desember 2018

Storbyhuset 13/12 kl.17.30-19

13.12.18

Tilbake på vinnersporet?

Hinna ønsker å vise seg fra en bedre side etter forrige kamp mot Hana. Vi får besøk av Egersunds toerlag. Klikk videre for å lese om status før kampen.

Skrevet av Lars Isachsen den 20.04.2017

Etter to serierunder står Hinna med 4 poeng. Selv om vi gjerne skulle ønske oss full pott, kan vi fortsatt si at vi poengmessig har fått ein grei start på sesongen. Etter en elendig kamp mot Hana er guttene sugne på å komme tilbake på vinnersporet. Men da må Egersunds 2 slås hjemme på Wintershallbanen. Det blir ingen enkel oppgave.

Det er aldri lett å vite hva man skal forberede seg på når man møter toerlag. Ikke alle er like begeistret over at toerlagene, og mener det burde vært satt opp egne puljer for disse lagene. Slik er det ikke, og vi gleder oss til å ta i mot guttene fra Okka by uavhengig av hva de kommer med av spillere. Uansett vet vi at Egersund har en stor tropp, og at det nok vil være enkelte spillere som holder høyere nivå enn 4. divisjon som spiller på mandag. I den første serierunde mot Sunde valgte noe overraskende Egersund 2 å bytte inn hele benken kun etter få sekunders spill. Denne var fyllt opp med spillere som i utgangspunktet skulle spille for A-laget, og som reglene forteller ikke kan starte for både A-lag og 2-lag. Selv om laget i teorien ikke gjorde noe galt i forhold til regelboken, vil nok mange påstå at det er brudd på fair-play konseptet.

Hinna har tatt noen dager påskefri, men hatt en fin treningsuke fram mot mandagens kamp. Ting ser bedre ut på skadefronten også. Richard Osei er tilbake i trening etter å ha vært ute mer eller mindre hele vinteren. Lars Ueland Isachsen er tilbake etter å ha slitt med beinhinnebetennelse, og er aktuell for spill. Martin Ueland og Arne Martin Hagenes har vært borte i hele vinter pga jobbsituasjon utenbys, men begge er hjemme igjen. Kampen mandag kommer nok litt for tidlig på duoen. Lasse Norhus har pådratt seg en lyskeskade, og blir ikke klar til kamp. Geir Olav Helgøy blir fortsatt hvilt med hensyn til rehabiliteringsfasen av korsbåndsskaden hans. Mustafa Behi soner karantene etter det røde kortet mot Hana. Ellers har Artemiy Voronkov som tidligere annonsert signert for Hinna, og kan fort bli en joker.

Fredrik Fossmark i duell med en Egersund spiller for noen sesonger tilbake. Den gang møtte vi A-laget i 3.divisjon.

Trener Richard Bjerga har denne uken etterlyst mer råskap i spillergruppen, og at han vil se flere ta mer ansvar på kamp. Sannsynligvis får vi et litt annet kampbildet enn mot Hana og Lura, da det er friske og uthvilte bein som møter til kamp på mandag.

Vi håper å se mange fra Hinna på haugen, og ønsker samtidig Egersund velkommen til oss. Vi lover å by på oss selv og trø til fra første spark. Kampstart 20.00.

3. Serierunde

Wintershallbanen, 24. april klokken 20:00

Dommer: Tomas Tjelle (Forus & Gausel)

HINNAS TROPP