desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

UAVGJORT 4-4 I SESONGENS FØRSTE TRENINGSKAMP

Kampen ble spilt på en kald og forblåst Klepp Stadion. Hele 8 scoringer i sesongens første treningskamp og motstander var Klepp2. (Bilde: Julia Torvnes fra en tidligere kamp).

Skrevet av Arve Fure den 11.02.2018

Et "nytt" Hinna lag på banen med hele 4 debutanter, ny hovedtrener, ny ass. trener, ny formasjon, og det var mange som var spent på denne kampen.

Det var hjemmelaget som var klart best de første minuttene av kampen, og Klepp2 i ledelsen etter kun 4 minutter. Det var nok ikke denne åpningen vi hadde håpet på.  Etter 10 minutter ble det imidlertid et vendepunkt i kampen. Flere gode cornere til Hinna og flere gode målsjanser. Et av cornerne resulterte i scoring. Det var Julia Torvnes som satte inn sesongens første scoring for Hinna-damene.

Kampen jevnet seg ut og det ble ikke flere scoringer i første omgang og 1-1 til pause.

Andre omgang startet med en scoring til Klepp2. Hinna brukte knapt ett minutt på reduseringen og ett godt langskudd fra Marte Leine suste inn i nett-taket og 2-2 etter 46 minutters spill. Noen minutter senere var Klepp2 igjen i ledelsen.  Også denne gangen brukte Hinna kort tid på reduseringen og denne scoringen ble satt inn inn av Hanna Hoel Røen. En skudd som gikk over keeper og duppet ned i motsatt hjørne.

Godt forarbeid av Marte Leine, godt skudd av Nora G Falnes og Hinna i ledelsen.  Klepp2 reduserte etter 66 minutters spill. Et innlegg fra kant ble enkelt satt i mål.  4-4 ble også sluttresultatet. Siste del av kampen var nok Klepp2 spillemessig et lite hakk bedre, men et forsåvidt greit resultat. De fleste målsjansene av Hinna damene, mange gode sjanser etter gode cornere. Vi nevner også et godt skudd av Julia Torvnes som suste like utenfor. Julia Torvnes var en av de beste spillerne på Hinna-laget, og hennes mange dribleserier skapte uro i Klepps forsvarsrekke.

Hinna stilte i et noe uvanlig 4-2-3-1 system. Dette fungerte bra i periodevis, verdifull treningskamp for videre utvikling og vi er fornøyd med sesongens første treningskamp.

Pga mye sykdom og elles mye fravær, stilte Hinna med kun 11 spillere. Hinna stilte med følgende lag:

Keeper: Caitlin Fraser.

Forsvar: Elise Bergsagel, Siri Beate Fure Lyder, Lena Soland og Theresa Lode.

Midtbane: Nora G Falnes og Oda Stålesen.

Mistbane: Hanna Hoel Røen, Julia Torvnes og Maren Berggraf Aalen.

Angrep: Marte Leine