oktober 2018

Storbyhuset 25/10 kl.20

Storbyhuset 25/10 kl.17-19.30

Tung uke for Hinna

Hinna kjempet hardt og lenge, men tapte tilslutt for Lura i NM-kvalliken. Laget fikk heller ikke sin revansj mot Hana tre dager senere, men fikk med seg ett poeng.

Skrevet av Lars Isachsen den 07.04.2017

Hinna drømte om å ta i mot Viking til første runde i cupen. Slik ble det dessverre ikke, etter at laget tapte 1-0 for Sandneslaget Lura. Hinna hang godt med i første omgang, men i andre omgang var Lura det førende laget, og hadde flere gode muligheter. Tilslutt fikk hjemmelaget hyll på bullen, og kunne fortjent innkassere sitt første møte med et storlag i cupen. Her møter de Sandnes Ulf til dyst.

Tøff bortekamp

Kun tre dager senere dro Hinna guttene til Hana til sin tredje kamp på en uke. Hinna tok initiativet, og fikk en tidlig scoring ved Jørgen Hansen. Men ikke lenge etter fikk Hana en billig scoring etter svikt i Hinnaforsvaret. Kampen var preget av to lag som ikke evnet å få til det store finspillet, og for de få frammøtte i regn og tåketværet kunne glede seg over mye denne torsdagen. Selv om Hinna var det førende laget, var hjemmelaget farlig frampå ved flere anledninger, og spesielt på kontringer. I pausen og utover andre omgangen gjorde Hinna flere bytter. Man kunne merke at laget hadde spilt flere kamper på kort tid, og det meste handlet mer eller mindre om å forsvare det ene poenget. Hana hadde flere store sjanser, og hadde i en periode trykket på Hinna. Det hjalp heller ikke at Mustafa Behi fikk direkte rødt kort. Noe overraskende var Hinna bedre etter utvisningen. Dermed endte kampen 1-1.

Alt i alt vil nok Hinna dro nytte av å ha to treningsuker. Laget har mye å rette på, og framstår i perioder ikke slik vi ønsker. Nå skal nye krefter samles før laget tar i mot Egersunds toerlag på Hinna, 24. april. Vi lover å komme sterkere tilbake, og tar med oss 4 poeng på to kamper, noe som er tross alt er den poengmessig beste seriestarten på flere år.