Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

november 2020
ma ti on to fr
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Hinnahuset 1/12 kl.18-21

01.12.20

Hinnahuset 20/12 kl.18-23

20.12.20


Hovedsamarbeidspartnere 

 


  

 

Viktige støttespillere

 

 

Dana Cup 2016

Dana Cup 2016

Det er blitt tradisjon med Dana Cup for Hinna G02. I år deltok vi for tredje gang. Begge våre lag kvalifiserte seg til A-sluttspillet og for tredje gang kom vi hjem med pokal.

Skrevet av Bjørghild Hamre den 09.08.2016

Foreldre og spillere ankom Hjørring området i dagene før Dana Cup startet. Familiene var for det meste innkvartert på Tannishus Hotel. Mange av guttene reiste med bussene til Hinna på søndag'en og bodde denne gangen på skole i Hjørring. Tradisjonen tro var det trening mandag før turneringen startet og vi fikk sikret oss banetid på hovedområdet til Dana Cup. 

Mandag kveld, dagen før turneringen startet så var det spillermøte og gjennomgang av spilleopplegg og program for uken. Vi var innkvartert i gym-salen på SOSU skolen og var priviligerte som hadde rimelig bra med plass. Flere av de andre lagene bodde trangt i klasserommene på skolen. Det var kjekt å bo sammen med resten av Hinna gjengen på skolen og kontakten gikk på kryss og tvers mellom aldresklasser og lag. 

Gruppespillet gikk bra for våre lag. Elitelaget vårt slo i tur og orden Ørsta, Flint og Sporting Cluj Napoca fra Romania. Breddelaget innledet med to tap mot gode norske lag, Astor og Halsen, før de virkelig fikk vist hva de var gode for i avgjørende puljekamp mot sveitsiske Windisch FC. Sveitserne trengte bare uavgjort for å kvalifisere seg til A-sluttspillet men våre gutter ville det anderledes. I pøsregnet gikk de rett i strupen på sveitserne og satte inn 4 mål før kampen var slutt. Se Kristian's mål her. Med ett måls margin gikk vi dermed videre til A-sluttspillet som lag nr 2 i puljen. En fantastisk prestasjon av guttene som med rette var storfornøyd etter kampen.

Mellom kampene så grillet vi litt i bakhagen utenfor gymsalen vår og fikk en fin variasjon fra Dana Cup maten.

Vi fikk også feiret bursdagen til Eirik med en gave og avsynging av bursdag sangen. Sjelden har vi hørt bursdag sangen avsunget på denne måten, flere av guttene sang både høyt og lavt samtidig.

Husfar (gudfar..?) Arild gjorde en formidabel innsats under Dana Cup. Han passet på hele G02 gjengen hele uken på vennlig men myndig vis. Her avslører han hemmeligheten bak sin suksess. 

Med over 30 personer i samme gymsal i en uke så kunne en tro at dette kunne by på utfordringer. Men guttene slappet godt av og hadde det kjekt i sammen.

Men her måtte vi ikke miste fokus. A-sluttspillet tok til torsdag morgen. Breddelaget hadde trukket et av de sterkeste lagene i årsklassen, Vake 91 fra Georgia, og dessverre så ble de for sterke for oss. Vake 91 kom seg i etterkant av vår kamp videre helt til semifinalen hvor de tapte knepent for Jordan Knights. En uheldig trekning men alle ære til trener Morten og guttene våre for en formidabel innsats.

Elitelaget møtte ASIFA Indonesia i 1/32 finalen og vant 2-0 etter en godt gjennomført kamp.

For elitelaget fortsatte turneringen nå med stormskritt. Arna Bjørnar, Vake 91 2 og Nanset ble i tur og orden slått ut etter tydelig coaching fra trenerteamet og god støtte fra lagkompsiene. Kampen mot Vake 91 ble meget tøff. Georgianerne var fulle av tjuvtriks og dommeren delte ut det gule kortet utallige ganger. Heldigvis dominerte vi spillemessig og scoret nok mål til at vi aldri var truet. Motstanderne gikk sure og kampen kunne avsluttes med en solid 4-0 seier. Høydepunktene fra kampene kan ses her.

Ask forvirrer motstanderen med kamuflasje i skogen før innkastet.

Når kampene kom tett fikk vi spist brødmat mellom slagene i gymsalen.

Fia gjorde en formidabel jobb med alle skadene og skavankene som guttene pådro seg og jobbet tidlig og sent med restitusjon av guttene. Uten hennes innsats så er det tvilsomt om vi hadde nådd så langt i turneringen som vi gjorde.

Fredag ettermiddag var vi klar for semifinale. Og det var ikke mot noen hvemsomhelst. Meriterte Pequeninos do Jockey fra Brasil stod på motsatt banehalvdel og var for anledningen forsterket med 3 spillere fra sitt 2001-lag. Et betydelig antall tilskuere hadde tatt turen for å se på kampen og omkranset banen tett inn på dødlinjene. Vi spilte en fantastisk førsteomgang med hurtig spill, gode løp og harde dueller. Vi gikk fortjent opp i ledelsen før Pequeninos først utlignet og så gikk opp i ledelsen raskt etterpå, mot spillets gang. Pequeninos hadde en spiller som var spesielt god (på bildet under). Han var rask og teknisk meget god og hadde dessuten tatovering av en dødningskalle på leggen. Dette var en motstander som kunne skremt de fleste. Men heldigvis hadde vi Sebastian som tok helt luven fra ham i åpent spill slik at skaden han kunne påføre oss var begrenset til dødballer. 

Vi presset ufortrødent på og helt mot slutten av ordinær tid scoret Nils utligningsmålet, til enorm jubel for spillere og publikum. 

Ekstraomgangene startet og da begynte Pequeninos "supporterne" for alvor å vise en total mangel på fair play. De plasserte seg tett bak og ved siden av vårt mål og dro i nettet og slo i stengene. Her ble alle midler tatt i bruk for å sikre avansement. Da tok Hinna gjengen affære og eldre lag kom til for å rydde opp og støtte oss. Det ble en tett stemning bak vårt mål og rundt banen. Hverken arrangør eller dommer tok dette på alvor og dessverre så dro Pequeninos fordel av dette og avgjorde kampen like før slutt. Vi var det beste laget i denne kampen og var knust etter tapet. Etter kampen var igjen arrangøren fraværende da Pequeninos benyttet anledningen til å samlet komme over banen til vår side for å juble hemningsløst foran oss og gni tapet skikkelig inn. Det var en utrolig lite sympatisk oppførsel. De vant finalen enkelt dagen etterpå men uten lykkeønskninger på veien fra Hinna.  

Fredag kveld var det bronseseremoni på stadion i Hjørring. En litt betuttet gjeng var skuffet over tapet i semifinalen men likevel glad for bronsemedaljene. 

Familien Øregaard stiller alltid opp for Hinna G02 både på og utenfor banen.

Takk til alle som bidro til positive opplevelser under Dana Cup. Arild og Fia er nevnt allerede. Takk til alle guttene og trenerne. Takk til foreldrene som alltid stiller opp, det være seg for transport, matlaging og innkjøp, fotografering, moteriktig tilpasning av spilledrakter, vakthold på skolen, rydding og vasking, blending av vinduer i gymsalen og alle andre store og små ting som tilsammen gjør miljøet rundt Hinna G02 fantastisk bra.

Resultater fra Dana Cup B14 2016 for våre lag:

 

 

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter