mai 2020

02.09.20

07.10.20

Info Juni 2016

Siste innspurt! Sommerferien nærmer seg med stormskriftt, men det er fortsatt noen viktige aktiviteter igjen! Til helga er det Tec Con cup på Randaberg for de påmeldte, og neste uke er det et par lag som skal til Vaulen og spille treningskamp!

Skrevet av Rasmus Martinsen den 30.05.2016

Mens vi teller ned til sommerferien, kan vi glede oss over at det fortsatt er litt spenning igjen for fotballheltene våre!

Lørdag 4. juni/søndag 5. juni

Tec Con cup på Randaberg for de som er påmeldt. Egen epost om dette er sendt ut. Kontakt Lene Marie hvis noen har spørsmål.

Kort oppsummert: Kampene starter kl 9 på lørdag (kun lørdag for Hinna), og slik det ser ut nå er alle ferdige innen kl 12. Arrangøren har informert om at det kan komme små justeringer, men kampdag blir ikke endret.

Mandag 6. juni

Bortekamp for lag 3 og 4 (se lagoppsett under) i regi av Vaulen fotball. Spilles på Hetlandsbanen fra kl 18:00. Vanlig trening utgår for de som skal spille kamp, resten av lagene har ordinær trening på Hinna til vanlig tid.

Se epost for ryddigere oppsett, men slik at det er tilgjengelig her også:

Hinna 1 (vanlig trening): Jona A, Mathias EA, Petter B, Jakob L, Aksel Eliah J, Younghwan L. Trener Sondre J.
Hinna 2 (vanlig trening): Herman JH, William A-U, Harjas SM, Sander H, Marius SV, Lasse R. Trener: Øivind V.
Hinna 3 (kamp): Aksel A, Jens D, Torje L, Knut KM, Andreas R, Noah S. Trener: Thomas S.
Hinna 4 (kamp): Alexander D, Filip LH, Vetle SS, Elliot NR, Max I, Emil H. Trening: Heming I.
Hinna 5 (vanlig trening): Alexander S, Mateusz G, Konstantin K, Louie V, Noah I, Johan H, Leonard. Trener: Thomas I.

Dette er et foreløpig lagoppsett, til høsten når det kommer nye medlemmer til vil lagene bli satt opp på ny.

Ledige verv

Materialforvalter og dugnadsansvarlig er ønsket til laget.
Materialforvalter har en enkel rolle; trenere melder til materialforvalter når de har behov for flere baller, vester etc, og materialforvalter formidler det videre. Det er noe jobb knyttet til bytte av drakter, men det skjer ikke særlig ofte.
Dugnadsansvarlig vil være nødvendig når laget fra neste år av skal begynne å delta på dugnader. Den ansvarlige vil ha som oppgave å koordinere, fordele oppgaver, føre opp hvem som er med når etc. Heller ikke det kan sies å være en særlig tidkrevende rolle.

Hinna FK drives basert på frivillighet, jo flere som er med og drar lasset, jo mindre jobb blir det på hver enkelt.

Dersom noen er klare for å ta på seg ett av disse vervene, kontakt Lene Marie på epost lene.marie.helvik@applytb.no eller telefon 957 42 126.

Mandag 13. juni - siste trening før sommerferien!

Mandag 15. august - første trening etter sommerferien!

Til slutt: Anmodning fra trenerteamet

Trenerene ønsker å minne om viktigheten av å møte presis til trening. Det første som skjer når en trening starter er at alle fremmøtte blir delt i grupper. Inndelingen er basert på flere kriterier, bl.a. antall spillere pr. trener.

Videre minner vi om at foreldre skal være synlige og tilgjengelige for barna. Hvis noen slår seg og trenger trøst, er det ønskelig at foreldre kan ta seg av det slik at trener kan fokusere på de andre. Knytting av skolisser, akutte sanitære behov, drikke etc er også noe foreldre skal være behjelpelige med. Trenerene har kun 60 minutter til rådighet, og det er viktig med god flyt og minst mulig forstyrrelser underveis.