Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

oktober 2020
ma ti on to fr
2 3 4
5 6 8 9 10 11
12 13 16 17 18
19 20 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Hinnahuset 21/10 kl.17.30-21.00

21.10.20


Hovedsamarbeidspartnere 

 


  

 

Viktige støttespillere

 

 

Treningsleir Haugesund

Treningsleir Haugesund

Helgen 8-9 mai 2015 var det klart for treningsleir i Haugesund for Hinna G02. Sportslig og sosialt så ble det en kjempehelg i nordfylket.

14.05.2015

32 gutter og 16 fedre møttes ved Hinnabua for å stable alle guttene inn i privatbiler før kursen ble satt nordover. Før vi går videre så må vi vi rette en stor takk til Terje Birkenes som på sedvanlig og utrettelig vis hadde organisert hele det sportslige opplegget i Haugesund. Etter utallige telefon samtaler og hundrevis av tekstmeldinger så var 5 trenerkapasiteter på norsk elitenivå engasjert, motstanderlag var booket inn til 3 kamper og banene stod klare til vår benyttelse. Disse tingene gjør seg ikke selv…

Her er programmet for turen:

Og her er merittene til trenerkapasitetene som var engasjert;

Mark Dempsey er engelsk fotballtrener og tidligere fotballspiller. Han var trener i Cardiff City under manager Ole Gunnar Solskjær. Han var tidligere trener i Molde under samme manager. Nå er han assistent trener i FK Haugesund. Han har tidligere hatt en trenerolle i Tromsø Idrettslag. Som spiller spilte han for Manchester United og spilte to kamper for A-laget under manager Ron Atkinson. Han var etter det innom en rekke engelske lag; Swindon Town, Sheffield United, Chesterfield FC, Rotherham United og Macclesfield Town. Han var også talentutvikler i Manchester United i en kort periode før han dro til Tromsø.

Espen Skistad er keepertrener for FK Haugesund’s A-lag. Han har en spillerkarriere bak seg på A-lagsnivå i perioden 1988-2007. Klubbene var Nord, Start, Strømsgodset, Fyllingen, LøvHam og Vard.

Ferdinand Krohn Håland er leder for Vardakademiet og trener for Vard G14. Har tidligere spilt på bl.a. A-laget til Vard.

Karl Oskar Emberland var trener for Sogndal Fotball i 1. divisjon fra 2006 fram til slutten av 2009-sesongen. Han har spilt i Haugar, Vidar og på aldersbestemt landslag. Karrieren stoppet brått da han brakk foten på Brann Stadion. Har trent Vard-Haugesund i ti sesonger. I 2005 var han sportslig administrativ leder i samme klubb.

Arvid «Regy» Gabrielsen startet i Haugar som 8 åring i 1954, etter skolen reiste han til sjøs i om lag 10 år. Siden 1972 ble han trukket inn i ungdomsarbeidet i Haugar og var keepertrener over et spenn fra A-lag til knottespiller. Regy fant ut i 1984 at Haugar burde arrangere en turnering for de spillere som normalt ikke fikk reise på turnering, Regy Cup, som fortsatt arrangeres den dag i dag. Han har vært keepertrener for unge og gamle i hele distriktet. Har trent Per Haftorsen (landskamper), Per Haftorsen Jr (ex - FKH-keeper), Kenneth Høie (Start), Jan Kjell Larsen (Molde) og flere landskjente keepere. Er også aktiv i FK Haugesund, men han brenner for breddefotballen’s mange utøvere - spesielt keepere.

Etter en liten fergekø og litt lått og løye om bord så var vi klar for trening.

Første økt var allerede fredag ettermiddag på Kolnes under ledelse av Mark Dempsey og Espen Skistad. Det ble en fantastisk økt for guttene. Med enorm entusiasme og sterkt fotballfaglig innhold så holdt Mark og Espen guttene i ånde med gode øvelser for keepere og utespillere. I nærmere to timer i vekselsvis regn, vind og sol var guttene som tente lys og tok til seg alt de klarte å fordøye av det som ble formidlet fra disse trenerkapasitetene.

 

Etter treningen var slutt dro vi til Scandic Hotell i Haugesund for innsjekk og tacomiddag. Deretter bar det av gårde til Sjeiken Bowling for en runde med bowling og slush. Gutter og fedre hadde noen artige kveldstimer på bowlingbanen før det var sengetid.

Reveljen gikk tidlig neste morgen for nesten alle . Frokosten var god og la et godt grunnlag for morgenøkten med Ferdinand Krohn Håland.

Været var ikke det beste denne morgenen og heldigvis for oss så fikk vi trene innendørs i den flotte Vardhallen.

Som leder for Vardakademiet og trener for Vard G14 så hadde Ferdinand Krohn Håland lagt opp en økt som igjen traff blink hos guttene. Håland kommuniserte veldig bra med guttene, demonstrerte øvelsene og fulgte opp med individuell instruksjon underveis. Som i økten med Dempsey og Skistad dagen før så ble vi voldsomt imponert over engasjementet til treneren og kvaliteten i treningen. Keeperlegenden Regy tok seg av keeperne og kjørte, med hjelp av Kevin, en knallhard økt med fokus på bevegelse samt kroppsposisjonering og ballhåndtering. Ropene til Regy runget til tider gjennom Vardhallen.

 

Ferdinand Håland la ut denne hyggelige tweet'en etter økten med våre gutter;

                      

Etter en meget god økt så dro vi tilbake til hotellet for Lasagne lunsj og energipåfyll før kampene mot Vard og FK Haugesund’s satsningsgruppe.

Klokken 13 var det klart for kampene. Alle fikk mye spilletid i kampene som ble avviklet noenlunde samtidig; Lag 1 vant 5-1 mot FKH, Lag 2 tapte 6-3 mot Vard 1 og Lag 3 vant 6-1 mot Vard 3.

Arild organiserte brødmåltid for nytt energipåfyll. Takket være stor gjestfrihet fra Vard så fikk vi dekke opp til måltidet inne i det flotte Vard-huset. Der fikk vi også kikke på klubben’s enorme pokalsamling. Trener Kenneth formante at ingen fikk røre pokalene, men akk fristelsen ble til slutt for stor....

Når vi får se Vard’s klubbhus, blir mottatt med fantastisk gjestfrihet hos alle vi møter, får trene inne i hallen og se alle de flotte kunstgressbanene utenfor så kan vi bare beundre fotballkulturen som til de grader sitter i veggene og svever over byen. Haugesund er en fantastisk fotballby med mange sterke fotballpersonligheter som villig deler av sin kunnskap til et guttelag fra Stavanger. Vi kan bare takke for hvordan vi blir tatt imot, i år som i fjor.

Siste økt for turen var med Karl Oskar Emberland. Med stor autoritet ledet han øvelsene og formante guttene hvor viktig det er å holde konsentrasjonen oppe på hver eneste trening.

Lørdag kveld var vi tilbake på Hinna. Slitne og godt fornøyd med en flott treningsleir. Takk til alle spillere og voksne som var med på turen og gjorde dette til en flott treningsleir.


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter