Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

januar 2019
ma ti on to fr
1 2 4 5 6
10 11 12 13
14 15 17 18 19 20
24 25 26 27
28 31
Hinnahuset 21/1 kl.18-20

21.01.19

Storbyhuset 22/1 kl.20.15

22.01.19

Hinnahuset 22/1 kl.18-19

22.01.19

Hinnahuset 23/1 kl 20-22

23.01.19

Hinnahuset 29/1 kl.18-20

29.01.19


Hovedsamarbeidspartnere

 

 

Viktige støttespillere

 

 

Hjemme hos

28.06.2015

 

   

"HJEMME HOS"

Av Fredrik Fossmark

 

Vår kaptein Fredrik Fossmark besøker forskjellige spillere, og vi blir bedre kjent med livet dems utenfor banen. Reportasjene blir først publisert i utvalgte programblad.


 

Hjemme hos Mikal Mæle

24/9-2015

 

Denne gang har redaksjonen fått være med hjem til sesongens nykommer Mikal Mæle. Mæle ble tipset å komme til Hinna FK sitt a-lag av en tidligere hinnaspiller. Et valg han ikke har angret på. 

 Karriere

Mikal startet karrieren sin i Tjensvoll der han er oppvokst. Han var innom SIF, før han gikk til Viking. Der utviklet han seg godt og fikk noen kamper for Viking. Da han kom til Hinna desember 2014 hadde han ikke spilt fotball på noen år og var giret på kameratskapet og komme i form igjen. Det var ikke vanskelig å se at bak den dårlige kondisjonen var en skikkelig god fotballspiller. Når kondisjonene begynte å komme opp på en greit nivå, kom også ferdighetene frem.

                       

 

Ny leilighet

Gutten som vokste opp i harde kår på Tjensvoll har nå funnet seg godt til rette med leilighet, kjæreste, svigerfar og fotball i Stavangers fineste strøk – Hinna. Da redaksjonen var på besøk en lørdags formiddag var det en avslappet Mikal som åpnet døren. Hans største bekymring denne dagen var en flue som forstyrret tv’en mitt i Premier League kampen Chelsea – Arsenal. Vi fikk en plass i hjørnesofaen sammen med kameratene til Mikal fra Tjensvoll, Thomas og Kristoffer. Thomas som nå bor sammen med Mikal hadde ikke mye sladder å fortelle om gullgutten fra Tjensvoll. Men at faren alltid kom på besøk med mat og drikke som han hadde handlet på diverse tilbud var et sikkert helgetegn. Noe redaksjonen fikk oppleve da faren kom med en 6 pak pepsi-max og 6 pak med Cola like etter – til alles begeistring.

 

Studenten, kjæresten og fotballspilleren

Mikal har etter arbeid i barnehage nå startet på Universitetet i Stavanger på studiet barnevernspedagog. Det skal sies at både barn og voksne felte noen tårer da han like før sommeren sluttet i barnehagen. Noe redaksjonen har stor forståelse for. Studiet har han allerede brukt for i praksis da han sammen med medspiller Torstein, har ansvaret for Hinna FK sitt samarbeidsprosjekt med Stavanger Kommune – Idrett og utfordring.

 

Innimellom fotballen og innlevering av oppgaver har han også tid til kjæreste. Ikke langt ifra fotballbanen fant han en kjekk jente som er datter av vår eminente oppmann Arnt Martinsen.

 

Svigerfars drøm har imponert stort på banen for Hinna denne sesongen. Med sin gode fotballforståelse og tyv-triks er han ett mareritt å møte både i kamp og på trening. Selv om det noen ganger går for langt og dommeren ikke går på tyv-triksene og filmingen, er vi i redaksjonen, spillere og støtteapparat glad vi har fått han inn i gruppen.  Mikal gikk blant annet bare glipp av 2 treninger fra januar til juni og var med det den spilleren med best oppmøte (60 av 62 treninger). I april ble han også månedens spiller med 7 seire av 10 mulige treninger.

 

Vi i redaksjonen takker for samtalen i leiligheten og gleder oss til fortsettelsen med Mikal i Hinna FK også i sesongen 2016 J

======================================================

 

HJEMME HOS LASSE NORHUS

25/6-2015

Handy, jobb i oljå, egen leilighet, singel og fotballspiller. 

Dette er beskrivelsen av en av de mest trofaste Hinnaspillerne i moderne tid, nemelig midtstopper Lasse Nordhus. Han dannet stammen i det talentfulle 88-kullet til Colin Pritchard-Davies og Tom Fossmark på tidlig 2000-tallet. Selv om han er født i 1989.

Lasse har nå over 100 A-lagskamper selv om han har studert 3 år med undervannspetroleum i Bergen. To mål har det blitt på stopperen i år, totalt 11 mål i hele hinnakarrieren. Redaksjonen har tatt turen på besøk hos 25 åringen slik at du kan bli bedre kjent med den single hinnakjempen.

Det er en spent vert som møter oss i døren på blokk nr. 34 ganske sentralt i Hinna bydel. Han viser oss opp trappene og inn i leiligheten som ligger i 2. etg. 

Lasse "poser" for fotografen.

Handy

Handy Lasse rusler barbeint over parketten og setter seg til rette i stolen han har med god vinkel mot tv’en. Han får påpekt at parketten har han lagt selv, mens han viser med en håndbevegelse at redaksjonen får sitte i den L-formede hjørnesofaen. Gropen i hjørna av sofaen tyder på at det er tilbragt noen timer her foran tv’en. Lasse smiler bekreftende når vi spør han om nettopp det.

”Jeg har vel egentlig renovert hele leiligheten på egen hånd” 

Vi føler vi må spørre han om hvor mye av leiligheten han har fikset på? Vi er så vidt ferdig med å stille spørsmålet før Lasse stolt forteller: - Jeg har vel egentlig renovert hele leiligheten på egen hånd. Slått ned noen vegger, lagt parkett, montert kjøkken og malt. Veldig imponerende liste med tanke på at han er utdannet ingeniør. Har du ikke fått hjelp av noen? – Joda, jeg har hatt fagfolk til å pusse opp store deler av badet. Og gode kompiser til å bære. Geggi har bidratt mye med å kjøre ut gamle materialer og parkett til Ivar gjenvinning. Samt Fedda har hjulpet meg mye med bæring og kjøp av nye møbler. Han setter seg godt tilbake i stolen og innrømmer for redaksjonen at hadde det ikke vært for alle som har hjulpet, hadde han brukt enda lengre tid enn de 15 mnd han brukte på oppussingen.

Onkel Lasse

Lasse, som i år er blitt onkel for første gang, har sin eldre bror Petter boende en kortpasning unna i blokk nr.35. Egentlig er Lasse vokst opp på Gausel, der hans mor og yngre søster fremdeles bor. Barne- og ungdomså- rene har han tilbragt på Jåtten barneskole og Hinna ungdomsskole. Ettersom han i slutten av 10. klasse var fast innvitar på kretslaget ble det naturlig å gå videre på Wang toppidrett i Stavanger. Hva har så en ung Archer-ansatt i kjøleskapet spør vi han. Lasse tar en slurp av kaffekoppen, helt sikkert for å kjøpe seg tid. – Etter at nettmat er kommet i gang har det faktisk blitt en del god mat de siste ukene. Før det gikk det som regel i Fjordland og brødmat svarer Lasse ærlig.

Målet med fotballen

”Slå Mikal i antall scorede mål” - Lasse Nordhus

–Målet er å ligge i toppen gjennom hele sesongen og være med å kjempe om opprykk, så får vi se 16. Oktober hvem som tar steget opp i 3.div. Og personlig mål? – Spille flest mulig kamper og slå Mikki (red. Mikal Mæle) i antall scorede mål. Lasse som opp gjennom tenårene ble sammenlignet med Frank Standli på fotballbanen har gitt opp håpet om spill på White Hart Lane og Viking Stadion, og satt seg til ro med spill for Hinna fotball. Noe redaksjonen og trenerteamet med Jørn Øvrebø i spissen er veldig fornøyd med. – Det er kjekt at så mange hinnagutter er kommet tilbake og velger å spille for a-laget. Jørn har også vært flink med å hente inn kjekke folk i gruppen sier Lasse mens han kikker på klokken. – Nei nå er det på tide å dra på trening. Jeg vil få meg en S før jeg reiser til Barcelona på lørdag. Han mener Serier/Tap systemet som henger i garderoben. Her får hver spiller en S for seier og de som taper får en T. Til slutt teller vi opp hvem som har mest S’er og T’er i slutten av hver måned. Lasse skal være forlover i bryllup og vil dermed gå glipp av noen treninger. Redaksjonen takker Lasse for praten og ønsker han lykke til med treningen og turen til Barcelona. 

Forbilde og lookalike, Frank Strandli


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter