desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

2.DIV: HINNA - STAAL JØRPELAND 2-3

Etter en svak start av Hinna-damene ble det etterhvert en spennende kamp, men desverre tap 2-3. Scoinger ved Teresa Lode og Helene Waage Eikill. Hinnas beste Nora G Falnes.(bilde fra en tidligere kamp).

Skrevet av Arve Fure den 04.05.2018

En svært vanskelig start for Hinna-laget da Staal Jørpeland gikk i ledelsen etter et knapt minutts spill. Tidligere Hinna-spiller Malin Lundmann sente ballen i nettet. Ny scoring etter 7 minutter etter et flott angrep, innlegg fra kant, og et meget godt skudd fra langt hold som suste inn i hjørnet og keeper var sjanseløs.  På dette tidspunktet var det Staal Jørpeland som styrte kampen og vi fryktet storseier til våre motstandere. Etter hvert kom vi mer med i kampen og en god sjanse av Julia Torvnes. Redusering til 1-2 etter en halvtimes spill. En perfekt langpasning fra Nora G Falnes som ble godt tatt i mot av Teresa Lode som fikk "revet seg løs" fra Staals forsvarsspillere og scoret sikkert. Nå var det Hinna som var på offensiven og god innsats fra alle spillerne og kampen var langt fra avgjort, men ingen flere scoringer før pause.

Andre omgang startet bra for Hinna med flere gode målsjanser. Corner i det 54 min ble godt utført av Nora G Falnes. Helene Waage Eikill fikk stå fri på 16 meters hold og headet ballen kontrollert i mål. Helene hadde også et kjempskudd som gikk i tverrligger, ned på strek, og nær scoring.

Staal Jørpeland hadde nå skjønt alvoret, skrudde opp tempoet, og jaktet utligning. Utligningen kom i de 73 min, corner som ble stusset inn ved første stolpe. Flere gode målsjanser og gode redninger av Mari Vatne.

Staal Jørpeland gikk seierende ut av oppgjøret, men likevel en god kamp av det unge Hinna-laget. To debutanter fikk prøve seg på slutten av kampen og både Hedda Endregaard og Lene Eike klarte seg godt på dette nivået.

Et litt surt tap og vi hadde nok fortjent poeng i dette oppgjøret. Likevel mye positiv og vi gleder oss til neste kamp.

Børspoengene: 3 poeng til Nora G Falnes, 2 til Oda Stålesen og 1 til Julia Torvnes.

Hinna stilte med følgende lag:

Keeper: Mari Vatne.

Forsvar: Live Elene Hagen, Nora G Falnes, Marte Leine og Matilde Waage Eikill.

Midtbane: Kine Hunsbeth Andersen, Oda Stålesen, Helene Waage Eikill, Julia Torvnes og Aina Eike.

Angrep: Teresa Lode.

Innbytter: 80 min ut Aina Eike, inn Hedda Endregaard. 83 min ut Kine Hunsbeth Andersen, inn Lena Eike.