Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mai 2019
ma ti on to fr
2 3 4 5
8 10 11 12
13 15 16 17 18 19
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Hinnahuset 1930 - 2100

20.05.19

Hinnahuset 2.etg. 21/5 kl.18.30-21

21.05.19

Hinnahuset 21/5 kl.17.30-19.30

21.05.19

Hinnahuset 4/6 kl.20-22

04.06.19

Storbyhuset 5/6 kl.20-21

05.06.19


Hovedsamarbeidspartnere

 

 

Viktige støttespillere

 

 

-Ingen grunn til å sitte hjemme

-Ingen grunn til å sitte hjemme

Hinna møter Vedavåg Karmøy til et skikkelig toppoppgjør. Vi lader opp til kampen med siste nytt fra trener Jørn Øvrebø.

Skrevet av Erling Olsen den 09.09.2015

Vi har så vidt gjort oss ferdig med Randaberg 2 kampen før nye poeng skal deles ut. Denne gang er det mot intet mindre enn serielederen Vedavåg Karmøy som kommer på besøk. Vinneren vil ha en stor fordel inn i en spennende høst hvor hvert poeng teller. Hinna på sin side er nærmest avhengig av 3 poeng for å unngå at Vedavåg rykker ifra. Skulle Hinna gjøre jobben vil de ha et perfekt utgangspunkt til opprykk. Vi har nemlig da gjort oss ferdig med alle de antatt beste lagene i divisjonen som er Djerv, Avaldsnes og torsdagens gjester. Når sant skal sies finnes det mange gode lag i divisjonen, og ingenting vil være avgjort av den grunn. Vedavåg på sin side har blandt andre Djerv 1919 igjen, noe vi vet vil bli en tøff affære for hvem som helst. 

Vi har tatt en prat med Jørn Øvrebø foran kampen. - Først og fremst er han godt fornøyd med det laget hans har prestert de innledende kampene av høstsesongen. Vi må kunne si oss fornøyde så lang. Vi ligger omtrent der vi må være for å gå helt til topps i år. Vi gav fra oss noen sure poeng mot Avaldsnes på overtid, men har også hatt marginene med oss i andre kamper. Troppen er litt slankere, men kjernen holder høyt nivå, forteller Øvrebø. 

På Randaberg 2 stilte Hinna en meget redusert tropp, hvor flere unge juniorer fikk spilletid og greide seg godt. Mot Vedavåg har vi flere med oss igjen.

-Troppen på torsdag er sterk. Både Gaute Schei og Eivind Ovedal er på plass. Skaden til Henry Lohne er nesten leget og jeg regner han som spilleklar igjen. Ellers har både Martin Asserson og Håvard Landråk vist gode takter i sist kamp og på trening. Vi tar også med oss stopper talentet Lars Vigeland som bare er 16 år, oppsummerer hovedtreneren.

Og nettopp Vigeland kan fort få en sentral rolle i et Hinnalag som mangler en hel forsvarsfirer. Martin Ueland er på jobbreise, mens Lasse Norhus, Bendik Aarstad og Hans Arne Haga alle er utilgjengelige. 

Slik gikk det forrige gang: 3-poeng med hjem fra Karmøy

Jørn Øvrebø har uansett ikke tro på målfest mot Karmøy-laget, og kjenner en av lagets styrker. -Vedavåg har et sterkt lag. De har sluppet inn få mål og virker solide bakover. Vi hadde dem i "kne" en stund i vårkampen borte. Vi skal gjøre alt for å gjenskape de bildene! Første bud er et heltent lag som kommer til å gi 100 prosent for laget, forventer hovedtreneren.  

 Håper publikum møter opp
 Det har vært kjekt å være på Hinna kamp i år. Vi har som presisert tidligere vært litt skuffet over at så få har tatt turen til enkelte av hjemmekampene våre. God fotball, et lag som kjemper i toppen, programblad, kiosksalg og ellers mye promotering rundt kampene burde kunne gi mer en de 20-30 faste som alltid møter opp. All honnør til dem forøvrig! Nå håper Øvrebø at folk møter opp på torsdag i finværet, og hjelper Hinna med å komme tilbake til 3. divisjon, eller "indrefileten" som enkelte liker å kalle den.
-Dette er pr dato den viktigste kampen i år. Det er en 6-poengskamp, det kommer vi ikke vekk ifra. Jeg tror det blir tøffe tak og dueller med masse temperatur slik det ble i vårkampen. Med andre ord er det ingen grunn til å sitte hjemme når du kan være med å støtte bydelslaget ditt, avslutter Øvrebø. 
 
Godt over 100 stykker møtte opp i toppkampen mot Brodd ifjor. Slike scener ønsker vi på torsdag også.  
 
Dermed er siste ord sagt, og vi ønsker Vedavåg velkommen til Hinna, og lykke til. Kampstart er 19:30. 

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter