desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

Signerte ny angrepsspiller

Richard Bjerga har gjort sin første signering som Hinnatrener. Nå styrkes laget med ny spiss.

Skrevet av Lars Isachsen den 16.01.2017

Torsdag kveld signerte Mark Tønnesen papirene som gjør han til Hinna spiller i 2017. Han er spiss, og har tidligere vært en del av Lillestrøms ungdomsavdeling, samt Eliteserielagets 2er lag. Flest kamper har han likevel for Raumnes & Årnes, som er et lag fra østlandet. Han er heller ikke ukjent for lag i lokalfotballen i Rogaland. Han har nemlig 5 kamper for Brodd, hvor han står med en nettkjenning mot Viking 2.

Den 22 år gamle spissen har trent med oss i januar, og imponert trener Richard Bjerga. Selv om Mark ikke har spilt aktivt fotball på ett år, ser vi likevel stort potensial i Mark, og tror han kan utvikle seg til å bli en kvalitetsspiller.

- Virket profesjonelt og bra

Hovedpersonen selv er godt fornøyd, og sier en av hovedgrunnen til at han valgte Hinna var på grunn av måten laget ønsker å spille fotball på.

- Jeg valgte Hinna fordi jeg syntes apparatet rundt laget, treneren og ikke minst spillergruppa virker veldig profesjonelt og bra. Miljøet og stemningen i garderoben er på topp. I tillegg vil Hinna spille en type fotball som jeg ønsker å være med på, og som jeg har veldig troen på, forteller han.

Sånn ellers kan vi rapportere om bra trøkk og god stemning på treningsfeltet. Tempoet og temperaturen har vært høy selv om vi kun er halvveis i januar. En lengre oppdatering vil komme når vi nærmer oss februar. Oppdatert spillerstall finner du her.

Mark i duell mot daværende Stord spiller Tor Andre Skimmeland for Brodd i 2015.