Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

januar 2021
ma ti on to fr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Hovedsamarbeidspartnere 

 


 

 

  

 

Viktige støttespillere

 

 

Hinna Cup 2014

Hinna Cup 2014

Vemodig nok så var det i år siste gang vi skulle delta i Hinna's SR-Bank Cup. Neste år så er vi for gamle. Så godt som alle guttene var med i år også og det hadde en storartet turnering.

02.11.2014

Vi har i mange år, helt siden oppstarten, deltatt i Hinna's SR-Bank Cup. Dette er en veldig kjekk turnering på vår hjemmebane hvor vi spiller mot lokale lag som Viking, Vaulen, Brodd, Jarl og Tjensvoll. Hinna FK mobiliserer alle ressurser i avviklingen av turneringen. Både klubben's administrasjon og foreldre stiller mannsterke opp for å sikre et vellykket arrangement. Det er imponerende å se hvilket yrende liv det er denne helgen på stadionområdet.

Artig å se på Hinna's hjememside at våre gutter ble brukt i markedsføringen av turneringen om enn bildet var noen år gammelt.

Mange av guttene våre gikk på dommerkurs i forkant av turneringen og stilte opp som dommere i de yngste årsklassene. Dette ga kjærkomne penger i lommen samtidig som de fikk forsøkt seg i ny rolle. Opptil flere av guttene var overgitt over at de yngste spillerne ikke kunne reglene og knapt visste hvilket mål de skulle score på....som tiden flyr!

På tradisjonelt vis så var det opphold søndag morgen da våre 4 lag skulle spille. På like tradisjonelt vis så åpnet himmelens sluser seg etter et par timer. Uten regntøy og uten paraply så ble de fleste spillere og foreldre gjennomvåte og kalde i løpet av de siste kampene. Da er det ekstra godt å komme seg hjem i stua etterpå og få varmen i seg vel vitende om at spillere og foreldre var strålende fornøyd med en vel gjennomført turnering. Alle i Hinna's administrasjon og i de forskjellige dugnadskomiteene skal ha all ære for gjennomføringen. Det samme gjelder alle foreldrene som bidro på dugnadsiden.

Nedenfor er glimt fra noen av kampene våre - bildene taler for seg.

 

 

 

 

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter