desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

AVALDSNES2 - HINNA 2-1

Det ble dessverre seier til Avaldsnes2. Hinnas scoring ved Elise Bergsagel. Hinnas beste Julia Torvnes. (Bilde: Julia Torvnes fra en tidligere kamp)

Skrevet av Arve Fure den 17.06.2018

Avaldsnes2 var det beste laget det første kvarteret av kampen med flere gode angrep og målsjanser. Et godt utført frispark fra ca 20 meter gikk via tverrligger og i mål, Avaldsnes2 i ledelse etter 10 minutters spill.

Hinna kom mer med i kampen etterhvert og et godt angrep og forarbeid av Julia Torvnes som gikk helt på dødlinja og mot mål, pasning til Teresa Lode men skuddet gikk dessverre i en motstander. Ny stor målsjanse og et godt skudd fra Ingrid Vihovde Walland men dessverre ikke scoring. Hinna utlignet til 1-1 etter 35 minutters spill. Et frispark fra ca 17 meter, retur fra keeper og Elise Bergsagel var raskt fremme og puttet ballen i mål. Pauseresultat 1-1 etter en god periode av Hinna-laget.

Hinna klarte dessverre ikke å følge opp den gode perioden etter pausen. Nå var Avaldsnes et hakk bedre enn Hinna-damene. Et par gode splillere med toppserieerfaring, god teknikk og gode bevegelser skapte problemer for Hinna. Etter ca et kvarters spill i andre omgang ble Avaldsnes tildelt frispark fra ca 25 meter. Frisparket gikk til en umarkert spiller på høyre kant, innlegg foran mål til ny umarkert spiller og enkel scoring. Her var vår forsvarsrekke veldig passiv.

Hinna presset på for utligning på slutten av kampen, men det endte med 2-1 til Avaldsnes2.

Et litt surt tap der Avaldsnes sine dødballer ødela for oss i en kamp der vi burde fått med oss poeng.

Hinnas klart beste spiller og 3 børspoeng i dag var Julia Torvnes, 2 poeng til Elise Bergsagel og 1 poeng til Aina Eike.

Hinna stilte med følgende lag:

Keeper: Mari Vatne.

Forsvar: Elise Bergsagel, Nora G Falnes, Lena Halland og Lena Soland.

Midtbane: Julia Torvnes, Oda Stålesen, Helene Waage Eikill, Aina Eike og Ingrid Walland.

Angrep: Teresa Marie Mesaros Lode.

Innbytter: 32 min ut Aina Eike, Inn Live Elena Hagen. 45 min ut Lena Soland, inn Aina Eike.

Ubenyttet innbytter: Caitlin Fraser.