desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

Jakter årets andre seier

For første gang på flere år tar Hinna i mot Hundvåg til seriekamp. Det er to lag som har åpnet sesongen svakt som møtes til dyst på Hinna. Få siste nytt om lagene før møtet her.

Skrevet av Lars Isachsen den 03.05.2017

Det er igjen duket for ny hjemmekamp, og denne gang er det Hundvåg som gjester Hinna. Poengmessig ligger Hinna bak skjema, men spillemessig har laget ikke gjort seg bort. Oppskriften mot Hundvåg blir enkel. Fotball handler om å score flere mål en motstanderen. Dette har ikke Hinna vært gode nok på i år. Blir det ketchupeffekt på torsdag?

Hundvåg vil nok heller ikke si seg fornøyd med sesongstarten. Etter fire kamper står de med tre poeng. Seier kom etter en overbevisende 5-0 seier over formsterke Sunde. Ellers har laget tapt for Rosseland, Sola 2 og nå senest Voll. I vinter har hovedtrener Simen Valvik gjort noen endringer i troppen. Mensur Hashani og Stian Monsen har forlatt laget, mens Mikkel Ørbek andersen, Thor-Ivan Furu, Hareth Mustafa, Werner Engø Hansen og Sondre Grande har blitt signert. Laget gjorde en god sesong ifjor, og kapret 5. plassen i fjorårets noe svakere 4. divisjon. På grunn av divisjonforskjell er det flere å siden lagene har møtt hverandre, og det er faktisk over ti år siden lagene møttes i seriespill.

Det har blitt mye nesten i år. Det gjorde også i cupen mot Lura tidligere i vår.

Hinna må klare seg med en noe redusert tropp. Richard Osei fikk en lei hodeskade mot Havørn, og blir ute en stund. Bendik Aarstad er på reise, men Jørgen Hansen og Eivind Ovedal er utilgjengelige. Mustafa Behi soner fortsatt karantene, mens Geir Olav Helgøy fortsatt er i rehabiliteringsfasen av korsbåndskaden sin. Det positive er at Lasse Norhus er tilbake etter skaden som har holdt han ute i drøye to uker.

Uansett stiller Hinna et sterkt mannskap, som vil gjøre alt for å hente inn 3 nye poeng. Selv om poengfangsten ikke har vært mye å rope hurra for, har spillet i perioder som nevnt vært bra. I de to siste kampene har laget sløst veldig med sjansene, noe som kjennetegner lag som kjemper litt i motvind. Den trenden ønsker vi å snu mot Hundvåg. Vi setter derfor ekstra pris på om folk kommer å ser på. I motsetning til EIK 2 kampen, kan vi denne gang forhåpentligvis lokke med nydelig vårvær, kontra det kalde været forrige uke. Klarer vi å glimtre til med god fotball og mange mål, kan det bli virkelig gøy på Hinna idag. Møt opp å se selv! Åpen kiosk, speaker og god musikk som alltid.

5. Serierunde

Dommer: Svein Storedale (Storhaug FK)

Wintershallbanen, klokken 20.00

HINNAS TROPP