desember 2018

07.01.19

08.01.19

2.DIV: GOD KAMP MOT STAAL-JØRPELAND, MEN DESSVERRE TAP 2-1

Det ble som ventet et tøft oppgjør mot Staal-Jørpeland med mange dueller. Hinnas scoring ved Oda Stålesen. Hinnas beste, Mari Vatne.

Skrevet av Arve Fure den 06.09.2018

Staal-Jørpeland er det eneste laget i årets sesong som har vunnet over serieleder Bryne. Vi viste dette ville bli et tøft oppgjør, men i hjemmekampen i vår var vi fullt på høyde med Staal selv om vi tapte 2-3.

Det ble en kamp med mange tøffe dueller og en spennende kamp helt til slutt.  Staal sente lange baller frem til spissene, men et effektiv Hinna-forsvar lot de gå i offside gang på gang. Det var likevel nære på et par ganger, men vår keeper Mari Vatne storspilte med mange gode redninger og godt feltarbeid.

Hinna skapte ikke så mange sjanser i første omgang. Et godt frispark og ballen gikk til Lena Halland, men skuddet fra 5-meteren gikk rett på Staals keeper.

Det ble en tøff duell med Hinnas keeper og Staals kaptein og tidligere Hinna spiller, Malin Lundmann, og Malin måtte se kampen fra sidelinja. Vi må legge til at dette var en ren duell, men her ble Malin den svakeste spilleren og det har vel ikke skjedd så mange ganger tidligere.

Staal-Jørpeland scoret helt på slutten av første omgang. Et ball-tap i forsvarsrekka, innlegg foran mål til en udekket Staal-spiller og hjemmelaget i ledelsen. En uheldig og unødvendig scoring og Staal til pause med 1-0 ledelse.

Andre omgang startet med et Staal-overtak de første 10-15 minuttene. Frispark til Hinna, ballen stusset opp i tverrliggeren og Oda Stålesen var på plass og headet ballen i mål etter 16 minutters spill.

Det ble en spennende avslutning på kampen og Staal igjen i ledelsen etter scoring i det 71 minutt. Store sjanser til Hinna på slutten av kampen og en heading ble såvidt reddet av en forsvarsspiller før den gikk i nettet.

Det ble dessverre seier 2-1 til Staal i en jevn og spennende kamp uten at det spillemessig var en stor kamp.

God innsats av hele Hinna-laget og vi ser frem til søndagens oppgjør mot Fana.

Ingen tvil om  hvem som var Hinnas og banens beste spiller, 3 børspoeng vår keeper Mari Vatne. 2 poeng til Mari Kalvatn som var tilbake i Hinna-drakten etter en og en halv sesong i Viking og børspoeng til Aina Eike.

Hinna stilte med følgende lag:

Keeper: Mari Vatne.

Forsvar: Kine Hunsbeth Andersen, Mari Kalvatn, Aina Eike og Live Elena Hagen.

Midtbane: Ingrid Ådland, Oda Stålesen, Helene Waage Eikill, Lena Halland og Teresa Marie Mesaros Lode.

Angrep: Marte Kristine Gjellan Leine.

Innbytter:   65 min ut Marte Kristine Gjellan Leine, inn Verena Willinek. 82 min ut Kine Hunsbeth Andersen, inn Marte Kristine Gjellan Leine.