Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

januar 2021
ma ti on to fr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Hovedsamarbeidspartnere 

 


 

 

  

 

Viktige støttespillere

 

 

Sølv til Hinna G02 i Brodd Vårcup

Sølv til Hinna G02 i Brodd Vårcup

Det ble sølv til Hinna G02 i Brodd Vårcup etter knepent tap i finalen. Gratulere til guttene med nok en flott turnering.

Skrevet av Bjørghild Hamre den 10.04.2016

Brodd Vårcup gikk av stabelen helgen 9-10 april i fantastisk vårvær med skyfri himmel og sol begge dager. Det var ikke mange skyer på himmelen for Hinna G02 heller denne helgen skulle det vise seg....

 

I innledende puljespill så hadde vi trukket hjemmelaget Brodd, Bogafjell 2, Viking 3 og Sunde.Første kamp var mot Bogafjell og vi fikk en pangstart med mye bra spill og solid 4-1 seier. Deretter stod Sunde for tur, igjen var spillet bra og motstanderen var sjanseløse. Seieren ble på 3-0 til slutt noe som ikke var et mål for lite. Som en tydelig kan se på bildene nedenfor så var innsatsen god og vi spilte hurtig og hard fotball. 

 

Siset kamp på turneringens første dag var mot Viking 3. Dette ble en jevn kamp mot en god motstander. Begge lag hadde sjanser men til slutt ble Jonas' lobb avgjørende og vi vant 1-0. Etter første turneringsdag hadde vi 3 seiere og 8-1 i målsforskjell som var et perfekt utgangspunkt for neste dag.

Tidlig søndag var det kamp mot Brodd. Etter å ha ligget under 1-0 til pause så slo vi tilbake i andre omgang slik at sluttresultatet ble 2-2. Dermed var gruppeseieren sikret og vi gikk dermed direkte til semifinale senere på dagen. De lagene som ikke vant sine puljer måtte spille en ekstra kvartfinale før de skulle spille mot oss, utvilsomt en stor fordel for oss.

I semifinalen så skulle vi spille mot Bogafjell 2 igjen som hadde slått ut Frøyland i semifinalen. Vi hadde slått dette laget 4-1 i innledende puljespill slik at de dermed hadde en sunn dose respekt for oss i tillegg til trøttere bein etter sin kvartfinale. Men de beit bra i fra seg likevel og vi måtte spille opp mot vårt beste for å slå dem. 

 

Sluttresultatet ble 2-0 seier og guttene kunne juble for finaleplass.

Det var ikke mer enn tre kvarters pause mellom semifinale og finale og guttene jogget ned og tøyde ut for å være best mulig forberedt til finalekampen mot Viking 3. 

Noen av trenerne og supporterne virket å ha mer behov for hvile enn guttene...

Finalen mot Viking 3 startet med innmarsj av begge lag og opprop av spillerne. Kaptein Jonas ledet an vårt lag.

Vi hadde spilt en jevn og god kamp mot Viking 3 tidligere i turneringen og denne kampen fulgte samme mønster. Men, dessverre for oss, denne gangen var det Viking som klarte å score det ene målet som avgjorde kampen. 

Kaptein Jonas hentet pokalen for sølvplass i turneringen. Guttene var skuffet etter tapet men hadde grunn til å være fornøyde likevel med flott innsats og mange godt gjennomførte kamper. Vi hentet hjem nok en pokal og nå spørs det om det er plass til flere i premieskapet på Hinnahuset...

Takk til guttene og trener Morten for gode og underholdende kamper. Turneringen var godt arrangert av Brodd på Midjord Stadion og vi kommer gjerne tilbake ved neste anledning.

Resultater fra turneringen:


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter