Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mai 2019
ma ti on to fr
2 3 4 5
8 10 11 12
13 15 16 17 18 19
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Hinnahuset 4/6 kl.20-22

04.06.19

Storbyhuset 5/6 kl.20-21

05.06.19

Hinnahuset 12/6 kl.18.30

12.06.19

Hinnahuset 19/6 kl.17

19.06.19

Hinnahuset 19/6 kl.17

19.06.19


Hovedsamarbeidspartnere

 

 

Viktige støttespillere

 

 

Hinna rotet bort seieren
Fossmark med 2 scoringer

Hinna rotet bort seieren

Hinna hadde full kontroll på Lura i første KM-kamp, men klarte likevel kun 1 poeng.

Skrevet av Erling Olsen den 29.10.2015

Før kampen var Hinna interessert i å gjøre fotballekspert Lars Fisketjøns påstand om at Hinna er det svakeste laget som har rykket opp til skamme. Hinna gikk ut i en 4-4-2 formasjon hvor Fredrik Fossmark var flyttet opp på spissplass sammen med Johannes Hinna som var tilbake i startoppstillingen. Artemiy Voronkov måtte melde forfall grunnet sykdom, og dermed ble vingene Mustafa Behi og Eivind Ovedal. Bakerst var Trym Abrahamsen og Lasse Norhus tilbake. 

Hinna tok kommando fra start, og kampens første sjanse var stor når Fredrik Fossmark ble spilt gjennom alene med keeper. Han gjør en god redning og hindrer Fossmark i å gi Hinna ledelsen. Samme mann er igjen frammpå når han kommer alene på venstresiden, men keeper er raskt ute og hindrer Fossmark i å få avsluttet skikkelig. Hinna har full kontroll på kampen, og spiller til tider flott fotball mot et Lura lag som ikke har noe å stille opp med. Sjansebonanzaen vil ingen ende ta, og det er nesten utrolig at Hinna ikke har tatt ledelsen når Eivind Ovedal er centimetre fra å tuppe inn en crosser fra Johannes Hinna. 

Ovedal med kampens første scoring.

Tilslutt får Hinna hyll på byllen, og det er nevnte Ovedal som pirker inn 1-0 etter assist fra Johannes Hinna i det 40 minutt. Kun minutter senere kommer Lura på en sjelden visit i Hinnas 16 meter. En Lura spiller blir felt, og klarer å gjøre et såpass stort nummer ut av situasjonen at dommer velger å blåse et svært billig straffe. Straffen blir satt kontrollert av Vetle Høivik i Abrahamsens venstre hjørne.

Mange forventet nok at kampen skulle gå til pause med 1-1, men Hinnas gutter vil det annerledes. Mustafa Behi kjører karusell med Lura høyreback og legger 45 grader ut til Fredrik Fossmark som enkelt kan legge på til 2-1. Dermed går hjemmelaget til pause med ledelse, og kan si seg godt fornøyd med omgangen. 

Lura åpner andre omgangen best, og er langt mer aggresive enn hva som var tilfelle i første omgang. I tillegg blir det litt temperatur i kampen når Mikal Mæle gjør seg upopulær hos bortelaget, hvor Mæle og en Lura spiller begge pådrar seg gult kort. Sandneslaget har fortsatt et lite tak på kampen i minuttene etter knuffingen, men klarer ikke produsere noen farligheter for Hinna forsvaret som rydder greit unna. 

Hinna klarer å komme mer inn i kampen igjen, og spiller til tider bra fotball. I det 65 minutt blir Johannes Hinna spilt gjennom alene med en passiv Lura keeper, og legger ballen mot venstre hjørne. Ballen ser ut til å gå i mål, men treffer stolpen. Der e Fossmark på returer og hovedpersonen har nok aldri scoret et lettere mål. Dermed leder Hinna 3-1, og mange trodde nok at det var spikeren i kista. 

Etter målet flyttes Fossmark ned et hakk. Lura ser ut til å ha mer eller mindre gitt opp, og kampen bærer preg av av dette. Verken Hinna eller Lura produserer de store farlighetene. Men så ut av det blå blir Mustafa Behi spilt gjennom alene med keeper. Han har all verdens tid, og forsøker å curle ballen opp i krysset, men ballen går dessverre til side får mål.

Og når Hinna brenner sjanser går det oftes slik at motstanderlaget får fornyet giv, og får sin redusering og ny spenning i kampen. Flott scoring av Lura forøvrig som spiller seg ut på høyresiden, og ballen blir nydelig satt i mål bak en sjanseløs Abrahamsen. 

Etter målet går kampen inn i en rolig fase, og Luras keeper pådrar seg en uheldig overtråkk som gjør at det blir et lengre avbrekk i spillet. Etter at bortelages andre keeper er hentet inn fra garderoben og igjen gjort seg klar for spill, blir likevel Luras rutinerte keeper klar for spill. Etter en til tider amper stemning mellom Lura og Hinna spillerne, viser begge lag nå god sportsånd, og Hinna velger naturligvis å ikke ta corneren som kom som følge av at Lura-keeperen ble skadet. 

Dessverre klarer også Lura å få sin redusering, når Hinna roter bort ballen på 35 meter. Lura-vingen kommer med stor fart og legger ballen 45 grader, som settes i mål. 3-3 og Hinna spillerne fortviler, mens det naturlig nok er god stemning i Lura-leiren. 

Jørn Øvrebø var i likhet med Hinna-spilerne svært skuffet over poengdeling mot Lura.

Dermed ender kampen med poengdeling, noe som Lura skal si seg svært godt fornøyd med. Selv om de grønne var langt mer med i andre omgang, har de all grunn til å være fornøyd med ett poeng. Likevel bidro laget til at det ble en morsom kamp for de frammøtte, og vi håper å møtes igjen til våren. Vi ønsker samtidig å gratulere Lura med opprykket og en god gjennomført sesong. For Hinnas del er alle muligheter fortsatt åpne. Med seier borte mot Eiger på mandag er vi kretsmestere. Men dette blir garantert en tøff batalje, men klarer vi å bygge videre på spillet fra første omgang, kan det bli en morsom kveld i Egersund. 

Hinna 4-4-2

Trym Abrahamsen, Torstein Helle Meling, Hans Arne Haga, Lasse Norhus, Martin Ueland,- Eivind Ovedal, Geir Olav Helgøy, Mikal Mæle, Mustafa Behi, -Fredrik Fossmark, Johannes Hinna

Bennyttende innbyttere: Henry Lohne

KAMPFAKTA

Kretsmesterskapet 2015

Hinna - Lura 3-3

Hinna Stadion

Tilskuere: Ca 70

Dommer: Kjell Arne Lundin

Mål: Eivind Ovedal, Fredrik Fossmark (2) (Hinna), Vetle Høivik, Jesper Viste, Håkon Gabrielsen (Lura)

Gule kort: Mikal Mæle, Torstein Helle Meling (Hinna), Eirik Indredavik (Lura)

SPILLERBØRS


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter