oktober 2018

Hinnahuset 24/10 kl.17.30-19.30

24.10.18

Høstsesongen sparkes igang

Hinna møter Åkra, og har samtidig signert en ny spiller.

Skrevet av Lars Isachsen den 08.08.2016

At gradestokken såvidt har bikket 10 grader, stiv kulling og flomvarsel er et sikkert tegn på at høsten begynner å nærme seg. Hinnas beste menn er klar for en spennende høst, og drar idag til Karmøy for å sparke igang høstseongen. Slik er status:

Hinna har hatt en fin oppkjøring til høsten i sommer. Bra med folk på trening, og en treningskamp mot selveste Viking på på deres egen storstue. Hinna hadde kun hatt en uke med trening, og flere spillere med kun en eller to treninger i beina. Likevel bet vi godt fra oss, og unngikk for stygge sifre. Sluttresultatet ble 5-0 til de mørkeblå, hvor Hinna i perioder hadde noen store sjanser til å pynte på resultatet.

Lasse Norhus og Iven Austbø i tøff duell. (Foto: Tore Fjermestad)

Ny forsvarsspiller klar

Som alltid er det litt utskiftinger i troppen når høsten drar til. Arvin Gergerechi, som har fått store deler av vårsesongen spolert pga skade reiser på studier i september. Lasse Eik Schanche drar tilbake til Bergen, og spiller sin siste kamp mot Åkra. Da er det gledelig at Thomas Enger Pedersen har signert for Hinna. Den 20 år gamle bergenseren er primært venstreback, men kan også spille midtstopper. Han har tidligere spilt for Vard Haugesund, og Haugar senest i vår. Pedersen skal gå på skole i Stavanger, og har trent med oss i litt over en uke. Overgangspapirene ble klar i siste liten, slik at han rekker kampen mot Åkra. Vi ønsker Thomas velkommen!

Åkra første motstander

Selv om Hinna i utgangspunktet startet høstseongen allerede mot Frøyland i siste kampen av vårsesongen, er det Åkra som er første lag ut til å teste høstformen til Hinna. Hinna gikk på et surt 3-1 tap tidligere i sesongen, og er dermed klare for å revansjere det tapet. Åkra fikk en litt sjev start på sesongen, men begynte å få gang på maskineriet mot sommeren. Karmøylaget var av mange tippet øverst, og ligger i skrivende stund på 5-plass, og har dermed muligheten til å ta den siste plassen i neste års 3. divisjon.

Hinna reiser opp med en sterk tropp, selv om Mikal Mæle nok engang soner for gule kort. Eivind Ovedal er utilgjengelig, mens Johannes Hinna er syk. Mahamadou Yussif slo nok engang opp skaden sin, og det er usikkert hvor lenge det blir til vi får se kraftpluggen på banen igjen.

Vi gleder oss til alvoret starter igjen, og håper på den gode avslutningen i vår fortsetter idag mot Åkra.