oktober 2018

Hinnahuset 18/10 kl.20.30

18.10.18

EN KOMFORTABEL LEDELSE BLE ROTET BORT I ANDRE OMGANG

En 2-0 ledelse ved pause ble rotet bort i andre omgang. Uavgjort 2-2. Målscorere: Ine Bekken og Julia Torvnes. Bilde: Ine Bekken fra en tidligere kamp. Hinnas beste: Julie Merkesdal.

Skrevet av Arve Fure den 02.10.2017

Hinna i ledelsen etter 52 sekunder og en perfekt start på kampen. Julie Merkesdal med pasning til Ine Bekken som satte ballen sikkert i mål fra høyre kant.  Ine rakk å sende Hinna i ledelsen før hun måtte ut og skifte skolisser!!. Hinna-laget var klart bedre enn Førde i første omgang og spilte seg til flere gode sjanser og hadde full kontroll på kampen. Corner etter 25  minutter som resulterte i 5-6 gode skudd mot Førde målet, m en ingen scoringer denne gangg. Frispark etter 35 minutters spill fra langt hold som ble tatt av Nora G Falnes. Julie Merkesdal satte ballen kontant i mål men dessverre avblåst for offside. Men etter 40 minutter fikk Julia Torvnes godt treff på ballen fra ca 18 meters hold, og ballen suste i mål helt ved stangen til høyre for keeper.

Pause og 2-0 til Hinna etter en spillemessig god omgang og alt lå til rette for en solid seier.  Klart spilleovertak til Hinna og Førde skapte lite målsjanser i denne omgangen.

Andre omgang startet med en kjempesjanse av Ine Bekken som kom seg forbi Førde-forsvarerne og satte ballein i stang før den rullet foran mål mot neste stang. Her var vi passive og ingen spillere i boks som kunne sette ballen i mål. Det ble imidlertid Førde som scoret og reduserte til 2-1. Et langskudd som gikk over keeper og i mål. Dette tente Førde-laget som kjempet godt og ga aldri opp.  En halvsyk Siri Beate måtte gi seg etter en times spill og det ble flere bytter utover i kampen.  Selv om Førde var et "helt annet" lag i denne omgangen med et mye bedre og farligere angrepsspill, var det var Hinna ved Julia og Ine som skapte de største sjansene der begge var alene med keeper flere ganger, men skuddene ble reddet av Førdes keeper. En scoring ble også annulert pga offside, og vi noterte også et skudd i tverrligger. Etter 70 minutters spill reduserte Førde ennå en gang og den komfortable ledelsen var nå borte og stillingen var 2-2. Et corner, redning på strek, og mye frem og tilbake foran Hinnas mål og etter hvert ble ballen satt i nettet.

Hinna presset på for å få tilbake ledelsen men det var Førde som scoret noen minutter før full tid, men heldigvis ble scoringen avblåst for offside.

Uavgjort 2-2 mot bunnlaget og dette var ikke godt nok til tross for en god første omgang.

Børspoengene: 3 poeng til Julie Merkesdal, 2 poeng til Nora G Falnes og 1 poeng til Ine Bekken.

Mathilde Waage Eikill spilte sin første 2.divisjonskamp og gjorde en solid innsats debut-kampen.

Hinna stilte med følgende lag:

Keeper: Tonje Jørgesen

Forsvar: Elise Bergsagel, Nora G Falnes, Hilde Breitve og Mathilde Waage Eikill.

Midtbane:  Julia Torvnes, Lena Halland, Siri Beate Fure Lyder, Julie Merkesdal og Helene Waage Eikill.

Angrep: Ine Bekken

Innbytter:  2 min ut Ine Bekken, inn Mona Olsen,  28 min ut Mona Olsen, inn Ine Bekken. 55 min ut Siri Beate Fure Lyder, inn Mona Olsen. 75 min ut Lena Halland, inn Siri Eldor.  84 min ut Mona Olsen, inn Lena Halland.

Ubenyttet innbytter: Live Elna Hagen.