feil. Vi klarer oss. Fantastisk.

Les mer
Thumbnail - Påmeldinger

Påmeldinger

Husk påmelding til FFO 2018/2019 og påmelding til sommerens fotballskoler. Mer info, samt påmeldingsskjema her.

Les mer
Thumbnail - Oppfrisking av FFO-rutiner

Oppfrisking av FFO-rutiner

Husk at dere melder forfall til FFO i god tid. Snakk gjerne litt med barna rundt middagsbordet om noen få enkle FFO-regler. Vi vil også være tydeligere på dette under maten fremover.

Les mer
Thumbnail - Kongeparken 2018

Kongeparken 2018

Hei alle sammen! Tirsdag den 19.juni arrangerer vi avslutningstur til Kongeparken. Bussen vil gå fra Hinna Stadion kl. 12:50. Retur fra Kongeparken 16:20. Ankomst Hinna ca. 17.00

Les mer
Thumbnail - Ledige plasser til MiniVM - fredag.

Ledige plasser til MiniVM - fredag.

VI arrangerer stor fotballdag for alle barn fra 2. til 8. klassse på fredag. Påmeldingsfrist onsdag 9/5 kl. 12.00.

Les mer
Thumbnail - Maiskrivet

Maiskrivet

Mange nye barn er innrullert. Mai er full av fridager. Husk å melde fra om barna ikke kommer. Faktura er sendt ut mm

Les mer
Thumbnail - Påmelding Fotballskolene 2018

Påmelding Fotballskolene 2018

Det er med glede og stolthet vi igjen kan fortelle at vi har et tilbud til alle 2005-2010 elever i Stavanger fra skoleslutt ut juni og fra 1. august til skolestart. Påmelding åpnet.

Les mer
Thumbnail - Påmeldinger

Påmeldinger

Husk påmelding til FFO 2018/2019 og påmelding til sommerens fotballskoler. Mer info, samt påmeldingsskjema her.

Les mer
Thumbnail - Før, i og etter påske.

Før, i og etter påske.

Påskeferien nærmer seg. Påmeldingsfristen for fotballskole i påsken gikk ut på mandag 19/3.

Les mer
Thumbnail - Arbeidsuke i Hinna Fotball

Arbeidsuke i Hinna Fotball

Hvert år tar vi inn noen hospitanter fra 9. klasse. De får være med på noen av oppgavene vi rutinemessig utfører. Hovedsaklig er de med på FFOen.

Les mer
Thumbnail - Ny  på FFO? Aldri fått utstyrspakke?

Ny på FFO? Aldri fått utstyrspakke?

Det ble denne uka sendt ut mail til alle nye barn på FFO. Er det andre som aldri har bestilt utstyrspakken (gratis nå)kan dere gjøre det. Mandag vil jeg få en oppsummering av bestillinger fra Telenor Extra. Da har vi forhåpentligvis utstyret hos oss til påske.

Les mer
Thumbnail - Turneringsoppdatering og info

Turneringsoppdatering og info

Fint om alle foreldre, spillere, trenere setter seg inn i "oppskriften" under. Alle som har Hinnadrakter må stille med disse. Resten fikser vi. Oppmøte senest 20min før første kamp.Klar til trening med godt knytta sko. Hallen åpnes først 10.00. Trenerbytter.

Les mer
Thumbnail - Lag og kampoppsett til FFO-turneringa

Lag og kampoppsett til FFO-turneringa

Vi stiller med 9 lag til helgens turnering. De fleste vil møte solide utfordringer.

Les mer
Thumbnail - Marsbrevet

Marsbrevet

Vi går mot lysere tider. Men jammen var det en kald inngang ti mars. Det positive er lite nedbør helt i starten. Uke 10 kommer elever til oss på arbeidsuke. Vi arrangerer FFO-turnering. Det blir påskeferie. Med fotball.

Les mer
Thumbnail - Påmelding FFO-Turnering

Påmelding FFO-Turnering

Påmelding til FFO-Turneringa i Randaberg Arena søndag 11/3. Påmeldingsfristrist 25/2. Påmelding via Spond.

Les mer
Thumbnail - Månedsskriv

Månedsskriv

Januarsnøstormene er over. Alle overlevde :-) Nå forventer vi opphold og laber bris fremover. Husk registrering for skattefradrag. Husk påmelding til fotballskole i vinterferien.

Les mer
Thumbnail - Fotballskole Vinterferien

Fotballskole Vinterferien

Vi har som vanlig fotballskoletilbud i vinterferien. Påmelding innen 6/2.

Les mer
Thumbnail - Fair Play samtaler på FFO

Fair Play samtaler på FFO

Vi har med jevne mellomrom Fair Play samtaler med FFO-barna. Hvordan skal vi oppføre oss for å gjøre det kjekkest mulig for andre på FFO. Generelt sett er inntrykket vårt at det går bra for tiden. Men noen små episoder vil jo hende fra tid til annen.

Les mer
Thumbnail - Godt Nyttår

Godt Nyttår

Hinna FFO ønsker deg og dine et strålende godt 2018.

Les mer
Thumbnail - Påmelding FFO for 2018

Påmelding FFO for 2018

Vi har noen ledige plasser på FFO. Etter påskeferien har 2. klassinger lov å begynne. Ellers er det fritt fram for alle 3. til 8. klassinger å melde seg på.

Les mer
Thumbnail - FFOs juleprogram 2017

FFOs juleprogram 2017

Siste ordinære FFOdag = skolens siste dag, torsdag. Julecamp med julebingo fredag 22/12. Påmelding via spond. Romjulsferie.

Les mer
Thumbnail - Viktig turneringsinfo

Viktig turneringsinfo

Fint om alle foreldre, spillere, trenere setter seg inn i "oppskriften" under. Alle som har Hinnadrakter må stille med disse. Resten fikser vi. Oppmøte senest 20min før første kamp.Klar til trening med godt knytta sko. Hallen åpnes først 10.00.

Les mer
Thumbnail - Lagoppsett FFO-turneringa

Lagoppsett FFO-turneringa

Da er lagoppsettet klart. Mange hensyn å ta. At noen som ikke kan da, og noen da, har vi stort sett klart å ta hensyn til. Kan være årsaken til at det er i overkant stort sprik mellom noen spillere på noen lag. Blir bra allikevel. Noen hever seg, og andre blir kapteiner og løfter de andre.

Les mer
Thumbnail - Novemberplanen.

Novemberplanen.

Månedsplanen ligger ute. Vi gleder oss til FFO-turnering i slutten av måneden.

Les mer
Thumbnail - Nå starter innetreninger på onsdager

Nå starter innetreninger på onsdager

Onsdag 18/10 begynner innetreningene for dem som har meldt seg på der. Til helgens hinnas minputturnering stiller vi med 1 lag.

Les mer
Thumbnail - Aktivitetsplan SoccerCamp

Aktivitetsplan SoccerCamp

Planen er klar for høstferien. Sjekk programmet under. NB! Vi har fortsatt noen ledige plasser.

Les mer
Thumbnail - Oktober 17

Oktober 17

Månedsplanen på plass på hjemmesiden, som dere kanskje har sett. Ellers et par viktige datoer i oktober.

Les mer
Thumbnail - Påmelding Innetrening

Påmelding Innetrening

Det er nå åpnet for påmelding til innendørsFFO på onsdagene. 24 plasser. Førstemann til mølla. NB! Dette er for de som går på FFO på onsdager. Det er mulig å velge innetreningen som ekstra dag. Men ikke å bytte fra en annen dag til onsdag. PÅMELDING TIL FFO@HINNAFK.NO

Les mer
Thumbnail - HøstCamp - German Football Academy

HøstCamp - German Football Academy

Påmelding åpnes nå for høstferien 2017. Vi får gjester fra Tyskland og skal lage tidenes beste høstferieCamp på Hinna Stadion. Gutter og Jenter 2003 til Gutter og Jenter 2009.

Les mer
Thumbnail - Obos-akademiet har vært på turnering

Obos-akademiet har vært på turnering

Lørdag 16/9 var de eldste FFO-barna på turnering på Lassa. Obos Akademiet stilte nemlig med 2 lag på JadarhusCup. Mixa gutte og jentelag, mot rene guttelag.

Les mer
Thumbnail - German Football Academy i høstferien

German Football Academy i høstferien

I høstferien vil vi leie inn trenere fra Bayern Munchen. De vil være hos oss mandag til torsdag. Vi bygger da videre på gode erfaringer fra august, da de var her med 2 trenere til ungdom/dame.

Les mer
Thumbnail - Kampoppsett for Obos-Akademiet

Kampoppsett for Obos-Akademiet

Lørdag braker det løs kl. 13.00. ALle spillere møter på Lassa Stadion kl. 1220. Felles takktikkmøte for begge lag. Tøff matching. Noen spillere deltar litt på begge lagene.

Les mer
Thumbnail - Telenor Xtra Utstyr

Telenor Xtra Utstyr

Alle nye barn på FFO får ny utstyrspakke. Drakt, shorts, strømper, treningsdress og bag. Etter 12 måneder kan en bestille ny drakt. Øvrig utstyr kan kjøpes direkte av Telenor Xtra.

Les mer
Thumbnail - OBOS-AKADEMIET for september.

OBOS-AKADEMIET for september.

Turnering og trening med Vidar i september.

Les mer
Thumbnail - Månedsskriv

Månedsskriv

VI er allerede godt inne i september. Fotballskoler, skolestart mm er unnagjort med bravur. De aller fleste har funnet seg flott til rette på FFO. OBOS-akademiet viser også at vi har barn med gode holdninger og bra ferdigheter. Ny månedsplan er lagt ut i menyen på FFO-sidene.

Les mer
Thumbnail - Deilig Fotballskoleuke

Deilig Fotballskoleuke

Etter en noe traurig mandag, sånn værmessig, har det bare blitt bedre og bedre. Herlig gjeng. Drøye 60 spillere i tallet. 8 gode trenere. Synd vi bare har fotballskole 3 dager neste uke. Der er det for øvrig fortsatt noen ledige plasser.

Les mer
Thumbnail - Bestilling av jakke til OBOS-Akademiet

Bestilling av jakke til OBOS-Akademiet

Alle 6. og 7. klassinger må legge inn bestilling med antatt rett størrelse. Vi har bare 3 størrelser, og antar det passer til alle. Kostnadsfritt for alle på akademiet. Alle 6. og 7. klassinger som har søkt, har fått plass. NB! Fortsatt ledige plasser.

Les mer
Thumbnail - Tine og Hinnas Fotballskoler

Tine og Hinnas Fotballskoler

Er dere klare, er det fortsatt mulig å melde barna på Fotballskole fra tirsdag 1/8 til skolestart 17/8. Vi har plass til flere deltakere.

Les mer
Thumbnail - Sommerhilsen fra Hinna FFO

Sommerhilsen fra Hinna FFO

Vi går nå inn i ferie og julimodus. Åpner igjen tirsdag 1/8. Vi har fotsatt ledige plasser på FFO 2017/2018 Vi har fortsatt ledige plasser på Fotballskoler i august. Vi har fortsatt ledige plasser til OBOS-akademiet.

Les mer
Thumbnail - Påmeldte uke 25

Påmeldte uke 25

Fotballskolene starter rolig i uke 25. Det er flere påmeldte neste uke.

Les mer
Thumbnail - Fotballskolene sommeren 2017

Fotballskolene sommeren 2017

Nå braker det snart løs igjen. Vi har plass til flere deltakere. Gutter og jenter fra 2004-2009, fra 5 ulike klubber er så langt påmeldt i uke 25/26. Haster litt om flere vil melde seg på. På Tine Fotballskole er det i år gulldrakt i anledning 20 årsjubileet.

Les mer
Thumbnail - Grupper, ledere og transport

Grupper, ledere og transport

Vi har nå satt opp grupper til Kongeparken. Viktig at alle som er satt opp i buss, går til buussen, og de som skal i biler går i bilene. Ellers blir store forsinkelser. Håper alle har husket å søke om fri.

Les mer
Thumbnail - NB! Har du husket alt dette?

NB! Har du husket alt dette?

Kongeparken, fotballskoler, abonnere på nyheter. Turnering. Ferie.

Les mer
Thumbnail - Kongeparken 2017

Kongeparken 2017

Hei alle sammen! Torsdag den 15.juni arrangerer vi avslutningstur til Kongeparken. Bussen vil gå fra Hinna Stadion kl. 12:15. Retur fra Kongeparken 16:20. Ankomst Hinna ca. 17.00

Les mer
Thumbnail - Det nærmer seg sommer

Det nærmer seg sommer

Vi har lagt ut planen for juni allerede. Det kommer fotballskoler, sommeravslutning, pinse mm. Nå i Kr.Himmelfatshelga blir det IKKE FFOpen House fredag 26/5. Vi hadde kun 1 påmeldt. Som har meldt seg av igjen.

Les mer
Thumbnail - Kampanje fysioterapi

Kampanje fysioterapi

Klinikk For Alle er stolt samarbeidspartner med Hinna Fotball og ønsker i den forbindelse å gi alle medlemmer 45% rabatt på fysioterapi ut juni 2017. NB....

Les mer
Thumbnail - Påmelding FFO 2017/2018

Påmelding FFO 2017/2018

Det er kommet inn godt med påmeldinger til FFO for 2017/2018. Fortsatt ledig alle dager, men det blir antagelig fullt noen dager. Førstemann til mølla. Akademiet for 6.-8.klassinger nytt for neste år.

Les mer
Thumbnail - Månedsplan - April

Månedsplan - April

Påmelding PåskeCamp. Påskeferie. OBOS-akademiet. Åpning av påmelding til neste års FFO. InneFFO. Bekledning.

Les mer
Thumbnail - Viktig turneringsinfo

Viktig turneringsinfo

Fint om alle foreldre, spillere, trenere setter seg inn i "oppskriften" under. Alle som har Hinnadrakter må stille med disse. Resten fikser vi. Oppmøte senest 20min før første kamp.Klar til trening med godt knytta sko. Hallen åpnes først 10.00.

Les mer
Thumbnail - Kampoppsett turneringa

Kampoppsett turneringa

Her er foreløpig lagopsett + kampoppsett. Tradisjonen tro er vi åpne for at sykdomsforfall kan forekomme. Vi kan da spørre noen om å bytte lag, eller at noen spiller litt ekstra.

Les mer
Thumbnail - PåskeCamp - Mini CL

PåskeCamp - Mini CL

Det er åpnet for påmeldig til årets PåskeCamp. En ypperlig anledning til å spisse formen før kampsesongen starter etter påske. Opplegg både for de som vil litt, og de som vil mye. Se tilbudene under. 2. til 7. klasse. Påmeldingsfris 5/4

Les mer
Thumbnail - Viktig melding om fravær o.l.

Viktig melding om fravær o.l.

Foreldre har minnet oss om å ta opp en sak om fravær. Vi skal ha beskjed på ffo@hinnafk.no om barnet er forhindret å stille på FFO. Men les videre om en annen bønn fra noen av våre foreldre.

Les mer
Thumbnail - Påmeldte til FFO-turneringen

Påmeldte til FFO-turneringen

Vi har fått en dags utsettelse på innmelding av lag til turneringa. Sjekk om påmeldingen er registrert. Dere som har glemt å melde på, får nå en siste sjanse. Innen tirsdag kl. 12.00. Under liste over påmeldte/registrerte så langt.

Les mer
Thumbnail - Påmelding til FFO-turneringen

Påmelding til FFO-turneringen

Søndag 26/3 arrangeres vårens FFO-turnering. Fredag 10/3 ønsker vi bekreftelse på om barnet er med eller ikke. Gi også beskjed om en foresatt kan bidra som lagleder om det kniper.

Les mer
Thumbnail - FFO mars 2017

FFO mars 2017

Vel overstått vinterferie alle sammen. Månedsplanen for gjeldende måned ligger som vanlig i menyen til høyre på FFO-sidene. Videre her er info om viktige eventer i mars.

Les mer
Thumbnail - Aller siste opprop!

Aller siste opprop!

Fotballskole i vinterferien. Vi kan enda ta imot noen flere. Men absolutt siste frist settes til torsdag kl. 2359.

Les mer
Thumbnail - Merkedager i ferbuar

Merkedager i ferbuar

Årets kaldeste måned? avsluttes med vinterferie.

Les mer
Thumbnail - Påmelding FFO

Påmelding FFO

Vi har ledige plasser på FFOen. Alle dager utenom onsdag og mandag har god kapasitet. Nesten fullt mandag/onsdag* Etter påske kan 2.klassinger delta. Gutter og jenter født 2009, der altså.

Les mer
Thumbnail - Skattefradrag for 2018.

Skattefradrag for 2018.

3.2.10 foreldrefradrag. Den som har betalt FFO for barnet må registrere seg i skjema under for å få dekket noe. Den som skal ha fradrag for barnet må fylle inn skjema.

Les mer
Thumbnail - Godt Nyttår fra FFO

Godt Nyttår fra FFO

Vi er igang igjen. Påmelding etter påske for 2009-barn. .

Les mer
Thumbnail - God Jul fra FFO

God Jul fra FFO

Håper alle får en nydelig juletid. Påmelding etter påske for 2009-barn. Oppstart 2017. Planlegging 2.januar. Påmeldingsskjema.

Les mer
Thumbnail - Skattefradrag og julepåmelding

Skattefradrag og julepåmelding

3.2.10 foreldrefradrag. Den som har betalt FFO for barnet må registrere seg i skjema under for å få dekket noe. Husk å melde på julearrangement og julebingo.

Les mer
Thumbnail - Desemberskrivet

Desemberskrivet

Tiden flyr i vei mot jul. Vi har gjennomført en glimrende FFO-turnering. Det gjenstår noen skole, og noen planleggingsdager før vi tar den obligatoriske ROMJULSFERIEN. Viktig å benytte skjema innen 15/12 for plass på julecuper, bingo etc.

Les mer
Thumbnail - Foreløpig lag/kampoppsett

Foreløpig lag/kampoppsett

Det har vært mange av og påmeldinger etter at fristen gikk ut. I noen årsklasser er vi veldig tynt besatt. I andre har vi mer å gå på. Det kan derfor komme noen flere spillere til på tampen. Ingen bør/kan bli syke nå :-)

Les mer
Thumbnail - Kamptider FFO-turneringa

Kamptider FFO-turneringa

Kamptidspunkt er klare, men vi må vente litt med selve laginndelingen. Det mangler noen barn for å fylle opp 1 eller 2 klasser. Tider nå. Fullstendig kamp og lagoppsett tirsdag. NB! VI MANGLER NOEN TRENERE. NOEN MØDRE ELLER FEDRE SOM KAN COACHE ET LAG?

Les mer
Thumbnail - Påmeldinger til turneringene

Påmeldinger til turneringene

Sjekk under om dere har husket å melde på barna på turneringene.

Les mer
Thumbnail - Mini Champions League og FFO-turnering

Mini Champions League og FFO-turnering

Intern Champions League turnering på planleggingsdagen fredag 18/11. Påmeldingsfrist 15/11 FFO-turnering mot andre FFOer søndag 4/12. Påmeldingsfrist 18/11.

Les mer
Thumbnail - Det går mot vinter

Det går mot vinter

det blir mørkt. FFO-utstyret er kommet. Påmelding til turnering. Husk refleks. Fakturering for 4. kvartal og fotballskole.

Les mer
Thumbnail - Det blir høst

Det blir høst

Ny månedsplan på FFO-sidene. Siste frist påmelding til FFOtballskole og Toppspillerskole i høstferien 5/10. Refleks. Sykkellykter. INNEFFO. T-skjorte og shortsforbud.

Les mer
Thumbnail - Påmelding FFO-Innetrening

Påmelding FFO-Innetrening

Det er nå åpnet for påmelding til innendørsFFO på onsdagene. 24 plasser. Førstemann til mølla. NB! Dette er for de som går på FFO på onsdager. Det er mulig å velge innetreningen som ekstra dag. Men ikke å bytte fra en annen dag til onsdag. PÅMELDING TIL FFO@HINNAFK.NO

Les mer
Thumbnail - August til september

August til september

Fin FFO-start. Mye gjenglemt. Flaskekork torsdag. Planer fremover.

Les mer
Thumbnail - Utstyr og rutiner på FFO

Utstyr og rutiner på FFO

Info om lån av ball, gjenglemt mm. Fint om alle kan ta en prat med barna sine om dette.

Les mer
Thumbnail - Telenor Xtra utstyrspakke.

Telenor Xtra utstyrspakke.

Dette gjelder helt ferske FFO-barn. Eller de som IKKE mottok utstyr skoleåret 2015/2016.

Les mer
Thumbnail - Ventelister på FFO

Ventelister på FFO

Det er mange som står på vent. Noen for å bytte dager. Andre for i det hele tatt å få plass. 12 venter tirsdag. 10 onsdag og 8 torsdag. Etter første justeringer uke 33 og 34, tilbyr vi plass/bytting i uke 35. Til noen.

Les mer
Thumbnail - 1/8 starter vi opp igjen.

1/8 starter vi opp igjen.

Håper alle har hatt, og har en deilig sommer. 1/8 åpner vi dørene kl. 08.00. Heldagsffo / Fotballskole frem til skolestart MÅ være påmeldt for at barnet skal kunne benytte plassen før skolestart.

Les mer
Thumbnail - Stengt FFO i sommer

Stengt FFO i sommer

Vi holder stengt juli. Svarer kanskje mail og tlf sporadisk. Mulig å melde på fotballskoler uke 31-33 via skjema under. Også mulig å melde på FFO mandag eller fredag på skjema under. Evt sette dere på venteliste tir-tor.

Les mer
Thumbnail - God Sommer fra FFO

God Sommer fra FFO

Et nytt skoleår er plutselig forbi, og kun Fotballskolene ut juni, står igjen før vi tar fri. Vi takker for godt samarbeid med både barn og voksne. Videre litt info om neste år / oppstart.

Les mer
Thumbnail - Kabalen er lagt

Kabalen er lagt

Alle reiser i klubbdraktene sine. Det er lov å ha med kr. 50,- Vi har laget grupper etter beste evne. Mange ledere til yngre barn. Færre til eldre. Noen er satt opp på buss, andre i bil.

Les mer
Thumbnail - Påmeldte til Sommerturen.

Påmeldte til Sommerturen.

Liste over påmeldte barn, samt foresatte som blir med i parken. I tillegg til antall barn de får med seg i bilene. NB! Vi har 2 hele busser, så alle får plass nå. Mangler noen ledsagere i parken.

Les mer
Thumbnail - Synstest / Screening på FFO

Synstest / Screening på FFO

Tirsdag 14/6 blir det mulighet for å teste synet på FFO. GRATIS. Men skjema må være levert i forkant. Det er sendt i mail til dere.

Les mer
Thumbnail - Rekordpåmelding

Rekordpåmelding

De aller fleste vil med til Kongeparken. Jåtten gir fri fra kl. 12.00 til dette, så dere slipper trolig å søke separat. Her er de påmeldte: (legger ved linken en gang til, dersom noen ikke har fått til å melde på via skjemaet) Det kan se ut til at vi må ha 2 busser denne gang. For stort sprik i antall biler til passasjerer.

Les mer
Thumbnail - Sommeravslutning i Kongeparken

Sommeravslutning i Kongeparken

Tradisjonen tro skal FFO, til Kongeparken på sommeravslutning, Onsdag 15 juni. PÅMELDINGSFRIST 27/5

Les mer
Thumbnail - Faktura, Kongepark og fotballskole

Faktura, Kongepark og fotballskole

Det sendes disse dager ut faktura for FFO. Litt mer info rundt det. Vi har sommertur til Kongeparken den.... om alt går som vi håper. Fint om dere melder på fotballskolene.

Les mer
Thumbnail - Påmelding til sommerens fotballskoler

Påmelding til sommerens fotballskoler

Uke 25 (Tine), 26, 31, 32(Tine) og 33(man-ons) arrangerer vi fotballskoler på Hinna Stadion. Åpnet for påmelding fra 4/5

Les mer
Thumbnail -

"Åpent Hus" på fredag

Hinna Fotball v/FFO har fredag tilbud til alle barn fra 2. til 7. klasse. Skole SFO har planleggingsdag. PÅMELDING SENEST ONSDAG kl. 12.00

Les mer
Thumbnail - Mai

Mai

Ny månedsplan. Påmelding FFOpenHouse på planleggingsdag 6/5 senest onsdag 4/5 kl. 12.00.

Les mer
Thumbnail - Påmelding FFO 2016/2017

Påmelding FFO 2016/2017

Det er åpent for påmelding. Førstemann til mølla. Det blir fullt noen dager. Alle som har søkt t.o.m 14/4 har fått plassene de søkte på.

Les mer
Thumbnail - Det går så det suser!

Det går så det suser!

Start for de nye. Responstid mail. Henvendelser. Forfall. Lån av ball. Fakturering. Utstyr. Påmelding 2016/2017.

Les mer
Thumbnail - TAKK til alle som bidro på FFO-Cupen.

TAKK til alle som bidro på FFO-Cupen.

Mye gikk veldig bra denne gang. Det var kjekt!

Les mer
Thumbnail - Viktig turneringsinfo

Viktig turneringsinfo

Fint om alle foreldre, spillere, trenere setter seg inn i "oppskriften" under. Alle som har Hinnadrakter må stille med disse. Resten fikser vi. Anbefaler alle å ta synstest i hallen.

Les mer
Thumbnail - Kampoversikt og lagoppsett

Kampoversikt og lagoppsett

Da skal lag være klare. Mange hensyn å ta. Alder/blanding, bekjente, transport/logostikk, trenerkrefter, nivåinndeling, etc. Slik lagene blir lagt ut, må de nesten bli for at alt skal gå opp.

Les mer
Thumbnail - Påmeldte til turneringen

Påmeldte til turneringen

Mail til FFO må sendes til ffo@hinnafk.no Sjekk om din påmelding er registrert. Vi har plass til 3 ekstra unger før det er fullt. 2 i 07/08 klassen. Kamp/lagoppsett uten trenere kommer torsdag kl. 12.00

Les mer
Thumbnail - FFO oppstart

FFO oppstart

For å kontakte ffo: ffo@hinnafk.no Svar på noen spørsmål som er kommet inn i løpet av påsken. Denne er sendt ut på e-post til nye barn.

Les mer
Thumbnail - God Påske fra FFO

God Påske fra FFO

Mange reiser bort neste uke. Noen blir igjen og skal på fotballskole. Vi trener sammen med Vikings A-lag mandag og onsdag. Regner med at flere melder seg på FFO-turneringen idag.

Les mer
Thumbnail - Mulighet for gratis synssjekk på FFO

Mulighet for gratis synssjekk på FFO

I løpet av våren får vi trolig besøk av en sponsor av Telenor Xtra, som tilbyr gratis forenklet synstest til barna. Kommer snart tilbake med en poll for å måle interesse.

Les mer
Thumbnail - FFO Utstyr til 2. klassingene.

FFO Utstyr til 2. klassingene.

Og evt andre som ikke har bestilt dette eller forrige skoleår. Annet hvert år deler vi ut en utstyrspakke fra Telenor Xtra. Nye barn har muligheten til å bestille denne nå, slik at de får det like etter oppstart. Dere kan også vente til høsten. Usikker på om barna deres vil tilgi det valget :-)

Les mer
Thumbnail - Påskeskole

Påskeskole

Hinna arrangerer som vanlig fotballskole i feriene. Mandag til onsdag, 21.-23. mars, holder vi barn fra 2. - 7. klasse i aktivitet. Meld på ditt barn snarest. Åpent også for alle utenfor Hinna.

Les mer
Thumbnail - Påmelding FFO-Turnering

Påmelding FFO-Turnering

Påmelding til FFO-Turneringa i Randaberg Arena søndag 3/4. Frist 16/3.

Les mer
Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter