Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

januar 2020
ma ti on to fr
2 3 4
10 11 12
16 17 18 19
24 25 26
29 31
Hinnahuset 22/1 kl.20.15-21.30

22.01.20

Hinnahuset 23/1 19.30

23.01.20

Hinnahuset 27/1 kl.18

27.01.20

Hinnahuset 28/1 kl.18-19

28.01.20

Hinnahuset 30/1 kl.18-20.30

30.01.20


Hovedsamarbeidspartnere 

 


  

 

Viktige støttespillere

 

 

Tilbake til det gode selskap?

Tilbake til det gode selskap?

Hinna kan inviterer til opprykksfest på torsdag. Jørn Øvrebø og Hans Arne Haga lader opp til årets viktigste kamp..

Skrevet av Erling Olsen den 07.10.2015

Sesongen går for alvor mot slutten, og Hinna har skaffet seg et perfekt utgangspunkt foran årets siste hjemmekamp mot Sola 2. Hinna har nemlig 2 matchballer i opprykkskampen, og kan nærmest drepe all tvil og på 99% sikkerhet sikre seg plass i 3. divisjon med seier på torsdag. Djerv 1919 har takket for seg, og vår eneste konkurrent er nå Vedavåg Karmøy som har 3 poeng mindre enn oss. Vi har derimot suverent bedre målforskjell med 23+ på Vedavåg, og det skal dermed veldig mye til for at Haugalendingene skal snyte oss for opprykket hvis vi tar 1 seier på de resterende to kampene. 

Første matchball er altså mot Sola 2, et lag mann aldri vet hva man kan forventa av. Gjestene har divisjonens beste spiller i Morten Eriksen, som har bøttet inn mål på de fleste nivå i Norge. Ellers består laget av innbyttere fra 1er laget, og spillere som har trappet ned fotballen. En av dem er tidligere Hinnaspiller Runar Kyllingstad Kvalvik. Ellers har laget karret til seg en plass i øvre sikte, og ligger nå på 5. plass, ett poeng foran Sunde. Dermed har Sola lite å spille for, men vil nok være veldig interessert i å spolere opprykksfesten til festklare Hinna-gutter. Solas toppscorer er nevnte Morten Eriksen med 16 mål, og trenes av Geir Arild Andersen. 

Slik gikk det i vårkampen: Poengdeling mot Sola 2

Eivind Ovedal og Hinna svever mot 3. divisjon. Her fra tidligere kamp mot Sola. 

-Feiringen i garderoben ville nådd nye høyder

Hovedtrener Jørn Øvrebø ledet laget når Hinna tok den tunge turen ned til 4. divisjon. Siden den gang har han gradvis bygget opp et vinnerlag sammen med Erik Johannessen som nå endelig ser ut til å betale seg. Fra å nesten rykke ned til 5. divisjon i 2013, for deretter å bli nest best i 2014, er nå hovedtreneren sugen på den endelig revansjen. Han kan nesten ikke vente til torsdag.

-Jeg har en god følelse. Vi kom oss igjennom den vanskelige bortekampen mot Skjold med 3 poeng. Det gir laget og meg en god tro på egne ferdigheter. Spenningen er stor, det merkes både på spillere og støtteapparatet. Sånn skal det være.
 
Han legger heller ikke skjul på at opprykk har vært sesongens mål, og hva det vil bety om opprykket skulle bli et faktum.
 
-Da ville årets store mål være nådd, en kamp før slutt. Det har vært en lang sesong og det merkes på flere hold. Et evnt opprykk vil være en stor motivasjon for neste sesong. Både spillere og oss rundt ville fått en skikkelig vitamin innsprøytning. Feringen i garderoben ville nådd nye høyder, sier en festklar Øvrebø. 
 
Høstferien setter derimot en liten stopper for enkelte spillere. Lars Vigeland er på treningsleir med sitt G99-lag, mens Geir Olav Helgøy, Espen Andersen Johannes Hinna og Henry Lohne er ute med skader og reise. Øvrebø er dog ikke bekymret. 
 
-Vi stiller sterkt på torsdag. Flere av nøkkelspillerene har vist gode takter på trening. Det er et angrepsvillig lag som entrer banen, beroliger han. 

Øvrebø har oppskriften på suksess klar, og hvorfor vi vinner på torsdag. 
 
-Vi vinner fordi gutta hater å tape. Alle kommer til å legge ned et skikkelig arbeid. Vi kommer til å produsere mange sjanser, og har skuddvillige spillere som klarer å holde hodet kaldt i slike kamper. Likevel er det jevnheten i laget som er den største styrken vår, avslutter han. 
 
Haga er klar
Midtstopper og daglig leder i Hinna, Hans Arne Haga er en av dem som har vært med lengst. Han har vært kaptein stort sett gjennom hele prosessen, og gleder seg ekstra mye til Sola 2 kampen. Og et opprykk hadde smakt ekstra godt:
 
-Å rykke opp igjen med Hinna hadde vært helt nydelig! Mest av alt fordi da vil vi gjøre det på den rette måten, med en majoritet av ekte Hinnagutter, krydret med noen gode spillere utenfra, sier han.
 
Vi ber han peke på den største forskjellen på denne versjonen av Hinna, kontra den som rykket ned for 3 år siden. 
 
- Største forskjellen er vel rutinen, og at mange spillere er i sin beste alder midt i tyveårene. Stabiliteten i troppen er også bedre. At vi nå har en del meget gode spillere som har et ekstra nivå inne kommer også godt med, mener "Hansi". 
 
At han har passert 30 år, og nettopp overtatt stillingen som daglig leder i Hinna er ikke satt noen demper for motivasjonen. 
 
-Jeg stortrives i garderoben, og så lenge jeg har noe å bidra med og dårlige kner og strekker ikke ødelegger alt for mye er jeg med videre. Dessuten er det viktig å ha noen som passer på at de yngste gjør ordenspliktene sine, avslutter veteranen. 
 
Daværende kaptein, Hansi Haga, slik vi kjenner ham. (Foto: Eirik Anda)
 
Vi håper alle som en tar turen til Hinna og hjelper oss til å nå nye høyder. Ta med deg damå, mor, far, kompisen, besteforeldre, naboen, eksen, hunden og møt opp på Hinna Stadion torsdag klokken 20:00. Vi lover speakertjeneste, åpen kiosk, programblad, underholdende fotball og forhåpentligvis opprykk. 

Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter