oktober 2018

Storbyhuset 25/10 kl.20

Storbyhuset 25/10 kl.17-19.30

Får besøk fra Hommersåk

Status i troppen før treningskampen mot Riska.

Skrevet av Lars Isachsen den 09.02.2016

Det nærmer seg vinterferie, og Hinna er godt igang med uke 6 av oppkjøringen. Laget har trent godt, selv om det til tider har vært reduserte spilleforhold, og surt "Stavangervær". Likevel rettes en stor takk til kommunen som har gjort en kjempejobb med å holde banen snøfri.

Hinna tar en uke "fri", eller det vil si en uke med egentrening i vinterferien. Dette har hele tiden vært en del av oppkjøringsplanen til trener Jørn Øvrebø. Baktanken er at kroppene ska få litt avbrekk og restitueres, samt å øke motivasjonen ytterligere foran siste del av oppkjøringen. Og nettopp det kan være nødvendig for enkelte. Lasse Norhus pådro seg en vridning i treningskampen mot Madla. Han skal dog snart være tilbake i trening. Artemiy Voronkov har den siste uken slitt med en strekk, men også han håpes å være tilbake innen kort tid. Torstein Helle Meling er tilbake i trening etter å ha slitt med en skade de siste 2 ukene.

Det som uansett er sikkert er at keeper Trym Abrahamsen blir å finne noe sjeldnere på treningsfeltet. Han har fått ny jobb i Molde. Han skal derimot fortsatt spille for Hinna, og skal etter planen holde formen ved like med en klubb i Molde. Hvor mange treninger og kamper han vil være med på i vårsesongen er enda ikke klart. Heldigvis har Hinna fortsatt Arne Martin Hagenes og Lars Ueland Isachsen, som nok vil gjøre sitt for å fjerne savnet etter Abrahamsen.

Det har heller ikke blitt signert noen nye spillere enda. Dette er noe som jobbes med, ettersom laget trenger forsterkninger foran den vanskelige 2016 sesongen. 2-3 nye unge spillere er inne å prøver seg om dagen. Det ventes at det vil bli tatt en endelig avgjørelse rundt deres framtid innen kort tid.

Ny test mot Riska

Førstkommende torsdag kommer Hommersåk laget Riska på besøk. Dette blir en fin test for begge lag for å se hvordan lagene ligger an i oppkjøringen. Riska har allerede mistet sin toppscorer Vetle Myhre til Sola, og ryktene skal også ha det til at Torger Motland har gitt seg. Dermed er Riska betydelig svekket, ettersom begge har bidratt i hver sin ende med mye rutine og poeng. Erik Skadberg er etter hva vi kan se eneste nysignering. Keeper med fortid i EIK og Eiger. Likevel møter vi et solid lag som overrasket alle i fjor med en overraskende 5. plass. Simen Egelands mannskap har foreløbig spilt en treningskamp mot vår cup-motstander Austrått. Den kampen endte 1-1.

Detter blir årets første hjemmekamp, og kampen spilles torsdag klokken 20:00. Vell møtt!