Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

oktober 2020
ma ti on to fr
1 2 3 4
5 6 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Hinnahuset 7/10 kl.20-22

07.10.20

Hinnahuset 4/11 kl.20-22

04.11.20

Hinnahuset 2/12 kl.20-22

02.12.20


Hovedsamarbeidspartnere 

 


  

 

Viktige støttespillere

 

 

Dana Cup 2020

Dana Cup 2020

Årets høydepunkt! Uke 30

27.06.2019

DANACUP HÅNDBOKA 2020 - FOR HINNA FOTBALL

e-post fra vår DanaCup-ansvarlige Bjørnar Strand.

Hei alle sammen.

 

Som dere er gjort kjent med skal Hinna G05 delta i Dana Cup. Vi trenger en endelig tilbakemelding på hvem som skal være med. Jeg ber dere derfor returnere denne mailen med fullt navn på deltaker. Frist for endelig påmelding er innen 8. mars 2020.

 

Litt informasjon om Dana Cup. 

Estimer pris er ca 5200 kr, denne kan endres ut fra hvor mange som deltar etc. prisen inkludere busstransport, ferje, alle måltider under turneringen, turneringsavgift og T-skjorte.

Det er også mulig å søke økonomisk støtte fra Hinna Fotball, ytterligere detaljer om fremgangsmåte finner dere ved å følge denne linken; Rasmusfondet.

Det vil også være behov for fedre til å overnatte sammen med guttene på skolen (en foreldre pr overnattingsrom). Jeg vil komme tilbake til dette punktet når vi vet hvor mange det er behov for. For å kunne overnatte må det forelegges godkjent politiattest, søknad finnes ved å følge denne linken

Hinna fotball G05 håper å kunne stille med tre lag (alle 11-er), hvorav ett blir satsningslag pluss to jevne lag.

 

 

 

 

MVH

Bjørnar Strand.

Tlf 91318818

 

 

 

 

 

 

 

 

INFO FRA 2019 - EN DEL AV DETTE GJELDER FORTSATT, OG VIL REPETERES.

Hei alle

Da nærmer det seg avreise til Hjørring og DanaCup, og trenerteamet har nå lagene klare. Lagene ligger på Facebook siden vår på Hinna Gutt05.

Som dere alle vet så har vi i år delt inn lagene i Nivå 1 og nivå 2.

Ansvarlig for Hinna 1 vil være: Kjetil, Nilsi, Sigve

Ansvarlig for Hinna 2 vil være: Helge, Jamie

For de som var med på treningsleiren i Farsund, så vet dere at lagene fungerer som to lag under kamp og etter kamp er alle sammen.

I Danacup så vil kanskje forskjellen bli litt større enn på treningsleir. Dette fordi lagene vil få hvert sitt klasserom, de vil spille kamper på forskjellige tidspunkt, og derfor ha behov for å spise på forskjellige tidspunkt.

Vi vil uansett reise sammen, spise frokost sammen, ha fellesmøter, treningskamp første dagen, heie på hverandre ved anledning osv osv.

Vi ønsker også å minne på krav til lik spilletid er ikke lenger gjeldende. Som alltid så vil vi i trenerteamet at alle skal få en best mulig opplevelse, og mest mulig spilletid.

Når det er sagt, så er dette en utslagscup, og er man i kvartfinalen og leder 1-0, så kan det være trener ikke foretar for mange bytter, og det må alle være klar og over og innfinne seg med.

Dette har vi informert om tidligere til guttene, men som sagt en påminnelse slik at dere som foreldre også kan forklare å bakke opp.

Turneringen er over 5 dager. Her er det 4-5-6-7 kamper, kanskje noe mer om vi er gode og heldige med trekningen. Lag 1 kan bli slått ut av et steinbra lag i første runde, Lag 2 kan møte lettere motstand å gå til kvartfinalen i både A og B sluttspill. Her kan alt skje.

VI reiser i alle fall ned med et mål om å komme til en kvartfinale i både A og B sluttspill. Med hhv Lag 1 og Lag 2. I sluttspillet er ikke dette lenger en breddeturnering, og A og B skiller elite og bredde.

I fjor reiste vi ned med mixet lag og burde kommet i B sluttspillet. Da havnet begge lagene i A sluttspill og ble slått ut i første runde. I år er vi litt mer erfarne og jeg håper at vi får et lag i A og et lag i B, men her kan alt skje 😊

 

VIKTIG!!: Dere må huske å sende med overtrekk/strekklaken 2 stk til luftmadrasser som går under, over og på sidene av  luftmadrassen. Dette er pga LYD, ikke pga komfort eller beskyttelse av luftmadrassen. Dette er meget VIKTIG, Ingen får sove om det knirker hver gang en unge snur seg.

Type luftmadrass flesteparten bruker er de som er litt høye og ikke bredere en 1m. Også viktig. Det er ikke plass til alle barna om noen har dobbel eller bredere enn 1 meter. Husk igjen. 2 strekklaken….. Voksne sitt ansvar. De som glemmer dette får selv sovevakt.

Oppførsel: Jeg vet dette fremkommer i skjema som ungene skal signere, men det er utrolig viktig at dere forklarer ungene at de må respektere trenerne og sovevaktene. VI kan ikke la en unge som ikke får sove, ødelegge for 15 andre som vil hvile ut og være klar til kamp.
Da får de bare legge seg rundt, roe ned og sove til slutt. Det er 0 toleranse for tull om dag, kveld og natt. Vi har ikke ork eller kapasitet til å drive barnehage. Igjen, snakk med barna om dette. Om de ikke oppfører seg så sender vi dem hjem og dere må hente dem uansett hvor i verden dere er.

 

SÅ. Da har vi fått gitt litt info. Sagt litt om lag og spilletid. Sikret oss nattesøvn 😉  og med det er vi klar til tur. Vi ser veldig frem til denne uken og håper også i år på fint vær og gode forhold. Selve fotballen utgjør kanskje 3-4-5 timer av uken, så det er viktig å kose seg også utenfor banen.
Det er gjerne ikke resultatet i gruppespillet eller om man spilte 15 eller 20 min en kamp som man husker om 3-4 år, men opplevelsen av å henge med gutta, sjekke opp jentengjengen fra Stockholm, lukten i sovesalen på dag 5. . . Dette er opplevelser for livet og vi skal gjøre alt vi kan for at rammen både sportslig og sosialt blir så bra som overhode mulig.

 

Hei Hinna !!

PS! Husk 2 strekklaken.

Mvh

Kjetil og trenerteamet 05


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter