desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

Tidligere Tippeligaspiller klar for Hinna

Hinna fortsetter å styrke stallen før den spennende 2018-sesongen. Harald Vindenes er nyeste tilskudd inn, og kommer med både Adecco- og Tippeligaerfaring.

Skrevet av Lars Isachsen den 05.01.2018

Hinna fortsetter å forsterke laget, og vi er derfor veldig fornøyd med å kunne presentere Harald Tesli Vindenes som ny Hinnaspiller før 2018 sesongen. Han signerte papirene torsdag, før han hadde sin første trening sammen med nye lagkamerater. Der fikk vi se en spiller som tok kommando fra start med gode lederegenskaper, i tillegg til å være en god fotballspiller. Han er primært midtstopper, men kan også spille midtbane.

Solid erfaring

Vindenes er 30 år, og tar med seg et lass av erfaring inn i Hinnagarderoben. Nordlendingen har spilt for Steigen, Bodø Glimt og Harstad før han flyttet vestover og signerte for Sandnes Ulf. Her var han med på å spille Sandnes Ulf opp fra Adeccoligaen til Tippeligaen. Han står bokført med 7 Tippeligakamper for de lyseblå. I 2013 gikk turen til en annen Adeccoligaklubb, Vard Haugesund, hvor han spilte to sesonger. I 2015 ble det retur til Stavanger, og spill for hardtsattsende Sola i 2. divisjon. Etter to sesonger i Sola, tok Vindenes et pauseår fra fotballen i 2017. Nå er han igjen klar for å snøre på seg fotballskoene, og denne gang for Hinna. Her blir han igjen lagkamerat med Fredrik Fossmark, som han spilte sammen med i Sandnes Ulf.

Gjennforent: Vindenes og Fossmark i duell som Ulf-spillere. I 2018 spiller de begge i rødt.

Vindenes blir dermed sesongens andre signering. Fra før har man signert Adam Dahl Assad fra Forus & Gausel. Hovedtrener Richard Bjerga informerte på oppkjøringsmøtet om at én spiller til allerede har sagt ja til spill for Hinna, samtidig som klubben er i dialog med andre aktuelle spillere. Han var også snar med å påpeke at troppens størrelse og kvaliteter fra før er god, og at det derfor ikke vil bli hentet mer enn nødvendig. I tillegg gror det svært godt i de yngre rekker i klubben.