desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

2.DIV: FYLLINGSDALEN - HINNA 6-0

Etter en god første omgang og 0-0 ved pause, var det Fyllingsdalen som scoret hele seks mål i andre omgang. Hinnas beste: Aina Eike

Skrevet av Arve Fure den 13.08.2018

Fyllingsdalen er ett av lagene som kjemper om opprykk og er alltid et vanskelig lag å møte, spesielt på Varden Amfi som er Fyllingsdalens hjemmebane.

Det skulle vise seg etterhvert at denne kampen ikke var noe unntak. Fyllingsdalen tok straks initiativet i denne kampen og kom til mange gode angrep, men de ble også avblåst for offside en 10-12 ganger de første 20 minuttene. Vår forsvarsfirer holdt linja og spilte godt. De gangene motstanderne kom gjennom var vår keeper Mari Vatne på plass. Et par store sjanser der en spiller kom alene mot vår keeper men god redning. En av våre forsvarrspillere ble presset til å sette ballen mot eget mål men ny god redning. Hinna-laget forsvarte seg godt men kun et par gode angrep i første omgang.

Hinna klarte å holde nullen ved pause og ingen scoringer i første omgang.

Det gikk imidlertid ikke mer enn 6 minutter av andre omgang før den første scoringen kom. En forsering på høyre kant og et hardt skudd gikk forbi keeper og i det lengste hjørnet. Ny scoring et par minutter senere. 3-0 kom etter innlegg fra kant etter 13 minutter. 4-0 etter 24 minutters spill og 5-0 etter 35 minutters spill. Et par av disse scoringene kunne nok vært unngått.  Like før slutt ble Fyllingsdalen tildelt corner og heading i mål.

Hinna laget forsvarte seg godt i første omgang, men det ble vanskelig utover i kampen. Fyllingsdalen var nok det klart beste laget og fortjent seier, men det ble dessverre litt mange baklengsmål i andre omgang.

Hinnas beste og tre poeng: Aina Eike på en uvant midtstopperplass. 2 poeng til vår keeper Mari Vatne. 1 poeng til vår debutant og banens yngste spiller, Hannah Handeland, som gjorde en solid debutkamp i 2.divisjon.

Hinna stilte med følgende lag:

Keeper: Mari Vatne.

Forsvar: Kine Hunsbeth Andersen, Verena Willinek, Aina Eike og Live Elena Hagen.

Midtbane: Hannah Handeland, Oda Stålesen, Helene Waage Eikill, Siri ELdor og Lena Halland.

Angrep: Teresa Lode.

Innbytte:  55 min ut Siri ELdor, inn Malin Smines Eriksen. 71 min ut Helene Waage Eikill, inn Matilde Waage Eikill.

Ubenyttet innbytter: Caitlin Fraser.