Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

januar 2020
ma ti on to fr
2 3 4
10 11 12
16 17 18 19
24 25 26
28 29 31
Hinnahuset 20/1 kl. 20

20.01.20

Hinnahuset 20/1 kl.20.30-21.30

20.01.20

Hinnahuset 21/1 kl.18-20

21.01.20

Hinnahuset 21/1 kl.20-21.30

21.01.20

Hinnahuset 22/1 kl.20.15-21.30

22.01.20


Hovedsamarbeidspartnere 

 


  

 

Viktige støttespillere

 

 

Henger med i toppkampen
Ovedal med to nettkjenninger

Henger med i toppkampen

Drømmen om opprykk lever etter tre meget sterke poeng borte mot Djerv fredag kveld.

Skrevet av Erling Olsen den 29.08.2015

Hinna hadde på mange måter kniven på strupen om laget skulle ha håp om opprykk denne sesongen. Da var det ekstra deilig at alle poengene ble med hjem til Stavanger etter en tøff batalje mot Djerv 1919. 

Hinna stilte med en nykomponert forsvarsfirer etter som Lasse Norhus og Espen Andersen ikke var tilgjengelig. Bendik Aarstad erstattet Norhus, mens Mustafa Behi tok Andersen sin plass. Ellers stilte Hinna uforandret fra kampen mot Haugar. 

Kampen åpnet rolig. Det var tydelig at Djerv ønsket å bruke fysikken, og slo mye langt opp mot duellsterke angrepsspillere. Likevel var det Hinna som tok ledelsen. Utspillet fra Trym Abrahamsen ble stusset av Johannes Hinna som sendte Gaute Schei alene med keeper. Med nærmest en hel banehalvdel for seg selv gjorde den høyreiste spissen ingen feil, og satt ballen kontrollert i mål. Etter målet skrudde Djerv opp et par hakk, og jaget utligningen. De fikk fortjent hyll på byllen når Morten Knutsen fikk gå umarkert opp på en corner og heade ballen utagbart for Abrahamsen i Hinna målet. 

Djerv fortsatt presset og var med flere anledninger farlig frampå. Men en kombinasjon av en god Hinna keeper, og udyktighet hos Djerv førte til hjemmelaget ikke klarte få satt ledermålet. Istedenfor var det Hinna som gikk opp i ledelsen. Etter flott spill på høyresiden ender ballen hos Gaute Schei som hælsparker ballen til Eivind Ovedal som setter ballen kontrollert i mål. Kun minutter senere kunne Hinna gått opp til 1-3, men avslutningen gikk like til sides for mål. Dermed gikk lagene til pause med Hinna ledelse. 

Andre omgang starter jevnt. Begge lagene har sine sjanser, men først og fremst foregår det meste av spillet på midtbanen. Kampen generelt bar preg av mange tøffe dueller, og to lag som ønsket å vinne. Da var det utrolig deilig når Johannes Hinna sendte Hinna opp i 3-1 ledelse. Like etterpå kom samme person alene med Djervkeeperen, men unggutten plaserte ballen like over. Istedenfor var det hjemmelaget som skapte ny spenning i kampen når Sindre Kringlebotten utnyttet et balltap på midtbanen til Hinna. Scoringen skulle riktignok aldri vært godkjent da ballen tydelig var langt ute. Til tross for store protester hos Hinna ble målet stående. Scoringen kom i det 69. minutt, og mange begynte å få flashback fra Avaldsneskampen. Slik kunne det også godt om ikke Trym Abrahamsen hadde vartet opp med en fantastisk redning i det 75 minutt. Djerv kom rundt på kanten og slo en 45 graders pasning mot en Djervspiller som på volley tvinget fram en flott refleksredning fra Abrahamsen. 

Hinna pungterte kampen i det 86 minutt når Eivind Ovedal og Johannes Hinna kontret inn 4-2. Sistnevnte kom alene med keeper, og istedenfor å skyte selv la han ballen til Ovedal som lurte offsiden og hadde åpent mål. Store jubelscener på Djervbanen.

Men Djerv ga på ingen måte opp av den grunn. Og hadde en gigantsjanse på overtid til igjen å skape ny spenning i kampen. Men heroisk oppofring av Hinnaspilerne hindret scoring. 

Oppsummert vinner vi en kamp som kunne gått begge veier. Djerv imponerte spesielt i duellspillet, og var tunge å møte. Hjemmelaget utalte at Hinna heldige som fikk med seg alle poenget, noe de forsåvidt kan ha et poeng i. Men Hinna har hatt lite marginer med seg denne sesongen, og da var det ekstra deilig at ballen spratt litt vår vei idag, selv om Djerv fikk et mål som aldri skulle vært godkjent. Dermed henger Hinna fortsatt med i toppkampen som virkelig begynner å tette seg til. Avaldsnes gikk på et overraskende tap borte mot Randaberg tidligere i uken. Samme lag hadde kamp mot serieleder Vedavåg samtidig som Hinna spilte, og den kampen endte uavgjort. Dermed ser tabellen de fire seg i mellom slik ut: 

Lag Poeng         
Vedavåg Karmøy 36
Hinna 34
Djerv 1919 34
Avaldsnes 31

 

Jubelscenene sto i taket i garderoben etter kampen. 

Nå ventes en ukes kamppause, før vi møter Randaberg og så tabelleder Vedavåg. Vi gleder oss!

Les Djervs ikke alt for subjektive referat her. 

Hinna 4-4-2:

Trym Abrahamsen, Torstein Helle Meling, Hans Arne Haga, Bendik Aarstad, Mustafa Rashid,- Eivind Ovedal, Geir Olav Helgøy, Mikal Mæle, Fredrik Fossmark -Gaute Schei, Johannes Hinna

Bennyttende innbyttere: Mahamadou Yussif

KAMPFAKTA

Djerv 1919 - Hinna 2-4

Djervbanen

Tilskuere: Ca 60

Dommer: Erlend Dalaker

Mål: Morten Knutsen, Sindre Kringlebotten (Djerv), Gaute Schei, Johannes Hinna, Eivind Ovedal (2) (Hinna)

Gule kort: Sindre Kringlebotten, (Djerv), Mikal Mæle (Hinna)

SPILLERBØRS

 

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter