Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mai 2019
ma ti on to fr
2 3 4 5
8 10 11 12
13 15 16 17 18 19
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Hinnahuset 4/6 kl.20-22

04.06.19

Storbyhuset 5/6 kl.20-21

05.06.19

Hinnahuset 12/6 kl.18.30

12.06.19

Hinnahuset 19/6 kl.17

19.06.19

Hinnahuset 19/6 kl.17

19.06.19


Hovedsamarbeidspartnere

 

 

Viktige støttespillere

 

 

Kjenner lukten av
Jubel for 3-poeng!

Kjenner lukten av "indrefileten"

Hinna vant den viktige toppkampen, og er på tabelltopp!

Skrevet av Erling Olsen den 10.09.2015

I strålende fotballvær lå alt til rette for en skikkelig toppkamp når Vedavåg Karmøy gjestet Hinna. Bortelaget har vist seg gjennom hele sesongen som et vanskelig lag å trenge gjennom, og er det laget som har sluppet inn færrest mål. Det ville to unggutter fra Hinna gjøre noe med..

Kampen åpnet rolig, selv om Hinna kontrollerte kampen og hadde mest ball. Etter hvert tok Hinna mer og mer over, og Artemiy Voronkov var flere ganger farlig frampå. Og det var nettopp han som hadde kampens første sjanse. Han kom seg fri på kanten og fyrte av like over mål. 

Hinna slet med å trenge skikkelig gjennom det svært lavtliggende Karmøylaget. Fysiske og gode stoppere gjorde det vanskelig for både Gaute Schei og Eivind Ovedal på topp. Bortelaget hadde mer eller mindre ingenting å komme med offensivt, og Hinna fortsatte å jakte den viktige 1-0 scoringen. Lagene gikk til pause med 0-0, i en omgang hvor det meste av spillet foregikk på midtbanen. 

Andre omgang åpnet som den første avsluttet. Hjemmelaget fortsatte å kontrollere, helt til hele Hinna trodde bortelaget skulle ta ledelsen. En Vea spiller blir spilt fri på venstresiden, og sender en herlig chip utagbart for keeper. Heldigvis går ballen like til sides for mål. Ellers hadde debutant Lars Vigeland og stopperkollega Espen Andersen god kontroll bak, mens Geir Olav Helgøy og Mikal Mæle samarbeidet godt på midten. Og nettopp Helgøy hadde Hinnas første store sjanse i omgangen da han fyrte av fra 25-30 meter, men en god redning hindret hjemmelaget i å gå opp i en fortjent ledelse. 

Det va ikke overraskende at det var Artemiy Voronkov som fikk æren av å sende Hinna i føringen. Høyrevingen hadde vært et konstand uromoment hele kampen, og i det 63. minutt dro unggutten seg fri på kanten og plaserte ballen i langhjørnet utagbart for keeper. Lettelsen var stor blandt de mange frammøtte, samt Hinna spillerne. 

Johannes Hinna har slitt hele uken med en ankelskade han pådro seg forrige uke. Lagets toppscorer startet derfor på benken, men kom inn i det 65 minutt for Gaute Schei. Og spissen brukte ikke mange minuttene på å markere seg. I det 68 minuttet ble han plutselig spilt fri alene med keeper hvor han gjor ingen feil. Med en lekker lobb sendte han Hinna opp i 2-0, og mange trodde nok det var speakeren i kista. 

Hinna trakk seg naturlig nok litt lenger ned, og trillet mye ball. Luften gikk litt ut av Vedavåg etter 2-0 målet, og ble mye løpende mellom. Likevel klarte bortelaget å skape ny spenning i kampen da de kriger inn ett mål på dødball, og ny spenning i kampen. 

Men Hinna lot seg ikke stresse av den grunn. Selv om Karmøylaget gjorde det veldig spennende på slutten, og hadde noen dødballer og kontringer som fort kunne gikk poengdeling klarte Hinna å ri i land seieren. 

Dagens andre målscorer, Joey Hinna. (Foto: Tor Anda)

Dermed tok Hinna 3 særdeles viktige poeng, og troner nå øverst på tabellen. Vedavåg viste seg som et tøft lag, selv om vi kanskje hadde forventet litt mer av laget som på forhånd ledet serien. Dermed er det helt opp til Hinna om hvem som rykker opp. Med seier i de resterende 6 kampene er laget i 3. divisjon. Dagens Hinna spiller var Artemiy Voronkov som har hatt en fantastisk uke med 1 mål og 1 assist, samt 16 poeng på børsen. Samtidig skal det sies at dette var en lagseier. Hele laget framsto som bunnsolide, noe som gledet publikum. På forhånd ba vi folk kjenne sin besøkelsestid å møte opp på kamp. Det gjorde de så absolut, og det var ekstra kjekt å få 3 poeng foran rundt 100 tilskuere. 

Nå kan vi ta helg etter en god uke, og 6 poeng på 3 dager. Vi står nå med 40 poeng, ett mer enn dagens motstander. Vedavåg kommer neppe til å gi seg av den grunn, og kommer garantert sterkere tilbake. Opprykkdramaet lever fortsatt, men vi er i førersetet..

Vedavågs gode oppsummering av kampen kan leses her. 

Hinna 4-4-2

Trym Abrahamsen, Torstein Helle Meling, Lars Vigeland, Espen Andersen, Mustafa Rashid,- Artemiy Voronkov, Geir Olav Helgøy, Mikal Mæle, Fredrik Fossmark -Gaute Schei, Eivind Ovedal

Bennyttende innbyttere: Henry Lohne og Johannes Hinna

KAMPFAKTA

Hinna - Vedavåg Karmøy 2-1

Hinna Stadion

Tilskuere: 100

Dommer: Lars Trygve Dahlgren

Cornere: 4-6

Mål: Artemiy Voronkov, Johannes Hinna, Frank Vea

Gule kortBjarte Halvorsen og Leif Johan Johannessen, Vedavåg.

SPILLERBØRS

 

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter