juli 2019

Hinnahuset 3/9 kl.19-20.30

03.09.19

Hana gjester Wintershallbanen

Kampene kommer på løpende bånd om dagen. Mandag er det Hana som gjester Wintershallbanen. Hinna får muligheten til å ta tilbake tabelltoppen, men da er Hinna avhengig av tre poeng.

Skrevet av Lars Isachsen den 06.05.2019

Hinna v Hana

4. Serierunde 4. div avd 1

Sted: Wintershallbanen

Underlag: Kunstgress

Avspark: Mandag, klokken 20:00

Dommer: Jim Ivar Nystad (Lura IL)

:Hana

For tredje år på rad er Hana og Hinna i samme pulje. Sandneslaget hadde en oppløftende start på sesongen i fjor, og lå lenge i toppstriden under vårsesongen. Det skulle likevel ikke holde lenge, og istedenfor ble topp byttet med bunn. Hana var faktisk nær ved å rykke ned til slutt, men klarte å berge plassen med et nødskrik. Rapportene skal ha det til at få spillere tilgjengelig i kamp og på trening var årsaken bak at høsten ble tung for de gule og blå.

Hana har de siste årene vært et relativt stabilt fjerdedivisjonslag, selv om de har kjempet i bunnen av tabellen de seneste to årene. Vi må tilbake til 2012 for å finne sist laget kjempet i toppen helt inn. Da røk opprykket til fordel for Vaulen.

Før sesongen har Hana styrket seg med Jonas Tveit (Sandnes Ulf), Leif Andreas Torjussen (Voll), Einar Øvstebø (Ålgård), Jonas Nguyen (Austrått), Adam Øygard (Austrått) og Marius Kleven som har returnert fra militærtjeneste. Ut har det forvunnet mye rutine i Thomas Tengesdal (Bogafjell) og Simen Stokka.

Hana har fått en tøff start på sesongen, og står med tre poeng på tre kamper. Heldigvis er det flere andre lag som heller ikke har imponert, og dermed ligger Hana på niendeplass. Uansett er det mye mål involert når Hana spiller kamp, og sesongens eneste seier kom mot Voll da de ble slått 6-0 hjemme.

Treneren

Marco Jaques tok over laget foran årets sesong etter at Arnt Ove Ivesdal har ledet laget i flere sesonger. Jaques har vært trener for fotballakademiet, samt G-15 laget til Hana. Ung og spennende trener som har store ambisjoner.

Profilen

Eirik Larsson har flere aldersbestemte landskamper for Norges G-18 lag. Ble ansett som et stort talent i Sandnes Ulf og var ønsket av flere toppklubber i distriktet. Valgte derimot å trappe ned fotballen i Hana.

Siste kamper:

Hana - Eiger 3-7

Austrått - Hana 3-0

Hana - Voll 6-0

:Hinna

Gledesrusen etter triumfen mot Sola er i ferd med å legge seg. Likevel er det et Hinnalag stinne av selvtillit som tar i mot Hana i kveld. Laget scorer mye mål og har i tillegg begynt å stenge igjen bakover. I oppkjøringen slapp Hinna inn mye mål, og det var derfor knyttet spenning om Hinna ville klare å stenge igjen når sesongen begynte. Det bekymringen kan man legge til sides nå, for på de siste fem kampene har Hinna kun sluppet inn to mål. Når laget i tillegg scorer mange mål går det som regel rette veien. Hinna står med 18-2 i målforskjell på de siste fem kampene, med cupen medregnet.

Hinna måtte gi fra seg tabelltoppen til fordel for Riska som har en kamp mer spilt. Til kampen stiller hjemmelaget med så og si samme mannskap som vant mot Sola forrige uke. Ute er derimot Alf Jakob Aano som ble far i helgen. Vi gratulerer!

Som vi ser kommer kampene tett om dagen, og vi håper folk fortsetter å komme på kamp. Mot Sola var det rundt fire hundre mann på haugen, noe som var svært gledelig. Kampstart er 20:00. Vel møtt!

Link til arrangement her.