desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

Hinna tar imot Skjold

Hinna står nå med 4 strake seire. Forlenges seiersrekken på torsdag?

Skrevet av Geggi Helgøy den 03.06.2015

Det er et Hinna-lag i medfart som tar imot laget som foreløpig avholder 8. plassen på tabellen, Skjold, kl 19:30 på torsdag. Hinna står nå med fire strake seire og deler førsteplassen med Djerv 1919. Skjold derimot kommer inn til kampen med to strake tap mot henholdsvis Avaldsnes (Borte: 4-2) og Haugar (Hjemme: 1-0) og er nok ivrige på å snu den vonde trenden fortest mulig. Før sesongen mistet laget fire av sine mest sentrale spillere, deriblant toppscorer Brian Risanger og lagets beste spiller Jonas Risanger ifølge lokalfotballguru Lars Fisketjøn. Men selv om både fjorårets trener forsvant sammen med fire sentrale spillere, er laget tippet på en 6. plass i år. Noe som tyder på at laget ellers har en bred og god stall. Det blir neppe noe "walk in the park" for et Hinna-lag i vinden.

Hinna på sin side står nå etter en relativt ruskete seriestart med fire strake seire. Etter et par kampers måltørke noterte lagets kaptein Fredrik Fossmark sin hundrede scoring for Hinna sist serierunde og er i slaget. Goalgetteren Gaute Schei har også fått øyet for mål og står nå som lagets toppscorer, og har 5 mål på de 4 siste kampene. Hinna har derimot en ganske snodig statistikk i forhold til resten av topplagene. Laget står etter åtte serierunder med seks seire og to tap. Dette etter fire av fire seire på bortebane, men de to tapene har funnet sted på hjemmebane. Før sesongen ble laget tippet nede på en 4. plass av Fisketjøn, begrunnet med at han mente at Hinna kom til å slite med de lange reiseavstandene. Derfor er det veldig imponerende med en foreløpig full pott på bortebane, men laget er veldig innstilte på at hjemmestatistikken må forbedres.

Hinna har hatt en god treningsuke inn mot kampen og laget står sammen om at Skjold skal sendes hjem uten poeng. Det er fire kamper igjen av vårsesongen, og trenerteamet sammen med spillergruppen øyner målet om å ruve alene på topp inn mot sommerpausen. Vell møtt!