oktober 2018

Hinnahuset 24/10 kl.17.30-19.30

24.10.18

Randaberg gjester Wintershallbanen

To revansjelystne lag møtes til dyst fredag kveld i en kamp ingen av lagene bør tape. Hvem tar seongens første 3-poenger?

Skrevet av Lars Isachsen den 28.04.2016

I fare for å gjengta seg selv, har Hinna igjen nullstilt etter en begredelig forestilling borte mot Vard 2 på søndag. Humøret og troen er tilbake i troppen, og hele laget ønsker å vise seg fra en bedre side når tabellnabo Randaberg kommer på besøk.

For ikke mange år tilbake, nærmere bestemt i 2011 spilte faktisk vår motstander i Adeccoligaen. Siden den gang pekte pilen kun nedover, og laget gikk på to strake nedrykk. Klubben tok grep og ansatte tidligere Viking-profil Erik Fuglestad som hovedtrener. Han har fått laget til å prestere stabilt godt i 3. divisjon, noe som tippes å resultere i en plass blandt de 4 beste i årets sesong. Ambisjonene og forventningene på Randaberg er høye, og laget ønsker nok etter hvert å ta steget opp til en høyere divisjon.

Det har derimot gått trått for laget fra persillebygda så langt. 0-1 tap i serieåpningen mot Vard 2 imponerte ingen, før de gikk på et nytt tap for Haugesund 2. Bedre gikk det forrige runde når Riska og Randaberg delte poengene. Vi forventer derfor et heltent og revansjelysten lag som kommer til å gi alt for å få sesongens første trepoenger.

Solide navn

Foran årets sesong har laget forsterket seg kraftig med blandt andre Vegard Aanestad fra OBOS-laget Sandnes Ulf. Etter spill i Tippeligaen for både Sandnes Ulf og Viking valgte Aanestad å ta turen hjem til klubben han forlot til fordel for Viking. Dog har han slitt med skader så langt, og har ikke spilt et eneste minutt i år. Etter rapportene rekker han heller ikke kampen mot Hinna. Den andre profilen Randaberg har hentet er Julian Veen Uldal, som valgte å trappe ned fotballen med å gå til Randaberg. Sistemann inn er Hampus Rydén som også kommer fra Sandnes Ulf.

Ut har derimot Håkon Stenersen gått, som har vært en viktig brikke for Randaberg de siste årene. I tillegg har Alexander Ranck gått til Vidar. Også verdt å nevne at Jone Gravdal, som prøvespilte for Hinna i vinter, gikk til SIF fra Randaberg.

Uansett møter vi et veldig sterkt Randaberglag med mange gode spillere med erfaring fra høyere divisjoner, som garantert ser ute etter å gjøre vondt verre for Hinna. Likevel ser det ut til at de må klare seg uten angriperne Martin Hestvik og Tord Oftedal, som begge skadet seg denne uken.

Flere tilbake

Etter mange forfall forrige kamp, er flere tilbake og klar for kamp. Både Hans Arne Haga, Frode Amdal og Bendik Aarstad sto over mot Vard 2, men er nå fit og tilgjengelig. På skadefronten ser det også noe lysere ut. Lars Ueland Isachsen spilte kampen mot Vard 2 med en liten strekk, og sto over mandag- og tirsdagsøkten. Det gjorde også Henry Lohne på grunn av overtråkk. Begge trente dog for fult igjen på torsdag, og er klare til kamp. Ellers er Mahamadou Yussuf tilbake i lett trening med ball, og ventes å være aktuell for kamptroppen neste uke. Johannes Hinna og Lasse Norhus er også tilbake på feltet, men foreløbig uten ball. Geir Olav Helgøy og Eskild Gilje Helgevold er fortsatt langtidsskadet. Espen Andersen er på reise med jobb, og blir ikke med i troppen.

Kaptein Fossmark viser på mandagens trening hvor mange mål han skal score på fredag.

I tillegg signerte Andreas Våge papirene tidligere i uken som gjør han til Hinnaspiller igjen. Det er derfor en kjempemotivert gjeng som tar i mot Randaberg til dyst fredags kveld. Etter kampen mot Vard 2 etterlyste trenere mer glød, innsatts og karakter blandt spillerne. La oss håpe vi får se nettopp det fra Hinna leiren, og at vi forhåpentligvis klarer å dra med oss årets første seier. Vi ønsker å vise oss fra en langt bedre side enn hva vi har gjort så langt i sesongen. Vi vet vi er mye bedre enn hvordan vi har framstått i de første kampene. Arbeidet med å vise dette starter allerede ikveld!

Les også: Andreas Våge tilbake

Vi håper mange velger å vie fredagskvelden sin til lokalfotball, og bunnoppgjør i 3. divisjon avdeling 6. Vi kan som vanlig by på åpen kiosk, programblad og forhåpentligvis god fotball. I tillegg svirrer ryktene om at Geir Olav "Helten" Helgøy debuterer som speaker, noe det ikke anbefales å gå glipp av. Kampstart er 18.30 på Wintershallbanen, vell møtt!

HINNA

RANDABERG