Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

januar 2021
ma ti on to fr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Hovedsamarbeidspartnere 

 


 

 

  

 

Viktige støttespillere

 

 

Hinna G02 ble kretsmester

Hinna G02 ble kretsmester

Etter en fantastisk sesong så ble Hinna G02 kretsmestere. KM finalen mot Djerv 1919 ble en parademarsj for våre gutter som vant 6-1 etter en svært godt gjennomført kamp. Utrolig nok så er dette første gang i historien til Hinna FK at det blir gull i aldersbestemt KM på guttesiden. Og senere på kvelden så vant vi banketten også!

09.11.2015

Finalekampen i KM ble spilt i Randaberg Arena lørdag 7.november mot Djerv 1919 fra Haugesund. Guttene var opplagte og konsentrerte før kampen. Allerede under oppvarmingen kunne en se at guttene var skrudd på. Ikke så rart kanskje, tittelen som kretsmester i G13 klassen i 2015 har vært et mål for laget i lang tid.

Før kampen så var oppstilling og opprop av lagene. 

Kaptein Larsi gjorde unna sine kapteinsplikter mens resten av laget samlet seg til kamprop før kampen. 

Trener Terje gir de siste instruksjoner før kampen starter; Full innsats, harde pasninger, mye bevegelse og tøffe dueller. 

Gutta var skrudd på fra første spark på ballen.

Vi spilte en meget god kamp. Angrepene bølget fram mot målet til Djerv 1919. Til pause stod det 3-0 og til full tid var det blitt hele 6-1. Hele laget gjorde en suverent bra kamp og samtlige spillere fikk 10 på spillerbørsen. Kampen kan du se her https://www.youtube.com/watch?v=N2E5XSvqXgs&feature=youtu.be (takk til Erlend som filmet).

Etter kampen stod jubelen i taket.

Gullvinnerne stod på rekke og rad for å motta medalje som KM vinnere.

Kaptein Larsi kunne stolt motta pokalen fra Rogaland Fotballkrets' representant.

.....og pokalen ble løftet høyt til være med jubelrop fra spillere og supportere. 

Historisk lagbilde av Hinna G02 som første KM vinnere i Hinna FK's 100-årige historie i aldersbestemt guttefotball. 

Jubelen fortsatte i garderoben....

Etter kampen var det fest i skråtårnet i Jåttåvågen på Hinna.

Nesten 100 store og små gjester var tilstede for å feire en fantastisk guttegjeng. Alle guttene fikk tildelt medalje og diplom for sesongen. Innsatsen til alle våre lag har vært fantastisk bra med henholdsvis seriemesterskap og tredje plass i andre divisjon i tillegg til kretsmesterskapet.

Trener Morten mottok heder for mange års humørfyllt og god innsats på treningsfeltet.

Det var dekket langbord med herlige tapasretter hvor hver familie hadde bidratt med en eller flere retter. 

 

Se en kort video fra festen her https://www.youtube.com/watch?v=47bvmLNzepo

Tormod er ikke bare en god fotballspiller, han er en utmerket musiker også og underholdt oss med et par sanger.

Hinna og Norges triksekonge, Bjarki, hadde oppvisning til tross for knukket albue.

Trener Kevin ble hedret for god innsats på treningsfeltet og sine mange gode intiativ. 

Vi håper alle at Aleksander snart er tilbake på banen etter to års skadefravær - han er den som har sett på flest treninger disse årene. Alltid til stede og i godt humør til tross for skadeplagene.

Dessverer er det to av guttene som har vært med lengst som nå slutter. Jørgen har vært en forsvarskjempe helt siden starten for 7 år siden og som nå velger å satse for fullt på sykling.

Felix har bidratt med godt humør og stor innsats på treninger og i kamper i mange år. Også han slutter for å satse på sykling framover. Vi ønsker både Jørgen og Felix lykke til med syklingen og håper de stikker innom treningene iblant. De er alltid velkomne. 

Sander fikk prisen for den spilleren som har hatt størst framgang i år. Sander har trent svært godt hele året, både med laget og med egentrening. Resultatene har ikke latt vente på seg og vi gleder oss til fortsettelsen. Se overrekkelsen her https://www.youtube.com/watch?v=oz8PQIKLfj0.

Tormod fikk årets kompispris. Han er alltid positiv, inkluderende og har positive kommentarer til alle både på og utenfor banen.

Til slutt var det hovedtrenerne og oppmann som fikk oppmerksomhet etter at Erlend klarte å nappe mikrofonen fra Kenneth mens han var uoppmerksom et lite øyeblikk...

Store og små i G02 gjengen bidro til en fantastisk fest og en dag som vil bli husket lenge av alle. Takk til Kjersti og Bjørghild og ryddegjengen for en flott fest og et minneverdig arrangement. Etter vi var ferdig i skråtårnet så bar det opp til Storbyhuset for disco med J02 og hvor ingen ringere enn DJ Even mixet hits langt ut i de små timer.

 

Planleggingen av 2016 sesongen er allerede godt underveis og vi gleder oss til fortsettelsen. Kjekt også å få spalteplass i Rogalands Avis i etterkant av KM-finalen.

 

 

 

 

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter