desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

SKUFFENDE KAMP MOT FYLLINGSDALEN

Fyllingsdalen utnyttet våre svakheter og seiret 4-0. Hinnas beste: Julie Merkesdal.

Skrevet av Arve Fure den 08.10.2017

Hinna gikk rett i angep, tok tak i kampen, og skapte et par farlige målsjanser. Ine Bekken var nær scoring et par ganger. Et par merkelige dommeravgjørelser gikk i Hinnas disfavær, men var ikke agjørende for kampen. Fyllingsdalen kom til et par gode innlegg fra kantene. Hinna var fullt på høyde med hjemmelaget, men et ukonsentrert og stsillestående forsvarsarbeid resulterte  i scoring til Fyllingsdalen etter ca 25 minutters spill. Fyllingsdalens målscorer kom fri på venstre kant, gikk til dødlinja, tråklet seg nesten helt til første målstang og satte ballen i mål.

Dette var nok en "kalddusj" for Hinna-damene, og et vendepunkt i kampen. Ny scoring etter 40 minutter. Feilpasning i vår forsvarsrekke som ble snappet opp og enkel scoring til Fyllingsdalen. Frispark til Fyllingsdalen i siste minutt av første omgang. Ballen ble satt i mål fra ca 25 meter. Nok en enkel scoring som burde blitt avverget. Det burde nok heller ikke blitt dømt frispark.

Pauseresultat 3-0 til Fylllingsdalen, og kampen var nok i realiteten avgjort.

Andre omgang åpnet med et overtak til Fyllingsdalen og etter 8 minutters spill ble Fyllingsdalen tildelt frispark fra ca 17 meters hold. Frisparket gikk direkte i mål og en må nok stille spørsmål om muren var rett satt opp.

Utover i kampen var Fyllingsdalen klart bedre enn Hinna. Det ble for store avstander mellom Hinnas forsvarsrekke og midtbanen. Fyllingsdalen fikk store rom og skapte flere gode sjanser.

Hinna kom til et par gode angrep men det var ingen tvil. Fyllingsdalen var det beste laget og en komfortabel seier.

Fyllingsdalen spilte slik som vi kjenner de. Strukturert, tolmådig, og utnyttet motstandernes feil og svakheter.

Hinnas beste: Julie Merkesdal og 3 børspoeng. 2 poeng til Ine Bekken og 1 poeng til Siri Beate Fure Lyder.

Hinna stilte med følgende lag:

Keeper: Caitlin Fraser.

Forsvar: Lena Soland, Nora G Falnes, Marte Hole og Helene Breitve.

Midtbane: Julia Torvnes, Julie Merkesdal, Siri Beate Fure Lyder, Elise Bergsagel og Maren Berggraf Aalen.

Angrep: Ine Bekken.

Innbyttere: 59 min ut Ine Bekken, inn Mona Olsen. 65 min ut Maren Berggaf Aalen, inn Helene Waage Eikill.

Gult kort: Helene Breitve.