desember 2018

Hinnahuset 18/12 kl. 17-22

18.12.18

Så kom tapet

Hinna dro til Randaberg for å fortsette den gode trenden. Det gikk ikke helt som planlagt.

Skrevet av Lars Isachsen den 22.08.2016

Hinna gikk ut i sin vandte 4-4-2 formasjon, men denne gang med en ny vri. Henry Lohne var suspendert, Johannes Hinna på jobb, mens Frode Amdal og Mahamadou Yussif framdeles sliter med skader. Derfor ble Bendik Aarstad flyttet opp på midten, mens Lars Vigeland gikk inn som midtstopper. Framme på banen var Gaute Schei utilgjengelig første omgang, og noe overraskende var det Torstein Helle Meling som ble Artemiy Voronkovs makker.

Hinna ble presset hardt de første minuttene, og var tydelig preget av den intense motsolen. Randaberg gikk opp til både en og to null på tellefeil, og slurv i forsvarsspillet. Randaberg viste tydelig at de er i storform, og kunne også gjort resultatet enda styggere til pause. Samtidig var ikke Hinna helt utspilte eller ufarlige. Hinna hadde flere småsjanser som kunne resultert i mål, samtiidg som Artemiy Voronkov muligens ble snytt for et straffespark.

Uansett gikk lagene til pause med 2-0 til hjemmelaget.

Hinna gjorde litt omrokeringer, og Gaute Schei og Thomas Pedersen kom inn for bortelaget. Andreomgangen ble mer en transportetappe for hjemmelaget Randaberg som kontrollerte kampen, uten å skape de store farlighetene. Selv om Hinna var farlige på dødball, og kontringer, var det hjemmelaget som skulle pynte på resultatet. Tord Oftedal snappe opp ballen fra keeper Lars Ueland Isachsen, og hadde dermed en enkel jobb med å sette 3-0. Utrolig synd, da dette kom i en periode av kampen hvor Hinna hadde initiativet.

Aarstad redusering

Hinna skullelikevel få sin redusering. En corner fra Fredrik Fossmark ble headet i tverrlegger, hvor de nybakte faren Bendik Aarstad kriget inn returen. Hinna forsøkte på en liten sluttspurt, men mange slitne bein etter to kamper på 5 dager gjorde at bortelaget ikke hadde mer og gi.

Alt i alt tok Randaberg en fullt fortjent seier. De dro stor nytte av medsolen i første omgang, og fikk kampen akkurat der de ønsket. De fleste forventet at dette Randaberglaget skulle kjempe i toppen i år med så mange profiler i laget, og nå kan det altså se ut til at laget endelig har fått skikk på laget sitt. For Hinnas del gjelder det å nullstille å se fram mot kampen mot Riska på torsdag. Det vil garantert bli en tøff kamp mellom et Riska lag i fritt fall, og et hjemmelag som er revansjesugne etter en begredelige forestillingen på Hommersøk i vår. Den kampen spilles torsdag, sett av datoen!

Voronkov klar for Sola

Like etter kampslutt ble det klart at Hinnas angriper Artemiy Voronkov skal spille for 2. divisjonsklubben Sola. Laget sliter i bunn av tabellen, og ønsket seg forsterkninger i et siste forsøk å redde plassen i neste års 2. divisjon. Voronkov har spilt samtlige kamper i år, og har scoret 4 mål og lagt opp til 4 mål på sine 19 kamper. Hinna syntes det er kjekt å produsere spillere til høyere divisjoner, og ønsker Artemiy lykke til!

Voronkov (t.v) har spilt sin siste kamp for Hinna. Her mot Ålgård tidligere i vår.

Kampen kan ses i sin helhet her.

Høydepunkter her

RANDABERG