Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

januar 2020
ma ti on to fr
2 3 4
10 11 12
16 17 18 19
24 25 26
28 29 31
Hinnahuset 20/1 kl. 20

20.01.20

Hinnahuset 20/1 kl.20.30-21.30

20.01.20

Hinnahuset 21/1 kl.18-20

21.01.20

Hinnahuset 21/1 kl.20-21.30

21.01.20

Hinnahuset 22/1 kl.20.15-21.30

22.01.20


Hovedsamarbeidspartnere 

 


  

 

Viktige støttespillere

 

 

Poengdeling mot Sola 2

Poengdeling mot Sola 2

Seiersrekken ble brutt, men Hinna er fortsatt ubeseiret på 6 kamper.

Skrevet av Geggi Helgøy den 16.06.2015

Det gikk ikke helt som Hinna hadde håpet på når Hinna gjestet Sola stadion for å møte rekruttene til Sola. Sola stod med kun åtte poeng i sekken før kampen, men hadde skrapt sammen et godt lag til anledningen så Hinna var fullt klar over at det kom til å bli en tøff batalje.

Hinna fikk en veldig god start på kampen, og det gikk kun 20 sekunder før en kombinasjon av Mikal Mæle og Mustafa Behi skapte Hinnas første sjanse. Mæle fikk ballen i mellomrom og fikk slått en stikker mellom back og stopper på Hinnas høyre side hvor Behi stormet mot mål. Uheldigvis gikk avslutning i nettveggen, og Hinna fikk ikke den pangstarten de hadde håpet på. Videre ble det et par småsjanser for begge lag, men det var ikke før halvtimen var spilt at Hinna gikk opp i ledelsen. Et lang innlegg ble slått inn fra venstre av Jens Trøan hvor Mikal Mæle dukket opp på bakre stolpe. På vakkert vis fikk han lagt ballen tilbake i lengste hjørne og Hinna fikk en fortjent ledelse.

Etter scoringen ble det snakket om at de første minuttene var veldig viktige, og da var det litt skuffende når Sola utliknet på hjørnespark kun minuttet senere.

Et par minutt senere fikk Fredrik Fossmark en alle tiders mulighet til å sende hinna i ledelsen igjen da han fikk ballen innenfor 16-meteren av Mikal Mæle. Han dro av markeringen sin, men uheldigvis gikk avslutningen over. Dermed var stillingen 1-1 ved halvspilt.

I pausen ble det gjort et bytte for Hinnas del. Eivind Ovedal kom inn på høyrekanten for Mustafa Behi, ellers stile Hinna uforandret.

Andre omgang startet roligere enn første, og det var tydelig at Sola la seg litt dypere. Men etter et kvarter spilt av andre omgang fikk Hinna uttelling. Fredrik Fossmark slo inn et corner fra venstre som ble klarert ut av Sola. Men ute i returrom dukket Geir Olav Helgøy opp og klemte inn 2-1 til Hinna.

Etter scoringen hadde Hinna egentlig kontroll på store deler av kampen, og det var derfor skuffende når Sola nok en gang fikk utliknet. Et innlegg fra høyre ble akkurat litt for høyt for Bendik Aarstad, som stilte som midtstopper for anledningen, hvor tidligere Sandnes Ulf spiss Morten Eriksen fikk lagt ned ballen på brystet. Avslutningen ble reddet mesterlig av Hinna keeper Trym Abrahamsen, men returen gikk rett i Eriksen igjen og i mål. En god prestasjon og en solid dose flask for Sola spissen.

Hinna hadde stort sett kontroll på kampen og skapte de aller fleste sjansene, men fikk aldri uttelling for forsøkene sine. Det ble dermed poengdeling mellom lagene, og Hinna mistet to viktige poeng i toppstriden. Neste kamp for Hinna er allerede på torsdag da Hinna tar imot nyopprykkede Sunde på Hinna stadion. Håper flest mulig tar turen ned for å støtte Hinna guttene!


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter