oktober 2018

Hinnahuset 18/10 kl.20.30

18.10.18

HAUGAR - HINNA 3-0

Haugar var det beste laget i denne kampen, spesielt i første omgang. Hinnas beste: Vår keeper for anledningen: Verena.

Skrevet av Arve Fure den 30.09.2018

Hinna var bra med de første minuttene av kampen med bl.a et par gode cornere, men det var Haugar som tok over og styrte dette oppgjøret. Haugar satset på lange baller i bakrom til de raske spissene og dette skapte store problemer for vår forsvarsrekke. Flere ganger kom de alene mot vår keeper, men Verena som måtte steppe inn for en syk Mari Vatne, gjorde en god jobb som keeper.  Det var likevel ikke til å unngå at Haugar gikk i ledelsen etter 7 minutters spill. Hinna hadde et par gode perider med bra pasningsspill, men det var Haugar som skapte sjansene.  Verena var langt ute på banene flere ganger og avverget Haugars angrep. En god takling resulterte i frispark mot Hinna og gult kort, men fra vår posisjon kunne vi ikke se noe galt i denne "rene" taklingen.

Haugar økte ledelsen til 2-0. En umarkert Haugar-spiller headet i bakken og ballen spratt over keeper og i mål. Litt unødvendig scoring  men vi må nok likevel si at det var en fortjent Haugar-ledelse ved pause.

I andre omgang skjedde det lite. Det ble en mye jevnere kamp, men Haugar kontrollerte dette oppgjøret og Hinna kom sjelden til gode angrep og omtrent ingen målsjanser. 3-0 til Haugar helt på slutten av kampen. Haugar spilleren kom fri på høyre kant, gikk til dødlinja og innlegget ble puttet i mål.

Seier 3-0 til Haugar i en skuffende kamp av Hinna og en kan ikke bare skylde på det uvanlige underlaget med våt og tung gressbane. Fortjent seier til hjemmelaget.

Hinnas beste og 3 børspoeng: Verena Willinek, 2 poeng til Rebekka Eschen Danielsen og 1 poeng til Oda Stålesen

Hinna stilte med følgende lag:

Keeper: Verena Willinek.

Forsvar: Kine Hunsbeth Andersen, Hanna Amalie Martinsen og Live Elena Hagen.

Midtbane: Julia Torvnes, Oda Stålesen, Helene Waage Eikill, Rebekka Eschen Danielsen og Lena Halland.

Angrep: Teresa Marie Mesaros Lode og Marte Kristine Gjellan Leine.

Innbytter: 45 min ut Kine Hunsbeth Andersen, inn Mari Kalvatn. 67 min ut Teresa Marie Mesaros Lode, inn Lena Soland. 70 min ut Live Elena Hagen, inn Ingrid Walland. 75 min ut Hanna Amalie Martinsen, inn Anna Elin Seglem. 80 min ut Lena Halland, inn Teresa Marie Mesaros Lode.

Gult kort: Verena Willinek.