Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mai 2019
ma ti on to fr
2 3 4 5
8 10 11 12
13 15 16 17 18 19
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Hinnahuset 4/6 kl.20-22

04.06.19

Storbyhuset 5/6 kl.20-21

05.06.19

Hinnahuset 12/6 kl.18.30

12.06.19

Hinnahuset 19/6 kl.17

19.06.19

Hinnahuset 19/6 kl.17

19.06.19


Hovedsamarbeidspartnere

 

 

Viktige støttespillere

 

 

Hinna klare for 3. divisjon!!
Banens beste, Mikal Mæle

Hinna klare for 3. divisjon!!

Hinna utklasset Sola 2 i den avgjørende opprykkskampen. Dermed er Hinna så godt som klare for 3. divisjon i 2016.

Skrevet av Erling Olsen den 11.10.2015

Utgangspunktet var enkelt. Med 3 poeng ville Hinna være så godt som klare for 3. divisjon ettersom målforskjellen mellom Vedavåg og Hinna var såpass stor at det må mer enn mirakel til for at Haugesunderne skal snyte oss for opprykket. 

Hinna gjorde en overraskende vri før kampen. Fredrik Fossmark, som har startet 40 seriekamper på rad som venstreving tok nå plass sammen med Mikal Mæle på sentral midtbane. Artemiy Voronkov overtok kapteinens plass. 

Hinna åpnet kampen best, og kontrollerte fra første sekund. Kampens første scoring kom på dødball ved Bendik Aarstad. Fossmark slo en presis corner som Aarstad stanget inn utagbart for Solakeeperen. Det skulle vise seg at dette bare var starten på det som skulle bli en målfest. 

3 minutter senere fikk Fossmark ballen på midten. Han sendte videre til Eivind Ovedal som satt på turboen. Omtrent fra midtbanen skar han inn, før han avsluttet knallhardt med tåen i keepers venstre høyre. Herlig prestasjon, og 2-0 til hjemmelaget. Artemiy Voronkov la på til 3-0 i det 22 minutt, for samme mann markerte seg igjen 6 minutter senere. Ballen spratt ut på høyre siden, og Voronkov ladet slegga, og på hel volley la han ballen knallhardt i mål. Fantastisk prestasjon fra unggutten som er Hinnas store formspiller om dagen. 

Fredrik Fossmark måtte nøye seg med å være tilrettelegger i første del av omgangen. Men i det 30 minutt var Hinna-gutten selv hovedpersonen i det som må sies å være kampens prestasjon. Fra 25 meter fikk han ballen, og curlet ballen opp i venstre kryss. Dermed 5-0, og kampen var så godt som punktert. 

I pausen gjorde Hinna et keeperbytte, og Trym Abrahamsen byttet plass med Lars Ueland Isachsen. Og publikum hadde nesten ikke rukket å ta en slurk av pausekaffén før Mahamadou Yussif økte til 6-0. Et dårlig utspill fra keeper ble fanget av Fredrik Fossmark som sendte "Nado" alene med keeper. Der gjorde han ingen feil, og hans andre scoring for Hinna i år ble et faktum. 

Fossmark, med 1 mål og 4 assist kan se seg godt fornøyd med egen innsatts. 

Hinna benyttet omgangen til å la flere spillere ta del i målfesten. Martin Ueland, Frode Amdal, Thomas Lager og Håvard Landråk fikk alle bra med spilletid i andre omgangen. Og flere av dem markerte seg med å involvere seg i Hinnas sjuende scoring. Martin Ueland raidet på høyresiden, og slo inn ett innlegg som ble stusset av unggutten Landråk som endte hos målmaskinen Gaute Schei. Han gjorde ingen feil, og dermed var også han en del av gjengen i scoringsprotokollen. 

Et stort øyeblikk var det også når Hinna-veteran Rolv Erik Arrestad fikk sitt comeback. Storscoreren har yppet seg på trening den seneste tiden, og fikk vellfortjent spilletid. Rolvi har slitt med skader, samt at tiden ikke har strukket til de seneste årene. Men i høst har han vært med overraskende mye, noe som både er bra for det sportslige og i garderoben. 

Hinnas siste scoring kom ved Eivind Ovedal som headet inn en corner fra venstresiden. Det skulle likevel ikke bli kampens siste scoring, ettersom Sola fikk ett unødvendig straffespark på overtid, hvor veteranen Eirik Sanne gjorde ingen feil. 

Dermed leker Hinna seg til en 8-1 seier mot et svakt Sola 2 lag. Mange hadde forventet seg en tøff batalje, men istedenfor ble det stikk motsatt. Vi hadde nok forventet mer av Sola, selv om de manglet noen A-lagsspillere samt Morten Eriksen. En kombinasjon av det, og at Hinna til tider spilte veldig god fotball gjorde at hjemmelaget aldri ble truet, og dermed kunne cruise inn opprykket og pynte enda mer på den allerede småpene målforskjellen. Nå gjenstår kun en kamp før sesongen tar slutt. Den skal spilles borte mot Sunde, noe som betyr et av få lokalderby i årets sesong. Vi håper mange tar turen og støtter Hinna, samt tar en del i Hinnas opprykksfest. 

Gratulasjonene fra de i og rundt divisjonen var mange. Her er noen av dem:

Hinna 4-4-2

Trym Abrahamsen, Torstein Helle Meling, Hans Arne Haga, Bendik Aarstad, Mustafa Behi,- Artemiy Voronkov, Fredrik Fossmark, Mikal Mæle, Eivind Ovedal -Gaute Schei, Mahamadou Yussif

Bennyttende innbyttere: Rolv Eirik Arrestad, Lars Ueland Isachsen, Håvard Landråk, Thomas Lager, Martin Ueland og Frode Amdal

KAMPFAKTA

Hinna - Sola 2 8-1

Hinna Stadion

Tilskuere: Ca 50

Dommer: Lucian Popa

Mål: Bendik Aarstad, Artemiy Voronkov (2), Eivind Ovedal (2), Fredrik Fossmark, Gaute Schei, Nado (Hinna), Eirik Sanne, Sola 2

Gule kort: Eirik Sanne og Ole Theodor Berthelsen

SPILLERBØRS

 

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter