desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

GOD INNSATS MEN KUN ETT POENG MOT AVALDSNES2

Hinna ledet 2-0 men Avaldsnes utlignet to ganger og klarte 2-2 og uavgjort. Hinnas scoringer ved Teresa Lode og Marte Leine. Hinnas beste: Julia Torvnes. (Bilde fra en tidligere kamp).

Skrevet av Arve Fure den 23.09.2018

To scoringer de første 20 minuttene og dette lovet bra. Første scoring etter 10 minutter. Innlegg fra Julia Torvnes fra høyre kant og foran mål var Teresa Lode på plass og ordnet ledelse til Hinna. 21 minutter, Marte Leine med et godt skudd fra høyre kant og ballen suste inn i nettet helt oppe i vinkelen.

Eg god start på kampen. Hinna-damene var først på ballen, vant mange dueller, og pasningspillet fungerte til tider veldig bra. Hinna var det beste laget i første omgang, men det ble desverre en Avaldsnes2-redusering helt på slutten av omgangen. En corner sekunder før dommeren bles av til pause gikk i en hinna-spiller og i mål, et uheldig selvmål.

Andre omgang ble noe jevnere. En kjempesjanse av Avaldsnes2 og ballen ble reddet "på strek".  Avaldsnes2 reduserte på nytt. Et innlegg fra kant ble satt i mål etter en times spill.

Hinna med en god sluttspurt. Et godt frispark og heading fra vår debutant Anna Elin Seglem ble nesten styrt i mål, men keeper fikk såvidt slått ballen til corner. En stor sjanse men skuddet fra Oda Stålesen suste over tverrligger.

Det ble desverre ikke flere scoringer av Hinna, og kampen endte uavgjort 2-2 i en kamp der Hinna var det beste laget i store deler av kampen.

En kamp som spillemessig var langt bedre enn de to foregående oppgjør mot Klepp2 og Fana, men vi skulle så gjerne hatt seier i dette oppgjøret.

Hinnas beste og 3 børspoeng til Julia Torvnes, 2 poeng til Hanna Amalie Martinsen og 1 poeng til Helene Waage Eikill.

Hinna stilte med følgende lag:

Keeper: Mari Vatne.

Forsvar: Kine Hunsbeth Andersen, Hanna Amalie Martinsen og Live Elena Hagen.

Midtbane: Rebekka Enschen Danielsen, Oda Stålesen, Helene Waage Eikill, Lena Halland og Julia Torvnes.

Angrep: Teresa Lode og Marte Leine.

Innbytter: 60 min ut Marte Leine, inn Anna Elin Seglem. 66 min ut Lena Halland, inn Karoline Tveit. 70 min ut Kine Hunsbeth Andersen, inn Ingrid Ådland. 85 min ut Karoline Tveit, inn Marte Leine.

Ubenyttet innbyttere: Line Lunde Stangeland og Ingrid Walland.