desember 2018

07.01.19

08.01.19

Unggutt imponerte tross tap
Det ville seg ikke for Fossmark mot Sola.

Unggutt imponerte tross tap

Mange hadde forventet grei skuring da Hinna tok i mot Sola 2 som lå nest sist på tabellen. Slik ble det derimot ikke.

Skrevet av Lars Isachsen den 09.10.2017

Etter 3-1 seier borte mot Rosseland forrige serierunde var det et Hinnalag med selvtillit som tok i mot Sola 2. Bortelaget hadde alt å spille for, da laget kjemper febrilsk for å unngå nedrykk. Dessverre var det for Hnnas del dagen hvor ballen ikke ville i mål.

For det var Hinna som tok kommando fra start. Både Gaute Schei og Cairo Lima hadde gode muligheter til å sende Hinna i føringen. Etter drøye 35 minutter måtte Geir Olav Helgøy av med skade. Han ble erstattet av 15 år gamle Lars Erik Sødal. Han fikk tidligere i høst sine første minutter for A-laget mot Midtbygden, og gjorde sine saker bra der. I denne kampen skulle det derimot ble flere minutter på unggutten, noe han løste svært godt. Kloke valg og store tekniske ferdigheter gjør at Sødal blir en spennende spiller å følge framover.

Hinna skapte de største farlighetene den første omgangen, men det sto uansett 0-0 til pause.

Billig baklengsmål

Etter hvilen var det derimot Sola 2 som kom best i gang. En corner ble slått hardt i fra høyre, og ballen snek seg forbi alt og alle og i mål. Frustrerende og svakt av Hinna, som nå virkelig måtte skru på mot et for dagen sterkt Solalag.

Det skulle derimot ikke stå på sjansene. Først ut var Fredrik Fossmark som fikk en eventyrlig mulighet da han fikk stå mutters alene på drøye 5 meter. Dessverre gikk avslutningen midt på Solakeeperen, som reddet på mesterlig vis. Noen minutter senere var det Gaute Schei sin tur. Han fikk ballen fra innbytter Mark Tønnesen, og hadde mer eller mindre åpent mål, men heller ikke han klarte å overliste Solas sisteskanse.

Selv om Hinna stanget og stanget, kom aldri hjemmelaget nærmere scoring. Dermed tok Sola 2 en etterlengtet seier i bunnstriden, mens Hinna nok engang falt ned på jorden igjen.

Alt i alt en kamp som Hinna burde vunnet sett ut ifra sjanser og spill. Dessverre var dette en dag hvor ballen ikke ville i mål, samtidig som vi slapp inn et utrolig billig mål. Eneste lysglimt for dagen var nevnte Sødal, som virkelig viste at det gror godt i Hinnas ungdomsavdeling. Neste utfordring blir borte mot Sunde om en uke. Det blir nok en knalltøff kamp mot et annet lag som kjemper for tilværelsen i divisjonen.