desember 2018

18.12.18

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

Forsterker laget foran ny viktig hjemmekamp

Høsten har ikke sett veldig lys ut for Hinnas del. Det er derfor et revansjesugent Hinnalag som tar i mot Havørn i kveld. I tillegg har en ny forsvarsspiller signert for klubben!

Skrevet av Lars Isachsen den 24.08.2017

Etter en oppløftende avslutning på vårsesongen, har Hinna igjen meldt seg på i nedrykkskampen i årets 4. divisjon. En svak prestasjon hjemme mot Hana, ble følgt opp av en litt bedre prestasjon mot Eiger, men fortsatt null poeng. På fredag var laget igjen på tur til Egersund, men denne gang Egersunds rekruttlag, som også topper tabellen. Det endte med ett poeng, i en kamp hvor vi burde og hadde fortjent tre poeng. Med andre ord ble ikke starten på høsten slik vi hadde forventet. Likevel er det ingen grunn til å grave seg ned, og kampene kommer på løpende bånd. I kveld kommer Havørn på besøk, ett lag vi ønsker å revansjere oss mot etter vårsesongens tap.

I den rekordjevne divisjonen er det kveldens motstander Havørn som ligger på jumboplass med 14 poeng. Laget ledes av spillende trener Glenn Stian Repshus. I sin debutsesong som trener har det gått så som så. Laget har etter rapportene i perioder slitt med lite folk på trening, og mange utilgjengelige spillere pga vanskelig jobbsituasjon. Det som uansett er sikkert er at laget har en målfarlig spiller på topp i Daniel Håland som jevnt og trutt putter mål for Tanangerlaget. I vårsesongen gikk Hinna på en smell og tapte 2-0, i en kamp som kan betegnes som et lite ran fra Havørns side. Hinna slet med å få hyll på byllen, noe Havørn utnyttet på en kontring. I kveld skal det resultatet revansjeres, og forhåpentligvis får vi høstens første trepoenger.

I Hinna sliter mann med mye skader om dagen. Artemiy Voronkov, Lars Ueland Isachsen, Mark Tønnesen, Richard Osei og Lasse Nordhus er blant spillerne som blir å finne på skadelisten. Utligjengelig er også Eivind Ovedal, som er på ferie. Tilbake er Martin Ueland, som har måttet sone tre kamper for det røde kortet han pådro seg i vårsesongens siste kamp mot Buøy. Ellers har Martin Asserson reist til Molde, og har spilt sine siste minutter for Hinna i år. Uansett om forfallslisten er lang, er det et heltent Hinnalag med stigende formkurve som ønsker Havørn velkommen til Wintershallbanen i kveld.

Signerte tidligere U-landslagsspiller

En lang skadeliste har ført til at Richard Bjerga har sett seg nødt til å se seg om på overgangsmarkedet. Det er derfor med stor glede at vi kan ønske Torodd Fitjar Eriksen velkommen til Hinna. Torodd kommer fra klubben Solid som de seneste årene har ligget i 4. og 5. divisjon. 21-åringen har også tidligere spilt 3. divisjonsfotball for Stord. Videre står han bokført med en 16-landslagskamp for Norge, sammen med tidligere Hinnaspiller, og nå Vikingspiller, Rasmus Martinsen.

Trener Richard Bjerga er godt fornøyd med høstens første signering.

Torodd spiller venstreback, og har gjort sine saker meget bra på trening denne uken. Han signerte onsdag for Hinna, men dessverre ble det knapt med tid til å få han spillerklar til kampen mot Havørn i kveld.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Hinna Stadion i kveld. Vi har som alltid åpen kiosk, god pausemusikk, og speaker. Vell møtt!

18. Serierunde

Wintershallbanen, klokken 20:00

Dommer: Kjell Arne Lundin (Randaberg IL)

HINNAS TROPP