desember 2018

Storbyhuset 13/12 kl.17.30-19

13.12.18

På høy tid med en seier

Hinna har hatt mye stang ut så langt i sesongen, men tok en sterkt poeng bortepoeng mot Randaberg forrige kamp. Har den negative trenden endelig snudd?

Skrevet av Lars Isachsen den 01.06.2017

Hinna kommer fra en god gjennomført bortekamp mot Randaberg. Laget holdt for første gang i år nullen, og selv om laget hadde mer en nok sjanser til å score ble sluttresultatet 0-0. Det mest positive var at Hinna i perioder hadde god kontroll og var et bedre lag en Randaberg i store deler av kampen. Det gir rom for opptimisme foran kveldens oppgjør mot Rosseland.

De oransjekledde har i likhet med Hinna åpnet sesongen svakt, og står med 9 poeng. De ligger derfor 4 poeng foran Hinna, noe som betyr at Hinna for alvor trenger en seier i dagens kamp. Laget består av tidligere profiler som Tommy Eide Møster og spillende trener Kai Ove Stokkeland som begge har spilt for store klubber rundt i landet. Laget gjorde en god figur i fjorårets 4. divisjon, og endte opp på en sterk fjerdeplass. Sist lagene var i samme divisjon var i 2013. Da kom Rosseland best ut av de oppgjørende. Lagene møttes også i en treningskamp vinter 2014, hvor Hinna vant 3-1. Vi ønsker våre gjester fra jæren velkommen til Hinna.

Flere nye fjes i troppen

Selv om Hinnas tabellposisjon ikke egner seg på trykk, er stemningen god i troppen. Foran Randabergkampen hadde laget en fin sammenkomst hos trener Richard Bjerga hvor troppen fikk snakket godt ut om kampene som hadde vært og veien videre. Selv om laget dro med seg et poeng fra Randaberg, er det likevel på tide med en ny seier. Laget har ikke vunnet siden serieåpningen mot Eiger, og hadde hatt godt av litt nyvunnet selvtillit i gruppen.

I den tunge perioden har likevel Hinna forsterket laget. Sondre Søberg Risa har kommet hjem for vårsesongen, og har spilt godt de siste kampene. Han spiller til vanlig college-fotball i USA, og gjør sine saker godt der. I tillegg er Tony Montana signert for Hinna. Han er en ung og spennende spiller som kommer fra Vikings ungdomsavdeling.

Hinna brukte gårsdagens trening til å terpe de siste detaljene før kveldens kamp.

På forfallslisten er det alltid noen å nevne. Eivind Ovedal sliter fortsatt med ryggen som har satt han ut av spill de siste ukene. Lars Ueland Isachsen forstuet foten på trening forrige uke, og blir nok ikke klar før til høstsesongen. Ellers er kjente navn som Hans Arne Haga, Torstein Helle Meling, Richard Osei og Mustafa Behi ikke med. Jørgen Hansen og Patrick Nyarko har tatt en pause fra fotballen.

Solen skinner, og vi håper du tar turen for å støtte guttene til å snu den negative trenden. Det bor masse potensiale i gruppen, og laget har fått langt mindre poeng enn fortjent. Den trenden skal vi snu idag! Kampstart er 20.00 på Hinna, vell møtt!

9. Serierunde

Wintershallbanen, klokken 20:00

Dommer: Svein Storedale (Storhaug FK)

HINNAS TROPP