oktober 2018

Storbyhuset 25/10 kl.20

Storbyhuset 25/10 kl.17-19.30

Ålgård kommer på besøk

Et skadeskutt Hinnalag tar imot Ålgård til 7. serierunde i 3. divisjon. Slik er status i lagene før kamp.

Skrevet av Lars Isachsen den 20.05.2016

Hinna har åpnet serien på en flatterende måte. Dårlige prestasjoner, kombinert med en hel haug med skader må ta mye av skylden for det. Før dagens kamp mangler Andreas Våge, Eivind Ovedal, Geir Olav Helgøy, Johannes Hinna, Hans Arne Haga, Eskild Gilje Helgevold, Mikal Mæle, Torstein Helle Meling og Arvin Gergerechi. Selv om man ikke skal fokusere for mye på dem som er ute, er det ikke til å legge skjul på at det preger et lag i motgang når skadelisten i tillegg er så lang. Heldigvis har vi forsatt mange gode spillere som er skadefri, og i tillegg et godt juniorlag som bidrar.

Hele 10 poeng skiller lagene før dagens oppgjør. Ålgård har som mål å "holde seg" i divisjonen, og ligger fire poeng bak serieleder Riska. Forventningene er store rundt  Geir Midtstians lag, som nok har større ambisjoner enn spill i 3. divisjon. Selv om Ålgård henger godt med blandt de 5 beste, har resultatene vært varierende. De står så langt med 3 seire, 1 uavgjort og 2 tap. Lagets største profil, Tommy Eide Møster har erfaring fra både Tippeligaen og 1. divisjon. Heldigvis ser det ut som Hinna slipper å bryne seg på den rutinerte spilleren, ettersom han ikke er en del av Ålgårds tropp til dagens kamp. Det er derimot ikke Andreas Ravndal, som er en av nøkkelspillerne i laget, og som er lagets toppscorer. Interessant er det at både Hinnas Bendik Aarstad og Fredrik Fossmark har en fortid i Ålgård.

"Laget alle dominerer mot"

Selv om uken har vært preget av mye 17. mai snakk, har Hinna hatt 3 økter denne uken. Det er fortsatt god stemning og bra med folk på trening. Laget sulter dog etter poeng, og er fortsatt eneste laget uten poeng så langt i år. Selv om det så stygt ut mot Haugesund 2, og laget tapte 0-4, var ikke resultatet representativt for kampen. Hinna var i store deler fullt på høyde med bortelaget, og kun en veldig god Bråtveit i Haugesund 2 buret hindret Hinna scoringer. Det positive fra den kampen bygges videre på og tas med inn i Ålgårdkampen.

Foran Riskakampen flagget Ålgård på sine hjemmesider at Hinna var et lag alle dominerte mot, og at det ikke var noe sjokk at laget tapte. Det burde være motivasjon nok i seg. Vi håper mange kommer å støtter oss, og ønsker både borte -og hjemmefans velkommen til Wintershallbanen. Vi byr på programblad, speakertjeneste og kiosksalg. Bli med å lag en fin ramme rundt kampen, og start helgen med lokalfotball.

HINNA

ÅLGÅRD