september 2019

Hinnahuset 19/9 kl.19

19.09.19

Høsten 2018

Hei alle Da var sesongen i gang, og vi har startet kampkjøret allerede første uken. Vi har avholdt et trenermøte, men ikke foreldre- og spillermøte.

Skrevet av Nilsi Aarrestad den 22.08.2018

Det blir knapt med tid til møter, så trenerteamet tenkte det var greit å informere dere pr mail hvordan vi har tenkt med laginndeling og videre hvordan høsten ser ut.

I vår så spilte vi med to lag i nivå 1 og et lag i nivå 3. Dette var en ok løsning, men noen spillere hadde det tøft med å følge med i nivå 1. Nivå 3 laget var en kjempesuksess og veldig bra utført både organisatorisk og sportslig.

Vi gikk i fjor fra barnefotball til ungdomsfotball. Dette innebærer at vi deler inn lagene på nivå etter hvordan trenerteamet ser an spillergruppen. Dette har vi god erfaring med og følger opp alle spillerne veldig godt.

Det er heller ingen krav om lik spilletid, men dette er noe vi i trenerteamet er veldig opptatt av. F.eks. om en Hinna 3 spiller er med Hinna 2, så vil det bli litt mindre spilletid. Men, dette tar vi igjen neste Hinna 3 kamp, da denne spilleren da får spille mer.

Det samme gjelder spillere som er med Hinna 1. Her er de gjerne med for å kjenne litt på nivået, men får mindre spilletid, for så igjen spille hele kampen for Hinna 2. Det er da viktig at foreldre forstår dette og ikke står med klokken og gjør det til en negativ ting etter kamp.
Spillerne vet dette, de vet også hvilket nivå de er på, og har ingen problem med å akseptere nivået de er på. Som en kjent barnetrener sa, den største utfordringen med barneidrett er ambisiøse foreldre. La ungene få spille der vi setter dem opp. Støtt og motiver dem ut i fra det.

Vi ser etter en kombinasjon av mestring og utfordring for hver enkelt. Når det er sagt, så er heller ikke dette trenerteamet feilfritt, så kom gjerne med innspill til Kjetil, Nilsi, Rune, Sigve, Espen om dere har noe dere mener vi har oversett.

Lagene:

Hinna 1 er kvalifisert til å spille KM (Kretsmesterskap) Dette er de beste lagene i Rogaland, og laget vil møte tøff motstand hele tiden. Viking, Bryne, Egersund, Vidar og Randaberg. Da er det viktig at vi også tar med spillere som er klar for denne utfordringen. Trenere: Kjetil/Nilsi/Sigve/Rune

Hinna 2 kom videre til pulje 2 på nivå 1. Dette var de lagene som ikke kvalifiserte seg til KM, men nivået er enda nivå 1. Her er vi usikre på hvordan dette går. Første kampen ble det tap 7-0 mot Sola, men Sola er også et sterkt lag i denne avdelingen. Vi følger nøye med. Trener: Espen/Henning/Jamie

Hinna 3 fortsetter på nivå 3, og spillerne er med som før. Noen spillere vil alltid være på Hinna 3 og noen vil alltid være på Hinna 1, men hele Hinna 2 går opp og ned alt etter nivå og innsats. Det skal være sagt at de også møte god Nivå 3 motstand så dette blir spennende. Trener: Kjetil/Nilsi/Sigve/Rune

Høsten 2018:

Hinna 1                Reiser til Bauge elitecup – 21-23 september – egenandel forekommer

Hinna 2/3            skulle reise til Regy cup, men den viste seg å være full. Vi jobber nå med Trollcup. Mer informasjon kommer. – egenandel forekommer.

Hinna 1/2/3       En lokal turnering.

Hinna 1/2/3        Forsøker å organisere vår egen juleturnering som i fjor.

Hinna 1/2/3        11-13 januar – Farsund treningsleir.

Trenerteamet