oktober 2018

Trener- og støtteapparat for 2018 klart
Henning Imsland er med videre

Trener- og støtteapparat for 2018 klart

Samme dag som Viking viste fram sitt trenerteam, presenterer vi i Hinna vårt støtteapparat for 2018.

Skrevet av Lars Isachsen den 19.12.2017

På samme tid i fjor var det store spørsmålet hvem som skulle overta hovedansvaret for A-laget til Hinna i 2017. I forrige uke kunne daglig leder i klubben, Hans Arne Haga informere om at siste kontakten ble underskrevet, og at trenerapparatet var i boks for 2018. Det er derfor gledelig å kunne meddele at alle fra fjorårets apparat er med videre.

Mannen med hovedansvaret blir dermed også neste år Richard Bjerga. Han går dermed inn i sin andre sesong som hovedtrener etter han overtok som trener før sesongen. Bjerga er et kjent navn for mange i lokalfotballen etter flere å som spiller og trener. Som trener har han blant annet erfaring fra klubber som Brodd og Forus & Gausel. I sin første sesong for Hinna ledet han laget til andre kvalifiseringsrunde i NM, samt en sjette plass i serien.

Et annet nytt sjef som kom inn i apparatet under 2017 sesongen var Sverre Bjelland. Han var Bjergas høyre hånd FGI, og der ble derfor naturlig at han også ble Bjergas assistent i Hinna. Foruten å lede laget i hovedtrenerens fravær, har han hatt spesielt fokus på skadeforebyggende arbeid, samt et målrettet arbeid om å bedre spillernes fysiske form.

Duoen Berga og Bjelland under sin tid i Forus & Gausel.

Keepertrener Erik Johannessen går også på et nytt år i Hinna. Erik er en ekstremt viktig mann både på feltet, i garderoben og kulissene bak. I tillegg til å være keepertrener for A-laget gjør han også en god jobb med yngre keepre i klubben, samt A-lagsjentene.

Sistemann som også er med neste år er Henning Imsland. Han gjør en ekstremt god jobb i kulissene bak laget, og er med å legge til rette for at alt av utstyr i trening- og kamphverdagen er på sin plass. Imsland har kontroll på det meste som foregår i og rundt laget, og gjør en uvurderlig jobb.

Laget hadde sin siste treningsøkt for året forrige torsdag, og spillerne har dermed tatt en vel fortjent ferie. Laget møtes igjen til starten på sesongoppkjøringen i begynnelsen av januar. Richard Bjerga kunne i den forbindelse informere om at det jobbes med nye aktuelle spillere.

Vi ønsker i denne sammenheng å ønske alle med Hinna-hjerte en god jul og et riktig godt nytt år!