Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

april 2021
ma ti on to fr
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Hovedsamarbeidspartnere 

 


 

 

  

 

Viktige støttespillere

 

 

100.000 kroner i støtte fra Equinor!

100.000 kroner i støtte fra Equinor!

Vi har fått 100.000 kroner i støtte fra Equinor til prosjektet Idrett og utvikling.

Skrevet av Rasmus Martinsen den 14.12.2020

Idrett og Utvikling er et samarbeid mellom Hinna Fotball, Idrettsrådet, Hinna ungdomsskole og Gautesete skole. Samarbeidet har til hensikt å hjelpe barn og unge i bydelen som har utfordringer på skolen, i hjemmet og ellers sosialt. Hinna Fotball har i samarbeid med Idrettsrådet og skolene satt i gang prosjektet, men det er Hinna Fotball som driver prosjektet. 

Idrett og Utvikling skal være et aktivitetstilbud for inaktiv ungdom, og skal være med på å gi dem faste holdepunkter i hverdagen. Tilbudet skal gi samhold, samtidig skal ungdommene få utfordret seg både sportslig og sosialt. De vil få mulighet til å prøve en rekke ulike aktiviteter, og med støtten vi får fra Equinor har vi mulighet til å støtte dem gjennom betalte medlemskontigenter og utstyr. Støtten gir oss mulighet til å forbedre og utdvide tilbudet, og ungdommen vil også få dekket mat på kveldstid etter aktivitet. 

Aktivitetsleder for prosjektet er Sjur Torgersen som til daglig jobber som fysioterapeut i fengsel. Han vil følge deltakerne opp underveis, og vil legge til rette for samhold og utvikling for ungdommene. "Med støtten fra Equinor har vi spillerom til å utvikle prosjektet slik at vi kan utgjøre en forskjell i ungdommenes liv" sier Torgersen. 

Vi ønsker at klubbhuset skal være et sosialt samlingspunkt for hele bydelen, ikke bare for Hinna-medlemmer. Gjennom prosjektet er vi med på å bidra for barn og unge i bydelen som ikke er aktive i fotballen også. 

 

Vi vil benytte anledningen til å takke Equinor for den fantastiske støtten. Det betyr utrolig mye for oss, men ikke minst for ungdommene som deltar i prosjektet.

 

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter