Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mai 2019
ma ti on to fr
2 3 4 5
8 10 11 12
13 15 16 17 18 19
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Hinnahuset 1930 - 2100

20.05.19

Hinnahuset 2.etg. 21/5 kl.18.30-21

21.05.19

Hinnahuset 21/5 kl.17.30-19.30

21.05.19

Hinnahuset 4/6 kl.20-22

04.06.19

Storbyhuset 5/6 kl.20-21

05.06.19


Hovedsamarbeidspartnere

 

 

Viktige støttespillere

 

 

Drømmen om opprykk lever

Drømmen om opprykk lever

Etter tre nye viktige poeng mot Randaberg, er drømmen om opprykk i Hinnas hender

Skrevet av Geggi Helgøy den 09.09.2015

Det var et Hinna-lag preget av mye skader og forfall som stilte til kamp på Randaberg stadion tirsdag kveld. Men det er i disse situasjonene at kvaliteten på bredden i troppen er viktig, og det beviste Hinna-guttene at det definitivt er når de tok med seg alle tre poengene fra oppgjøret. 

Garderobesnakken før kampen var litt preget av mye usikkerhet i lagoppstillingen. På forhånd var det klart at stopperduoen med Lasse Nordhus og Daglig Leder Haga ikke kunne stille på grunn av skader, og at Espen Andersen ikke rakk ut til Randaberg tidsnok til å kunne starte kampen. Planen var at Henry Lohne skulle innta stopperplass sammen med Bendik Aarstad, men da Henry også var usikker til kampen grunnet skade ble det lagt tre forskjellige kampplaner. 

Da Henry var ute å varmet opp før kampen fant han ut at han ikke kunne spille, og dermed måtte Geir Olav Helgøy ned på stopperplass sammen med Bendik fra start. Martin Asserson gikk inn på midtbaneankeret til sin debut fra start for Hinna. 

Hinna åpnet kampen veldig bra, og det gikk ikke mer en seks minutt før toppscorer Johannes Hinna kunne sette inn 1-0 til Hinna. Artemiy Voronkov kombinerte fint nede på høyresiden før han la inn langs bakken til Johannes som satte ballen enkelt med venstefoten i lengste hjørne. Et viktig mål for Hinna, som slet litt til tider med å bli vant med underlag og ball. 

Etter scoringen roet tempoet seg litt i kampen. Hinnas Trym Abrahamsen beviste nok en gang hvilken matchvinner han kan være mellom stengene da han gjorde en god inngripen når spissen til Randaberg fikk avsluttet fra skrått hold, men ellers var det lite å skrive hjem om. Men helt mot slutten av omgangen spilte Fredrik Fossmark ballen i bakrom på venstresiden til Mikal Mæle. Han skar inn i feltet foran forsvareren, ble felt av forsvareren, og det ble korrekt idømt straffespark til Hinna. Straffen ble satt enkelt i mål av Geir Olav Helgøy, og Hinna kunne dermed gå til pause med litt mer ro i magen. 

Helten Helgøy sender Hinna opp i 2-0.

Da andreomgangen startet ble Hinna enige om å pumpe ballen i bakromet til Randaberg. Motsolen som Hinna slet med i hele første omgang var nå blitt litt lavere, og det var tydelig at forsvarerene til Randaberg slet. 

Scoringen til Hinna kom først da timen av kampen var spilt. Et corner fra høyresiden ble headet inn mot mål av Mikal Mæle, hvor Randaberg keeperen gjorde en litt lei retur. På returen stod Mahamadou Yussif og satte inn returen. Dette var "Nado" sitt første mål for Hinna etter at han returnerte fra "lillebror" på Forus. 

Hinna hadde stort sett kontroll på kampen helt til det var ti minutter igjen av kampen. Randaberg satte inn to relativt kjappe scoringer og hadde faktisk muligheten til poeng helt på tampen, men en veldig solid opptreden av Trym Abrahamsen sikret alle poengene i Hinnas favør. 

Hinna slet i store deler av kampen med banespillet og det var ikke en veldig finspilt kamp. Men en sier at alle topplag tar med seg poeng selv på dårlige dager, og det viste Hinna definitivt denne kampen. Alle juniorene leverte gode prestasjoner, og spesielt Artemiy Voronkov var en solid trussel for Randaberg forsvaret. 

Neste kamp er hjemme på torsdag kl 19:00 mot laget som topper divisjonen, Veavåg. Det kommer til å bli en utrolig tøff kamp, hvor laget som tar poengene sannsynligvis får et lite forsprang i kampen om opprykk. Håper alle som bryr seg om Hinna tar seg en liten tur ned for å se på toppkampen!

Heia Hinna!


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter