desember 2018

18.12.18

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

Fortsetter den gode trenden?

Hinna har sett langt lysere ut etter månedsskifte. Laget står med to strake seiere, og småpene 10-2 i målforskjell. På torsdag er det duket for nytt lokaloppgjør mot Sunde. Klarer vi tre strake?

Skrevet av Lars Isachsen den 14.06.2017

Det er et Hinnalag med selvtillit som tar i mot Sunde til lokaloppgjør torsdags kveld. Etter to strake seire, og en uavgjort, har laget begynt å klatre på tabellen. Endelig begynner Hinna å vise noe av det som bor i laget. Men hvis klatringen skal fortsette må Sunde slås på torsdag. Det blir ingen enkel oppgave.

Sunde var innledningsvis av sesongen et av de puljens overraskelseslag, og lå helt i toppen av tabellen. I den siste tiden har det derimot gått mer trått for laget fra Kvernavik. Det har faktisk gått fem serierunde siden laget tok sin siste tre-poenger. Forrige runde spilte laget 1-1 hjemme mot Voll, i en kamp hvor Sunde etter rapportene hadde fortjent å ta med seg alle poengene. Gjestenes tropp består av flere gode spillere som blant annet har en fortid fra Randaberg. I tillegg ble Simen Blaker signert før sesongen, som blant annet har erfaring fra 1. divisjon. Hovedtrener Anfinn Nilsens tropp vil garantert være revasjelystne, og prøve å få laget tilbake på vinnersporet. Før torsdagens kamp ligger Sunde på 6. plass, fire poeng foran Hinna. Sist lagene møttes i divisjonssammenheng var i 2015. Da gikk Hinna seirene ut av begge oppgjørene, hvor resultatetene ble 3-0. Lagets toppscorer e Mats Haugland, som står med 4 nettkjenninger. Vi ønsker Sunde velkommen til Hinna!

Sondre Risa har vært solid siden han kom tilbake til Hinna i vår. (foto: Randaberg)

I Hinnaleire er stemningen god. Man merker at kvaliteten har gått opp, og selvtilliten er stigende i troppen etter noen uker med positive resultater. Til Sundekampen er det som alltid noen forfall. Unggutten Cairo Lima må på avslutning med skolen. Fra før er Richard Osei ute med strukket leddbånd, mens Lars Ueland Isachsen fortsatt sliter med foten. Mark Tønnesen er på ferie. Ellers er troppen frisk og rask. Konkurranser er om plass på laget er stor, og den gode bredden i laget gjør at nye får sjansen til å vise seg fram i andres fravær.

Det meldes om bra vær og gode temperaturer. Møt opp på Hinna klokken 20:00, og få med deg nok et spennende lokaloppgjør i 4. divisjon. Åpen kiosk og speakertjeneste, samt forhåpentligvis en porsjon god fotball står på menyen. Har du andre planer, kan du følge kampen på her. Vell møtt!

11. Serierunde

Wintershallbanen, klokken 20:00

Dommer: Senthalan Sellathurai (Årvoll IL)

HINNAS TROPP