Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mai 2019
ma ti on to fr
2 3 4 5
8 10 11 12
13 15 16 17 18 19
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Hinnahuset 1930 - 2100

20.05.19

Hinnahuset 2.etg. 21/5 kl.18.30-21

21.05.19

Hinnahuset 21/5 kl.17.30-19.30

21.05.19

Hinnahuset 4/6 kl.20-22

04.06.19

Storbyhuset 5/6 kl.20-21

05.06.19


Hovedsamarbeidspartnere









 

 

Viktige støttespillere

 

 

Slik er tingenes tilstand for Herre A
Voronkov mot Ålgård i 2016

Slik er tingenes tilstand for Herre A

Vi har snart passert første vintermåned, og første måned av oppkjøringen 2018. Les mer om status i laget, nye spillere og første treningskamp.

Skrevet av Lars Isachsen den 29.01.2018

Vi nærmer oss slutten av januar måned. Sporene etter store mengder på spillerne julemat er borte, og spillernes fysiske form blir bedre og bedre. Samtidig har det vært en oppkjøring med mye skader og sykdom. Richard Osei og Thomas Enger Pedersen sliter begge med korsbåndskader. Sistnevnte har nylig opperert, og ventes tilbake neste sesong. Andre som har slitt med skader er Lasse Nordhus, Lars Vigeland, Cairo Lima og Torstein Helle Meling. Legger man til at flere spillere har slitt med sykdom underveis, har Richard Bjergas liste med forfall i perioder vært lang. Da er det godt at troppen teller mange spillere, slik at man likevel har opprettholdt 15-20 mann på trening.

En mann ut, to nye inn

Som alltid kommer noen, mens andre drar. Forrige uke ble det klart at Tony Enow Nana forlater Hinna til fordel for en klubb hvor han får mer spilletid. Tony fikk 8 kamper i Hinnadrakten, hvor han scoret ett mål og hadde to målgivende pasninger. Han informerte de andre spillerne forrige uke, hvor han samtidig ønsket laget lykke til med sesongen. Vi takker Tony for siden i Hinna, og ønsker han lykke til videre.

Samtidig har Hinna signert to nye spillere. Første mann inn er Sindre Grov. For oss spillere regnes han derimot ikke som ny, da Sindre kom til oss allerede på høsten 2017. Dessverre var overgangsvinduet lukket, og han var dermed ikke spilleberettiget. Før han kom til Hinna spilte han for Torodd Eriksens gamle klubb Solid, og han blir dermed den fjerde Stordabuen i klubben. Fra før har man nevnte Eriksen, Tore Kannelønning og Torstein Helle Meling. Grov, som er midtbanespiller, skulle i utgangspunktet fått sin debut for Hinna forrige uke, men var uheldig å fikk en skade dagen før kamp. Vi gleder oss til å se 21-åringen i aksjon, og ønsker han velkommen til Hinna!

Richard Bjerga og Sindre Grov er fornøyde med at sistnevnte blir Hinnaspiller.

Neste mann inn heter Sander Egeland. Han kommer fra Sola, men har store deler av karrieren spilt for Forus & Gausel. Også han er midtbanespiller. Han blir dermed den andre Forus-gutten vi har hentet denne vinteren. Tidligere har man hentet Adam Dahl Assad. Egeland har dessverre i likhet med andre vært småskadet etter overgangen til Hinna, men meldte seg forrige trening 90% frisk, og en debut virker dermed å være rett rundt hjørnet. Vi ønsker også Sander velkommen til Hinna!

Øker treningsmengden

Foran årets sesong har trenerteamet besluttet at det skal trenes mer. Laget går derfor fra tre til fire økter i uken. Også i fjor var ofte dette tilfelle, men nå har det altså blitt permanent. I tillegg skal fysisk trener Sverre Bjelland få enda større ansvar for å bedre spillernes fysiske form. De fleste har allerede gjennomført første prøve gjennom en beep-test, som ga et svar på hvordan spillerne ligger an kondisjonsmessig. Generelt har også trenerteamet rettet mer fokus til spillernes tilstedeværelse, hvor det også skal stilles mer krav til spillere som er skadet.

Oppsummert har treningsukene i januar vært bra. I perioder har faselitetene vært svekket grunnet mye vær og snø, men stort sett har det vært grønn bane.

Seier i årets første treningskamp

Ellers startet Hinna forrige helg med å spille treningskamp mot Ålgård i Randaberg Arena. Det endte med en fin 2-1 seier, etter å ha ligget under 0-1 til pause. Kampen er det generelt ikke mye å si om, da kampen var årets første test, hvor målet var å få en god gjennomkjøring. Laget har enda ikke startet arbeidet med å finsikte en startellver, eller terpe taktikk. Likevel var det en godkjent kamp, som Hinna tilslutt vant fortjent sett ut ifra sjanser og spill over to omganger. Hinnas scoringer ble satt inn av Gaute Schei og nykommeren Harald Vindenes. Ålgårds scoring kom fra en Hinnaspiller, hvor Arvin Gergerechi var uheldig å sette ballen i eget mål. Neste test blir borte mot Brodd 8. februar. Da får virkelig laget brynt seg mot god 3. divisjonsmotstand.

Videre kan det være verdt å nevne at Hinnas første hinder i veien mot NM er Kopervik. Onsdag 21. mars kommer laget fra andre siden av Boknafjorden til Hinna. Som kjent må Hinna gjennom to utslagsrunder for å få muligheten til å møte et av de store lagene i distriktet til første runde i NM. I fjor var vi veldig nære, da vi kun var et knepent tap mot Lura ifra å møte Sandnes Ulf til folkefest på Hinna.

Det er også klart at første seriekamp spilles hjemme mot Sandnes Ulf 2 9. april. Oppdatert terminliste finnes her. Spillerstallen per idag finner du også her.

Vi gleder oss til fortsettelsen!


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter