desember 2018

07.01.19

08.01.19

UAVGJORT 1-1 MOT ARNABJØRNAR2

Det ble poengdeling 1-1 borte mot ArnaBjørnar2 i en god og spennende kamp. Hinnas scoring ved Marte Leine. Hinnas beste spiller, vår keeper Mari Vatne.

Skrevet av Arve Fure den 19.08.2018

Hinna-damene kom godt igang i dette oppgjøret og hjemmelaget kom knapt over midtstreken de 10-12 første minuttene. ArnaBjørnar tok over initiativet i kampen en periode, kom fri på kantene, og skapte flere gode målsjanser. Vår keeper Mari Vatne var flere ganger ute i feltet, avverget store målsjanser, fikk så vidt fingertuppene på et skudd og ballen gikk utenfor mål. ArnaBjørnars scoring kom etter ca 15 minutters spill. En corner og ballen havnet etter hvert i nettet etter noe frem og tilbake foran Hinna-målet. Hinna-damene skapte også gode målsjanser. Et godt innlegg fra Teresa og Cecilie var millimetere fra å sette ballen i mål. En klarering fra ArnaBjørnars keeper gikk i Cecilie og tilbake til keeper. Et par gode skuddforsøk av Marte Leine. Samspillet og pasningspillet fungerte bedre enn på lenge, men det var hjemmelaget som gikk til pause med 1-0 ledelse.

Det ble også en jevnspilt og spennende andre omgang. Hinnas scoring kom etter 73 minutters spill. Et godt angrep på vår venstre side, pasning fra Teresa og foran mål var Marte Leine. Skuddet ble perfekt plassert mellom keeper og stang, og en fullt fortjent utligning. Et godt skudd av Cecilie på slutten av kampen, men det ble ikke flere scoringer og uavgjort 1-1. Et forsåvidt greit resultat, men her var 3 poeng innen rekkevidde.

En spillemessig god kamp, og ett poeng på bortebane er godkjent.

Neste kamp er hjemme mot Voss og med det samme gode spillet og god innsats bør det være muligheter til poeng.

Hinnas beste og 3 børspoeng, Mari Vatne. 2 poeng til Verena Willinek og 1 poeng til Oda Stålesen.

Hinna stilte med følgende lag:

Keeper: Mari Vatne.

Forsvar: Kine Hunsbeth Andersen, Verena Willinek, Aina Eike og Live Elena Hagen.

Midtbane: Cecilie Herlofsen, Oda Stålesen, Helene Waage Eikill, Teresa Marie Mesaros Lode og Lena Halland.

Angrep: Marte Kristine Gjellan Leine.

Ubenyttet innbytter: Matilde Waage Eikill.