desember 2018

Storbyhuset 13/12 kl.17.30-19

13.12.18

Midtstopper fra Sandnes Ulf klar for Hinna

Han har vært ønsket av Hinna i lengre tid, og mandag kveld skrev han endelig under for Hinna. Sjekk hvem, og hvilke tanker han gjør seg opp om årets sesong.

Skrevet av Lars Isachsen den 24.01.2017

Richard Onyina Osei er klar for Hinna. Han er 19 år gammel, og kommer fra Sandnes Ulf, hvor han har vært en del av Ulfs rekruttlag og toerlag. Selv om han har vært i Sandnes Ulf de siste årene, har han likevel relasjoner til Hinna. Han har nemlig spilt for klubben som junior, i tillegg til en periode i Viking. Osei er forsvarsspiller, hvor han primært er midtstopper.

Richard Osei var sterkt ønsket foran 2016-sesongen, og var også innom å trente med oss da. Han valgte likevel å fortsette karrieren i Sandnes Ulf. Han har også vært aktuell for Brodd nå i vinter, men vi i Hinna er glade for at han endte opp hos oss. Selv om store deler av fjoråret ble spolert pga skade, har vi stor tro på at han vil styrke Hinna i 2017.

En ny start

Hovedpersonen selv er glad for å være tilbake i Hinna, og forteller om hvorfor han valgte de røde.

- Hovedgrunnen til at jeg valgte Hinna er fordi hovedtrener Richard Bjerga, og de rundt i Hinna ønsket meg sterkt, noe som betydde mye. De ytret at de ønsket å hjelpe meg med å starte på nytt og bygge meg opp igjen som fotballspiller. I tillegg har jeg jo gode relasjoner til Hinna fra tidligere, ettersom jeg har spilt juniorfotball her før jeg gikk til Sandnes Ulf, sier han.

Richard Bjerga er godt fornøyd med sin nyeste signering.

Selv om Osei er midtstopper, er han også åpen for å spille andre plasser.

- Jeg har diskutert litt med Bjerga hvor jeg skal spille. Selv om mitt hovedønske er å spille midtstopper, i og med at det er der jeg føler meg best, kan det fort bli andre posisjoner jeg får prøvd meg i, forteller han.

Hva er dine styrker på banen?

Først og fremst er mine styrker duellspill og det fysiske spillet. Samtidig liker jeg også å være en spillende stopper. Resten får være opp til motstanderne i 4. divisjon å legge merke til. Jeg liker å overraske, sier han.

Opprykk hadde vært deilig

Selv om Hinna måtte ta turen ned en divisjon, er troppen mer eller mindre den samme. Richard Osei har tro på sesongen som kommer.

- Jeg har troen på at vi skal henge med helt i toppen. Jeg har tross alt kommet til en klubb som nettopp har rykket ned fra 3. divisjon til 4. divisjon, og har dermed mange gode spillere i troppen. 4. divisjon blir tøffere en tidligere, men jeg tror på øverste halvdel, selv om opprykk hadde vært veldig deilig, avslutter Osei.

Dermed har Richard Bjerga unnagjort sin andre signering allerede i januar. Fra før har Mark Tønnesen signert. Se heller ikke bort ifra at det kan dukke opp enda flere nye fjes i ukene som kommer. Vi gleder oss til fortsettelsen, og ønsker samtidig Richard Osei velkommen til Hinna.