Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

november 2020
ma ti on to fr
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Hinnahuset 1/12 kl.18-21

01.12.20

Hinnahuset 20/12 kl.18-23

20.12.20


Hovedsamarbeidspartnere 

 


  

 

Viktige støttespillere

 

 

ITEC 2016

ITEC 2016

Gutta klarte det igjen!! I en av landets mest prestisjetunge G14 turneringer, Tertnes' ITEC Elitecup, så kom vi hjem med bronsemedaljer med kun Hammarby og Sheffield United foran oss.

Skrevet av Bjørghild Hamre den 23.03.2016

ITEC Elitecup er en av landets mest tradisjonsrike og tyngste G14 turneringer. I år var det 10 års jubileum og i tillegg til gode norske lag så skulle vi måle krefter med Hammarby fra Sverige og Sheffield United fra England. Mange av dagens norske toppspillere som Martin Ødegaard, Mohamed Elyounoussi, Martin Samuelsen og Alexander Sørloth  har deltatt i ITEC i tidligere år. Turneringen var meget godt organisert med gode fasiliteter og imøtekommende vertskap. 

Vi var havnet i pulje med Fornebu fra Oslo, Bremnes (for anledningen forsterket med våre venner fra Stord, Casper og Sindre) og Team Nordhordland (som samler spillere fra klubber i nord Hordland til turneringsspill) under kyndig ledelse av tidligere elitetrener Mons Ivar Mjelde.

Vår første kamp mot Bremnes ble avviklet på kvelden første turneringsdag. Vi hadde en lang biltur i beina etter mange timers forsinkelse etter stengt tunnel under Bømlofjorden. Men når kampen startet så var det ingen som kunne se det. Vi spilte en forrykende førsteomgang og kunne gå til pause med en ledelse på hele 4-0. Lars scoret de to første målene, Even scoret det tredje på et fint langskudd og Jesper det fjerde etter et fint raid gjennom Bremnes forsvaret. Alle fikk mye spilletid i denne kampen og det var fantastisk å se at alle guttene spilte opp mot sitt beste. Sluttresultatet ble 5-1, Bjarki avsluttet scoringene for vår del med et fint rykk og god avslutning. Det var en flott start på turneringen for oss.

Vi hadde inlosjert oss på Thon Hotel Bergen Brygge i sentrum og dro etter kampen tilbake til hotellet for dusjing, mat og en god natts søvn slik at vi var klar til kamp lørdag formiddag mot Team Nordhordland. Vi var optimistiske før avspark men dette skulle vise seg å bli en vanskelig kamp mot et robust lag som var godt organisert. 

Vi startet bra og Ask ga oss ledelsen med et fint skudd i hjørnet. Men Team Nordhordland kom tilbake to ganger og tok ledelsen 2-1 før Ask fikk dratt oss inn i kampen igjen med scoring like før pause. Andre omgang ble jevn om ikke veldig velspilt og da Team Nordordland tok ledelsen 3-2 midt i omgangen så klarte vi ikke å svare. Det ble tap i en jevn kamp mot et bra lag.

Siste kamp i puljespillet var mot Fornebu var helt avgjørende for videre avansement. For begge lag var det nå vinn eller forsvinn. Kampen var tett og jevn og til pause så var det bare Larsi's herlige frisparkmål fra 20 meter som skilte lagene. I andre omgang så dominerte vi mer og tok over kampen. Larsi ga oss ledelsen 2-0 før Toby kom mot keeper og satte en herlig lobb over hodet på ham og i mål. Det ble seier 3-0 og vi var klar for kvartfinale mot Åsane senere på kvelden.

Resultater og tabell fra puljespillet:

Vi hadde ikke mye tid til restitusjon mellom kampene men fikk dusjet og skiftet og spist litt før det var på han igjen.

Kampen mot Åsane ble spilt i det som må sies å være et dårlig flomlys og noen av områdene på banen var nesten mørklagt fordi en del av pærene ikke virket.

Vi gikk sterkt ut og presset en Åsane forsvarer til å sette ballen i eget mål i begynnelsen av kampen. Vi dominerte men klarte ikke å øke ledelsen. Da Åsane omsider fikk spilt seg fram til besøk foran vårt mål så scoret de i sitt første angrep. Deretter jevnet spillet seg ut og det var 1-1 til pause. Etter ca 10 minutter i andre omgang fikk Åsane's kaptein direkte rødt kort etter at han slo etter Larsi. Dette ble vendepunktet i kampen. Ask hadde tidlig måttet gå ut av kampen på grunn av magesmerter. Men nå var han klar igjen og kriget inn 2-1 etter en hard duell med Åsane's keeper hvor Ask klarte å skade både kne og ankel. Alt for laget!!  

Vi spilte bra nå og Marcus F og Bjarki økte ledelsen videre til 3-1 og 4-1 til slutt. Etter kampen så kåret arrangøren Martin til man of the match noe som var vel fortjent etter en stor kamp. 

Det var en fornøyd gjeng som nå kunne se fram mot semifinale mot tradisjonsrike Sheffield United fra England. Vi dro vel fornøyd tilbake til hoetllet på bryggen i Bergen og så fram til et godt måltid og en fin kveld på Egon's.

Lørdag formiddag var det en meget tent gjeng som varmet opp til semifinale mot Sheffield United. Sheffield United hadde gjort rent bord så langt i turneringen og vunnet sine kamper klart uten at at gutta tok særlig notis av det. Ask ble lappet sammen før kampen etter skadene fra kvelden før. Tobias hadde også pådratt seg flere smeller underveis i turneringen og så ut til å gå konstant rundt med en ispose på kne eller ankel.  

Vi startet kampen konsentrert og guttene gikk hardt til i duellene for å sette seg i respekt. Dette lykkes vi med og kampen var jevn, hard og velspilt. Sheffield United tok ledelsen midtveis i omgangen men vi fortsatte ufortrødent med vårt spill. Sverre satte ballen i mål etter et fint innspill men dommeren annulerte for offside (noe som flere mente det ikke var...) og ved pause var stillingen fortsatt 0-1. Litt uti 2 omgang tok Tobias telling etter at han fikk en hard ball i hodet fra kort hold. Han stablet seg etterhvert på bena igjen og kort tid etter så sprang han på karakteristisk vis på  full fart gjennom forsvaret til Sheffield United og utlignet til 1-1. Det var en flott prestasjon og meget fortjent. Det dro seg mot slutten av ordinær tid da ballen traff en av engelskmennene i hånden innenfor straffefeltet.....dommeren valgte å ikke blåse straffe til tross for våre protester. Det ble 1-1 etter ordinær tid og nå skulle det spilles 2 x 5 minutter ekstraomganger. Vi startet bra men ut av intet scoret så Sheffield United på et fint skudd fra langt hold. Gutta tok samling i bånn igjen og gikk rett i angrep. Tobias sprang nok en gang igjennom mot mål, keeper kom ut og sparket Tobias rett ned. Dommeren ga keeperen direkte rødt kort (vel fortjent om vi må si det) og blåste frispark til Hinna i farlig posisjon. Så ble han klar over at linjemannen stod og veivet med flagget og sprang bort til ham. Etter en kort konsultasjon så ble det av alle ting dømt offside mot Tobias selv om det røde kortet skulle stå. Ubegripelig. Kampen endte med tap 1-2 etter heltemodig innsats av guttene og vi ønsket Sheffield United lykke til i finalen selv om dette ikke var en kamp hvor marginene var på vår side.       

Vi var utladet etter tapet i semifinalen og rett etter kampslutt så var vi ikke veldig lystne på å spille bronsefinale. Men etter litt mat og hvile så var vi klare igjen og så fram til å spille mot det gamle hederslaget Skeid. Vi spilte bra igjen men slet med uttellingen, stillingen var 0-0 til pause. Skeid jobbet hardt og gjorde sitt beste for å holde oss fra livet men litt etter halveis i andre omgang slo Jesper en corner som Larsi headet fint inn i nettmaskene bak Skeid keeperen. Seieren var egentlig aldri truet og kampen endte med 1-0 seier til Hinna.

Vi var glade for bronsemedaljen og stolte over god innsats gjennom hele turneringen.

Lars Erik ble av arrangøren kårt til man of the match denne gangen. 

Arrangøren oppsumerte turneringen slik på sine nettsider:

Resultater;

 

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter