desember 2018

Vellykket treningshelg
Fornøyd trener

Vellykket treningshelg

Det ble ingen treningsleir i år, og som erstatning for dette hadde A-laget en helg sammen som inneholdt det meste.

Skrevet av Erling Olsen den 19.02.2015

Vi er godt i gang med oppkjøringen til årets sesong, og har allerede rukket å spille 3 treningskamper som har resultert i 2 seire og et tap. Dessverre strakk det ikke til med treningsleir til Tyrkia i år, og som et alternativ til dette ble det tidlig bestemt at en helg med mye fotball og sosialt skulle gjennomføres.

Fredagen besto av vanlig trening, etterfulgt av pizza og høydepunkter fra fjorårets sesong.

Hotellfrokost

Lørdags morgen var det oppmøte halv 10 til frokost servert av støtteapparatet. Deretter var det trening som besto av mye skudd og spilleøvelser. En økt med god trøkk og vilje.

Deretter var det igjen duket for lunsj før vi fikk besøk av en ernæringsfysiolog, som ga oss nyttig info om hvordan vi burde spise i hverdagen og i forbindelse med trening og kamp. Deretter gikk laget sammen i små grupper, og laget hver sin plakat med enkle stikkord som skal være typisk for Hinna gjennom sesongen i trening og kamp. Man kan si at noen traff bedre enn andre, men den ene gruppen klarte å misforstå oppgaven.

Klokken 14.00 var det klart for turnering mellom fire inndelte lag. Disse var:

Svart: Geir Olav, Martin, Mustafa og Kiko

Rød: Ørjan, Mikal og Lasse

Hvit: Fredrik, Sondre, Iskander og Stian

Blå: Torstein, Bendik og Jens

Keepre: Trym, Jonas og Lars

Etter flere kamper med høy temperatur og tøffe dueller var det lag hvit som stakk av med seieren. Lars fikk flest seire av keeprene, og fikk dermed dele førstepremier som var en stor flaske champagne sammen med det hvite laget.

Fornøyde vinnere

På kvelden ble vi igjen samlet til biff og god drikke. Dagens vinnerlag av turneringen fikk sin fortjente hyllest, og nye spillere ble innviet etter lagets tradisjon. Kort oppsummert en meget bra gjennomført helg både med tanke på det sportslige og sosiale. Selv om det var flere som spillere manglet, var trener Erik og Jørn godt fornøyd med utbyttet.

Flere bilder fra helgen:

Torstein, til venstre, har hele februar måtte spilt med Vaulen genser. Dette som en konsekvens av at han var den som tapte flest kamper i spilløvelser gjennom januar måned. Denne genseren blir en "vandrepokal" gjennom hele sesongen, og skal brukes hver trening. Den skal heller ikke vaskes.

Keeprene fikk også kjørt seg gjennom hele helgen av keepertrener Erik Johannessen.

Oppvarmingen var bedre enn spillet for rødt lag.